Tranzitul lui Pluto prin Capricorn. Efectele sale asupra ultimelor ȘASE case din harta natală
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Cătălina Mărăcineanu este economist și astrolog financiar. Într-un interviu acordat Astrosens.ro, aceasta a punctat detalii utile despre tranzitul lui Pluto în Capricorn, unul dintre cele mai impesionante. A vorbit și despre schimbările aduse de acest tranzit. Iată care sunt efectele lui Pluto în Capricorn, de această dată pentru ultimele ȘASE case din harta natală.

Ne aflăm pe finalul tranzitului lui Pluto în Capricorn. Pe 24 martie 2023 o să aibă loc ingresul în Vărsător, cu o scurtă revenire în Capricorn, între 30 iunie 2023 și 22 ianuarie 2024. Deci, sunt aproximativ 15 ani de schimbări profunde, atât la nivel global, cât și la nivel personal. Pluto a intrat în Capricorn pe 26 ianuarie 2008 și a adus schimbări profunde în societate, amintind mai ales începutul crizei financiare de la acea perioadă. Ne putem aștepta ca și ingresul în zodia Vărsătorului să nu treacă neobservat.

Totodată, zodia Capricorn este asociată cu răbdarea, organizarea, ambiția și perseverența, dar și cu o lipsă de încredere sau un materialism exagerat. Personal, am resimțit cu toții această călătorie a lui Pluto, în funcție de casa astrologică pe care a traversat-o.

Pluton în tranzit în Capricorn în Casa VII-a: transformări în ceea ce privește relațiile cu ceilați, viața socială și parteneriatele. Unele relații (mai ales cele superficiale), se pot încheia deoarece simțim nevoia de ceva diferit care să ne împlinească. Nu este neaparat un moment bun pentru a începe noi parteneriate sau dacă începem unele, să fim atenți la împrejurarile în care acestea vor debuta.

Pluton în tranzit în Capricorn în Casa VIII-a: transformări în ceea ce privește banii proveniți din parteneriate, sexualitatea dar și cunoștințele din domeniul ezoteric și psihologic. Modul în care ne raportăm la finanțele personale se poate schimba. Devenim din ce în ce mai interesați de unele aspecte intime și/sau profunde ale vieții.

Pluton în tranzit în Capricorn în Casa IX-a: transformare în ceea ce privește conceptele filozofice, educația și călătoriile. Avem ocazia să devenim mai înțelepți, pe masură ce devenim mai interesați de subiecte ca filozofia, religia, spiritualitatea ori sociologia.

Pluton în tranzit în Capricorn în Casa X-a: transformare în ceea ce privește cariera și imaginea socio-profesională. Poate fi o perioadă cu multe oportunități profesionale, în timpul căreia devenim mai ambițioși și mai dornici de recunoaștere. Este important sa fim etici în ceea ce privește obiectivele profesionale, altfel ne putem confrunta cu eșecul mult mai repede decât credeam. Putem lua în calcul chiar o schimbare în carieră, daca simțim că profesia pe care o avem nu ne mai împlinește.

Pluton în tranzit în Capricorn în Casa XI-a: transformare în ceea ce privește apartenența la grupuri, asociații, credințele umanitare și viața socială. Ne putem pierde interesul în cazul prieteniilor superficiale, în timp ce ne dorim relații mai profunde cu cei din jurul nostru, care să ne ajute să percepem lumea într-un mod mai clar și mai profund. Viziunea noastră asupra viitorului se poate schimba, putem regândi unele scopuri pe termen lung. 

Pluton în tranzit în Capricorn în Casa XII-a: transformare în ceea ce privește subconștientul, bagajul emoțional. Este o perioadă de introspecție, cu implicații la nivel psihologic. Tot ceea ce doream să ținem ascuns poate ieși acum la suprafață provocându-ne să facem față celor mai ascunse temeri. Cu cât suntem mai conștienți în acest proces de transformare, cu atât mai puternici vom deveni.

Vezi și: Tranzitul lui Pluto prin Capricorn. Efectele sale asupra primelor ȘASE case din harta natală

Pe Cătălina o puteți găsi pe pagina de Facebook sau pe Blogul ei de astrologie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Tranzitul lui Pluto peste Soarele și Luna din harta natală

Economistul și astrologul financiar Cătălina...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

pixel