Vârsta planetară a lui Saturn: eliberare de tot ceea ce nu mai este necesar
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Vârsta planetară a lui Saturn începe de la 68 de ani. După perioada de acceptare sub aripa beneficului Jupiter, Saturn aduce o retrospectivă sinceră şi un bilanţ al lucrurilor realizate, dar şi o acceptare a ceea ce nu mai putem face. Este o perioadă în care simţim din nou nevoia de a fi îngrijiţii şi trăim într-un ritm mai lent.

Vârsta planetară a lui Saturn

Astrologul Alexandru Păunescu a explicat la interviurile Astrosens.ro cum ne dăm seama că am intrat în vârsta planetară a lui Saturn.

"Până la urmă, noi ca oameni, tindem să ne definim prin ceea ce putem face, sub forma unui CV, dar de fapt, noi suntem definiţi de ceea ce nu putem face. Şi pentru că îmi impun sau îmi exprim aceste limite, arăt unde îmi sunt graniţele.  Şi aici vine Saturn şi îţi arată ce nu mai poţi face din ceea ce făceai înainte şi aduce o oarecare melancolie a unei stări de bine, a unei vivacităţi care ţine de tinereţe", a declarat Alexandru Păunescu, pentru Astrosens.ro.

Vârsta planetară a lui Saturn: eliberare de tot ceea ce nu mai este necesar

Saturn aduce un ritm mai lent vieţii noastre şi ne ajută să ne dăm seama ce ne este sau nu necesar. Multe dintre temerile provocate de influenţa acestei planete ţin de faptul că te pune în faţa faptului împlinit şi te obligă să accepţi lucrurile aşa cum sunt, chiar dacă până în acel punct de acceptare poţi fi lovit de stări de depresie sau melancolie.

"Saturn poate să te lipsească şi de multe lucruri, cum ar fi oameni dragi sau tot felul de experienţe. Saturn tinde să facă sistemul fizic mult mai rigid şi aici apar afecţiunile cronice. Dacă la Marte aveam acut, acum le avem cronic. 

Saturn impune un ritm mult mai lent asupra tuturor lucrurilor, te ajută să faci o retrospectivă, tinde să aducă un soi de melancolie şi depresie şi, de asemenea, este cea mai onestă planetă dintre toate şi te pune în faţa faptului în sine. Te ajută să te eliberezi de ceea ce nu mai ai nevoie şi să trăieşti fix cu ceea ce îţi este necesar", a mai punctat Alexandru Păunescu.

Vârsta planetară a lui Saturn, o întoarcere la perioada de Lună

Este o realitate tristă pentru cei mai mulţi faptul că redevenim oarecum dependenţi de oameni după o lungă perioadă în care am evoluat de la vârsta planetară a lunii (primii trei ani de viaţă), dar este un proces natural, care trebuie acceptat ca atare şi îmbrăţişat cu tot ceea ce aduce această etapă.

"Este un moment în care, din nou, ajungi tu cu tine, cum erai în perioada de Lună, doar că în perioada asta, din nou, autonomia tinde să scadă şi o să ai nevoie de ceilalţi. 

E cumva o echilibrare aici. Ajungem într-o perioadă în care da, deşi suntem conştienţi şi cerebrali, avem nevoie de ceilalţi şi ne transformăm cumva în nişte copii neputincioşi. Ar trebui să acceptăm şi această natură pentru că este absolut normal să se întâmple astfel", a conchis Alexandru Păunescu.

Pentru informaţii despre vârstele planetare, puteţi citi şi acest articol: Vârstele planetare și evoluția individului

Pe larg, poţi citi AICI despre celelalte vârste planetare.

Urmăreşte aici emisiunea completă cu vârstele planetare, moderată de Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Tranzitul lui Pluto peste Soarele și Luna din harta natală

Economistul și astrologul financiar Cătălina...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel