VIDEO - Cum arată o casă construită cu susul în jos
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Vezi în articol cum arată o casă o casă construită cu susul în jos.

Atunci când mergem în vacanță ne dorim să vedem lucruri cât mai interesante și mai neobișnuite. Pe lângă locurile pe care ne dorim să le vizităm, alegem cu mare grijă și cazarea. Oare cum ar fi să dormi într-o casă construită cu susul în jos? Probabil aceasta a fost întrebarea pe care și-au dat-o turiștii care merg în Columbia pentru a vedea o astfel de locuință.

O casă construită cu susul în jos în localitatea Guatavita, nu departe de capitala Bogota, fascinează imaginaţia vizitatorilor în căutarea unei distracţii după restricţiile impuse de pandemia de coronavirus, relatează Agerpres, citând Reuters. Aceasta a devenit un adevărat magnet pentru turiști.

În interiorul casei, proiectată de proprietarul său, austriacul Fritz Schall, care trăieşte în Columbia alături de familie, turiştii merg pe tavan în locul unde în mod normal ar fi podeaua, iar piesele de mobilier se află dedesubtul lor.

"Toată lumea s-a uitat la mine de parcă aş fi fost nebun, nu credeau ceea ce spuneam, a declarat Schall. Am spus 'Voi face o casă cu susul în jos', iar ei mi-au zis 'Bine, domnule, n-ai decât.", a spus proprietarul, mărturisind că nu s-a așteptat că oamenii vor fi chiar atât de curioși să îi vadă creația.

O casă similară există și în Austria

Ideea construirii unei astfel de case i-a venit lui Schall după o excursie în Austria natală, însoţit de nepoţi, în 2015, unde au văzut o casă asemănătoare.

Deşi pandemia de coronavirus a îngreunat construcţia casei, a fost în cele din urmă finalizată la începutul acestui an, a spus Schall. Acum vin din ce în ce mai mulți turiști. Oamenii fac poze și analizează cu atenție fiecare piesă de mobilier.

Ce spun vizitatorii



Pentru vizitatorii epuizaţi de pandemie şi de măsurile restrictive, printre care lockdown-uri şi interdicţii de circulaţie, casa cu susul în jos oferă câteva momente de detaşare, dar și fotografii de neuitat.

Am trecut printr-o pandemie, am ieşit din lockdown, îi ajută pe oameni să se bucure de un moment de relaxare, a spus Lina Gutierrez, una dintre persoanele care au vizitat casa din Columbia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Un leu a evadat de la circ în Italia

Un leu a provocat haos în apropierea Romei, după ce a...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii afectate de Luna Nouă din Taur

Horoscop. Pe 8 mai va avea loc o Lună Nouă în Taur. 

Lună Nouă specială. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Previziuni astrale. Pe 8 mai are loc o Lună Nouă în...


Top citite
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relație dezechilibrată cu banii pentru o zodie

Freepik.com

Neptun în Pești până în 2026. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Pexels

Lună Nouă specială. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

pixel