Un trabuc fumat pe jumătate de Winston Churchill, scos la licitaţie în Marea Britanie. Detaliu important din astrograma lui
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Când Jupiter tranzitează casa a opta a astrogramei unei persoane moarte, ei bine, aceasta capătă popularitate. 

Winston Churchill s-a născut într-o zi de luni, 30 noiembrie, 1874, ora 1:30 AM, în Woodstock (United Kingdom). Deci avem de-a face cu un nativ Săgetător. Trebuie să reținem ceva din astrograma lui. În momentul nașterii, Luna se afla la gradul 29 în Leu. Acolo unde este steaua fixă Regulus, cea mai norocoasă stea, denumită chiar „steaua rege”. În antichitate, astrologii considerau că doar oamenii mari sau însemnați se nasc sub această stea. Regulus, în conjuncție cu o planetă personală aduce succes, faimă, onoruri, putere, abilități creative, putere de decizie. 

Pasionaţii de istorie vor avea şansa de a licita pentru obiecte de colecţie care le-au aparţinut unor doi foşti prim-miniştri britanici, scoase la licitaţie luna aceasta, informează DPA. Un trabuc fumat pe jumătate de Winston Churchill şi o pipă care i-a aparţinut lui Harold Wilson vor fi scoase la vânzare de casa de licitaţii Catherine Southon Auctioneers and Valuers pe 19 iulie. Trabucul a fost fumat de Churchill la reşedinţa sa din Chartwell pe când viziona filmul Ben Hur după care a fost oferit cadou unui ofiţer de poliţie, Anthony Gundry, care făcea parte din echipa de securitate a lui Churchill de la acea reşedinţă şi care a cerut să-l păstreze ca amintire. O felicitare de Crăciun trimisă proprietarului în 1963 şi o scrisoare care atestă autenticitatea trabucului marca Romeo y Julieta sunt scoase de asemenea la vânzare de familia ofiţerului de poliţie şi se aşteapă să fie adjudecate pentru o sumă cuprinsă între 600 şi 800 de lire sterline (761-1.015 dolari)

Din lotul scos la licitaţie mai face parte o pipă care i-a aparţinut lui Harold Wilson şi care îl ajuta să se relaxeze, însoţită de asemenea de o scrisoare oficială de la fostul prim-ministru către proprietarul actual, care a cumpărat-o de la o licitaţie de caritate în 1979. Preţul estimativ al pipei este cuprins între 300 şi 500 de lire sterline. Sunt încântată să pot scoate la licitaţie două suveniruri politice emblematice, care au aparţinut unor doi prim-miniştri renumiţi dintr-o perioadă atât de importantă a istoriei noastre politice, a spus Catherine Southon. Cu prilejul aceleiaşi licitaţii, va fi scoasă la vânzare şi prima ediţie a graficii albumului Echoes, al trupei Pink Floyd, estimat la o valoare cuprinsă între 800 şi 1.200 de lire sterline.

Sursă: AGERPRES/(AS-autor: Simona Tatu, editor: Mihaela Moise)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...


Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Motiv de bucurie pentru o zodie

pixel