Astrosens: trei ani de magie, o eternitate de amintiri. Călătoria unui membru al echipei!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Sunt Alexandra, iar astăzi vă invit să fiți alături de mine în călătoria Astrosens. Sper că îl veți vedea așa cum îl văd eu: nu doar un site, ci o parte din suflet. La mulți ani, Astrosens! Din trei ani, să ajungi la infinit!

În primul rând, deși în echipa Astrosens știți că sunt doar trei persoane, în spate este mult mai mult de atât. Prin urmare, aș vrea să încep cu o serie de mulțumiri pentru toți cei care mi-au sprijinit parcursul la Astrosens.

Le mulțumesc șefilor pentru că m-au primit în echipa DC Media Group și mi-au oferit numeroase oportunități.

Le mulțumesc tuturor colegilor de la celelalte site-uri, cu care am interacționat de-a lungul timpului, atunci când a fost vorba despre Astrosens. Dar și celorlalți colegi cu care am interacționat din diverse motive!

Le mulțumesc băieților de la IT. Fără ajutorul lor, probabil unele dintre articolele mele nu ar fi văzut lumina zilei, căci nu sunt atât de pricepută când am o problemă legată de tehnologie.

Le mulțumesc băieților de la filmări, care m-au ajutat când am realizat primele emisiuni pentru Astrosens.

Și nu în ultimul rând, îi mulțumesc Danielei Simulescu. M-am considerat întotdeauna foarte norocoasă să o am parte din viața mea.

Asta înseamnă Astrosens, dincolo de ceea ce facem. O mulțime de oameni, văzuți și nevăzuți, care ne sprijină de fiecare dată când avem nevoie. Pentru acest lucru, un sincer „mulțumesc” tuturor! De ziua noastră, nimeni nu trebuie să fie uitat.

Horoscop 2025 pentru TOATE zodiile. Lecții, stabilitate, surprize și bucurie

Pentru mine, experiența Astrosens nu a fost doar despre muncă, ci și despre mine ca persoană. Am evoluat foarte mult. Cum am reușit? Am primit încurajările necesare și au existat persoane care au crezut în mine.

Când scriu un articol, o fac din suflet. Cred că în fiecare cuvânt pe care l-am scris, mi-am lăsat și o mică părticică din inimă. Când m-am angajat, știam că îmi plac zodiile, dar nu bănuiam că voi învăța atât de multe, într-un timp atât de scurt. Sunt aici doar de nouă luni, dar ce luni au fost!

Caut tot timpul subiecte interesante, ceva ce mi-ar plăcea și mie să citesc. Când vine vorba de astrologie, încerc să fiu cât mai explicită și să aduc mereu informații corecte.

Această „magie” nu ar fi posibilă fără sprijinul Danielei. A încercat tot timpul să scoată la suprafață tot ce e mai bun din mine și, cu siguranță, a reușit. Ne coordonează foarte frumos, mereu cu o grijă aparte față de cititorii noștri. Nu dorește să vă oferim nimic din ceea ce poate nu ar fi bun.

La Astrosens, am avut ocazia să îmi exprim creativitatea. După cum mai zic eu, sunt mai poetă. Mă pierd în scris. Nu-mi place să fac lucrurile pe jumătate, nici să nu dau tot ce am mai bun din mine când sunt la lucru. Sunt o persoană căreia îi place să facă performanță oriunde merge. Încă din liceu, dirigintele meu mi-a arătat ce pot și m-a sprijinit enorm. Ceea ce mă bucură este că am găsit aceeași susținere și aici. Eu mă formez prin oameni, caut modele. Chiar și când nu am suficientă încredere în mine, știu la cine să apelez pentru a-mi aminti că pot!

Acesta este primul meu job. Sunt pur și simplu norocoasă că am ajuns aici. Dacă circumstanțele ar fi fost altele, acum nu aș mai fi putut să scriu acest articol cu atâta recunoștință pentru viața mea profesională din ultimele luni. Astrosens nu este doar un simplu site, ci un loc în care îți lași o parte din suflet.

Oricare ar fi parcursul meu în acest trust, sunt sigură că va fi la fel de frumos și bun ca până acum. Sunt unele locuri care nu pot fi înlocuite. Sunt unii oameni pe care îi găsești rar. La DC Media Group, am găsit exact locul pe care l-am manifestat!

La mulți ani, Astrosens! Mulțumesc pentru tot ce mi-ai adus!

Acest articol reprezintă opinia autorului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Horoscop 16 septembrie 2024. Zodia care va pune gaz pe foc

Cu ce ne întâmpină astrele la început de săptămână?

Horoscop 16 septembrie 2024. O zodie va fi cu capul în nori

Care sunt recomandările zilei pentru ultimii șase...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Ce aduce Sezonul Balanței pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie

Sursă foto: Freepik

Horoscop final de an 2024. Previziunile astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

freepik.com

Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie. Revelații și schimbări pentru TOATE zodiile

Sursă foto: Freepik

Marte activează axa karmă-destin. Patru zodii vor primi lecții

pixel