TAROT: Etalare pentru luna mai. Oportunități pentru Gemeni și Leu. Sprijin, dar și îndoieli pentru Scorpion și Capricorn
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Iată ce aduc cărțile de tarot în luna mai pentru Gemeni, Lei, Scorpioni și Capricorni!

Gemenii vor avea oportunități mari în luna mai, dar și șanse de vindecare, aflăm de pe canalul de YouTube Soulful Revolution pe care îl puteți accesa cu un click aici. Leii, pe de altă parte, ar face bine să se gândească dacă atât de multă muncă și atât de mult efort în anumite direcții le face bine. Scorpionii sunt sprijiniți de către strămoșii lor în deciziiile pe care le au de luat, iar Capricornii sunt invitați să se gândească mai bine dacă toate sacrificiile pe care le fac îi duc la un rezultat.

Nu vă temeți de schimbare în luna mai!

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Apar noi oportunități pentru voi. Veți avea acces la înțelepciune și spiritualitate care vă vor permite să luați decizii mai bune. E posibil să vă fie teamă că nu faceți ce este bine, că nu veți obține rezultatele pe care le doriți, însă schimbați energia interioară, unii dintre voi ați reușit deja să vă depășiți problemele, apare energia vindecării. Prietenii v-au oferit ceva bunătate, dar și validare, asta v-a ajutat să depășiți greutățile.

Leu/ Ascendent în Leu

Universul vrea să vă ajute, orice schimbare e o oportunitate pentru voi. Alegeți să fiți fericiți și recunoscători pentru ce aveți. Este multă energie a echilibrului aici, e momentul să aduceți echilibrul în viața voastră. Opriți tot ceea ce vă face rău, nu mai puneți energia în ceea ce nu vă face bine și nici nu vă conduce la niciun rezultat. Dacă munciți prea mult în continuare o să fie mai rău. Aveți șansa de a schimba ceva, de a vă rupe de ceva toxic. Reorientați-vă viața, vedeți pe ce anume cheltuiți bani și energie și dacă merită, dacă acele lucruri au valoare pentru voi sau doar vă irosiți degeaba.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Vi se oferă multă energie pozitivă, veți fi ghidați, acceptați ceea ce vi se oferă, primiți semnele care vi se arată, strămoșii voștri vă ajută, vă vor fi călăuză pentru a vă găsi calea. Există totuși și confuzie, dar și conflict în viața voastră. S-ar putea să faceți niște alegeri sau să simțiți că sunteți puși în fața faptului împlinit, că nu aveți de ales. Un semn de foc s-ar putea să aibă ceva îndoieli legate de voi sau voi ați putea să aveți ceva îndoieli legate de un semn de foc.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Și pentru voi apar multe oportunități, dar ele trebuie să pornească din interiorul vostru. Trebuie să vă depășiți temerile. Ce ați creat în viața voastră s-ar putea să fie o corvoadă, să fie prea apăsător. Faceți mult prea multe, munciți prea mult, sunteți responsabili pentru toți ceilalți, dar nu și pentru voi înșivă, ar trebui să aveți mai multă grijă de voi. Să ai grijă de tine nu înseamnă să fii egoist! Nu poți fi sprijinul celorlalți dacă nu te sprijni mai întâi pe tine.

sursă: canalul de YouTube Soulful Revolution

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel