Vino la Congresul Asociației Astrologilor din România! Conferințe pentru pasionații de astrologie, București 1-2 octombrie
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Astrosens și Asociația Astrologilor din România vă invită la cea de a XVIII-a ediție a Congresului AAR, în zilele de 1 și 2 octombrie 2022, la București.

Congresul se adresează tuturor pasionaților de astrologie, indiferent dacă sunt sau nu membri ai asociației noastre. Locurile sunt limitate și se rezervă prin completarea și transmiterea formularului de înscriere.  Mai multe detalii despre înscriere găsești aici!

Prima zi a Congresului este dedicată unui workshop special susținut de reputatul astrolog francez Denis Labouré, iar în a doua zi vor conferenția zece astrologi români, membri ai AAR. 

Ziua I – sâmbătă, 1 octombrie 2022

„Procedura lui Morin de Villefranche de interpretare a hărții natale”

Workshop cu DENIS LABOURE

Evenimentul se desfășoară la Hotel Cișmigiu (sala Lipscani) – Bd. Regina Elisabeta nr. 38. Workshopul începe la ora 10:00, durează aprox. 8 ore, include o pauză de prânz și două coffee break-uri. Pentru o bună organizare, vă așteptăm de la ora 9:30!

Ziua a II-a – duminică, 2 octombrie 2022

SIMPOZION ASTROLOGIC

Hotel Capitol (salon Luvru) – Calea Victoriei nr. 29, București. Simpozionul începe la ora 10:00 și durează aprox. 8 ore. Pentru o bună organizare, vă așteptăm de la ora 9:45!

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

În cadrul simpozionului, vor conferenția 10 astrologi profesioniști:

Dan Ciubotaru, membru de onoare al AAR, fost președinte al Asociației, vine să vorbească despre hărțile natale ale copiilor și cum ar putea părinții să își sprijine micuții într-un mod cât mai constructiv. 

Mihaela Dicu, fondator și președinte de onoare al AAR, va discuta despre „stăpânii triplicității de apă”, prezentând ideea că, din punctul de vedere al astrologiei elenistice, la baza oricărui concept astrologic se află un principiu logic. 

Ion Hristescu, inginer și astrolog, dorește să clarifice în conferința sa, numită „La pas cu Soarele”, „metoda arcului solar” în realizarea de predicții și în corectarea datei de naștere. 

Teodora Muth, vice-președinte AAR, dar și terapeut transpersonal, va discuta despre hărțile natale ale liderilor spirituali Alistair Crowley, Osho și Georges Gurdjieff. Se pare că există asemenări suprinzătoare! 

Sorin Bratoveanu, medic și astrolog, va aduce în discuție detalii despre relațiile dintre Zodii și casele terestre și despre ce anume se întâmplă cu casele goale, cele care nu au planete.

Corina Chira, arhitect și astrolog, membru AAR, expune mai multe aspecte din harta natală a Regelui Albert I al Belgiei, numit și „Regele Cavaler”.

Răzvan Iacob, membru AAR, dar și medic, șef de lucrări la catedra de Gastroenterologie a UMF „Carol Davilla” dorește să aducă în prim-plan o perspectivă extrem de interesantă în ceea ce privește cancerul, trasând o legătură între temperament și boala respectivă. 

Valeria Grădinaru, membră AAR, vorbește despre harta natală a Veronicăi Micle, Elena Angheloiu, membră AAR și psihoterapeut, va discuta despre identificarea elementului-dominant și a ceea ce ea numește „zodia-semnătură”, iar Rodica Spînu, membră AAR și redactor, va discuta despre campionii șahului și astrogramele acestora. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 15-21 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Sursă foto: Pexels

Final de aprilie cu evenimente neașteptate pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

pixel