Etalare TAROT Lamia. Zodia care simte sprijinul lui Dumnezeu în octombrie
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Iată etalarea Lamiei pentru o zodie de apă în luna octombrie 2024!  

Care sunt mesajele cărților de tarot pentru Pești?

Peștii sunt adesea retrași în propriul lor univers interior, asemenea unor eremiți. Ei trăiesc o introspecție profundă, un dialog continuu cu sinele lor autentic, o stare de retragere spirituală care, odată atinsă, rămâne prezentă pentru totdeauna. Această conexiune, reprezentată de cartea Eremitului, îi menține pe pești conectați la sufletul lor și la înțelepciunea interioară. Este un proces ce nu încetează, chiar și atunci când ies din fazele active de reflecție.

Începând cu luna octombrie, tot ceea ce au acumulat și învățat peștii în perioada lor de introspecție profundă va începe să se manifeste în realitatea concretă. Divinitatea îi susține cu toate resursele necesare pentru a-și transforma gândurile și dorințele în fapte. Cartea Magicianului le oferă peștișorilor capacitatea de a materializa, având la dispoziție toate elementele (monede, cupe, spade și bâte) pentru a aduce în planul fizic ceea ce a fost născut în lumea lor interioară. Universul le oferă suportul deplin pentru această manifestare.

Peștii au o abilitate unică de a transforma orice resurse disponibile în ceea ce le este necesar. Chiar dacă nu au totul perfect pregătit, ei sunt capabili să fie creativi, să improvizeze și să facă „Rai din ce au". Magicianul le dă această putere de a aduce în realitate ideile lor, utilizând tot ceea ce au la îndemână pentru a-și atinge obiectivele.

Totuși, există un avertisment important. Peștii trebuie să fie atenți la blocajele pe care le pot întâmpina dacă devin prea rigizi sau inflexibili. Dacă nu permit energiei divine să curgă liber, această rigiditate va crea tensiuni în corp, care arată o rezistență interioară la fluxul de abundență. Ei trebuie să fie atenți la aceste semnale fizice și să își dea voie să se relaxeze. Tensiunile din corp sunt doar manifestări exterioare ale tensiunilor interioare, iar eliberarea acestora va permite energiei universului să curgă liber.

Etalare TAROT octombrie 2024 Lamia. Zodia care nu mai trăiește în iluziile acestei lumi

Este esențial pentru pești să dezvolte o mentalitate de abundență și încredere în Dumnezeu. Dacă se agață de frici sau de idei de sărăcie și limitare, universul le va reflecta aceste stări și le va aduce mai mult din ceea ce ei proiectează. Dumnezeu le oferă puterea de a manifesta tot ceea ce își doresc, dar ei trebuie să fie atenți la gândurile și rugăciunile lor secrete. Dacă transmit frică, lipsă sau boală, vor atrage mai mult din aceleași lucruri. În schimb, peștii trebuie să afirme credința, sănătatea și abundența, știind că Dumnezeu le va da tot ceea ce au nevoie pentru a-și îndeplini misiunea.

Aceasta este o perioadă în care peștii sunt în siguranță și susținuți de univers și de Dumnezeu. Este important să se relaxeze, să elibereze tensiunile și să aibă încredere că sunt pe drumul corect. Universul, prin Magician, este pregătit să le ofere totul, dar ei trebuie să fie deschiși și flexibili. Nimic din ceea ce fac nu este greșit, iar toate experiențele lor fac parte dintr-o călătorie mai mare, ghidată de divinitate.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

Horoscop anual. Ne apropiem de finalul lui 2024, iar...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Săgetător, din 17 octombrie. Ce beneficii aduce pentru fiecare zodie

Freepik.com

Încă o lună cu Saturn retrograd! Previziuni nemaipomenite pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Freepik

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină în Berbec de mâine. Pot exista multe frustrări și sfidări!

pixel