TAROT. Luna martie aduce un CADOU special pentru femei
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Tarot. Energia lunii martie aduce cadouri nebănuite pentru femei. Într-un interviu acordat pentru Astrosens.ro, Amos a pus cărţile pe masă şi ne-a dezvăluit secretele următoarelor săptămâni:

Doamnele și domnișoarele, în luna martie, se vor bucura de ele. Când am deschis cărțile, am văzut o energie solară, vitalitate, sănătate. Ceea ce mă face să cred că, în mare parte, femeile încep să își conștientizeze puterea și totodată, feminitatea.

 

Ce cărți ne rezervă luna martie?

Am extras câteva cărți. Prima este cartea “3 de cupe” care simbolizează petrecerea, uniunea, faptul că mă înâlnesc cu prietenele mele. Este foarte posibil să existe o petrecere între prieteni, dar este și o carte a victoriei, cumva. Această carte ne transmite că nu mai contează ce a fost, nu mai contează ce s-a întâmplat, eu mă ridic de acolo și merg înainte. Este o sărbătoare. O împlinire. Poate unele femei vor absolvi în luna martie un curs, vor lua o diplomă sau vor fi avansate la locul de muncă. În ceea ce privește sufletul, cartea “3 de cupe” semnifică liniștea, fericirea, împăcarea cu tot ceea ce a fost și conștientizarea a ceea ce este. Prezentul!

Următoarele cărți sunt “Regina de Spade“ și “10 de bâte“. Adică femeia rațională, cea care nu se mai lasă condusă neapărat de emoții. Deciziile pe care le ia de acum încolo vor fi foarte radicale. Aici avem și o schimbare. Doamnele și domnișoarele se debarasează efectiv de griji. Adică nu își mai iau responsabilități care nu le aparțin. 

Apoi avem cărțile “6 de cupe“, “Soarele“ și “Îngerul temperanței“. Acestea înseamnă găsirea echilibrului. Eu cred că vor fi câteva doamne care vor rămâne chiar însărcinate în luna martie. Este o lună a copilăriei, a copiilor, și multe femei își găsesc vindecarea emoțională. Cum? Prin ieșirea din zona relațiilor toxice, a dependenței. Este o energie a sănătății din toate punctele de vedere. Aceste trei cărți sunt minunate, arată protecția și puterea de a o lua de la 0. Și avem bineînțeles și credința.

 

Care este mesajul Îngerilor pentru luna martie?

Îngerii îți pot schimba viața în bine! Prin intermediul acestora poți beneficia de o energie pozitivă, recunoștință, fericire și mulțumire. În primul rând, trebuie să credem în ei. Dacă tu crezi în îngeri, le este mai ușor să aducă magie în cotidianul tău. 

În previziunile pentru anul 2022, Amos, renumit tarotolog, ne declara următoarele: 

Este un an karmic pentru mulți dintre noi, asta înseamnă relații cu scop constructiv, transformator și eliberator. Calitatea câștigă în fața cantității.

Realizăm că este nevoie de sprijin și de iubire pentru a putea depăși situația, așa că mulți oameni se vor orienta către activități independente și umanitare. 

 

Dar oare ce mesaje avem de la Îngeri?

Recent, Amos ne-a împărtășit în cadrul unei emisiuni speciale pentru doamne și domnișoare care este Mesajul Îngerilor luna martie. Acesta a extras cartea “Un nou partener”. 

Ce ne transmite această carte

Pentru doamnele și domnișoarele, care până acum au fost singure, avem o întâlnire întâmplătoare, orchestrată divin ca un catalizator pentru a pune roțile în mișcare, astfel încât rugăciunile tale să dea rod. Acordă mare atenție oamenilor noi pe care i-am trimis în viața ta. Îi vei recunoaște prin senzația de familiaritate, de confort și de siguranță. 

Chiar dacă nu vorbim de legătura cu un partener, vorbim despre o prietenie frumoasă, un om care poate intra în viața ta și ți-o poate schimba. Deci un mesaj foarte puternic. 

Acest mesaj al îngerilor vorbește de libertate, care există și în doi.

 

Previziuni tarot martie 2022

 

Avem şi mesajul de la energia lunară care spune "Fii îndrăzneaţă şi fă tu prima mişcare!". 

Este un mesaj şi pentru doamnele care poate nu au avut curaj să iasă dintr-o relaţie toxică. Să nu uităm că şi din punct de vedere numerologic, anul 2022 stă sub energia cifrei 6, ceea ce înseamnă "Ce nu am avut curaj până acum să termin, anul acesta se va termina".

Sau cei/cele care au fost singuri/e mai mulţi ani, există o posibilitate foarte mare a de a întâlni un partener care să treacă dincolo de graniţele acestea materiale, carnale. Şi cred că multe femei vor avea acest curaj de a acţiona şi de a spune "punct şi de la capăt".

TAROT luna martie 2022

Următoarea carte care descrie energia lunii martie este "Door to spirit", se deschide o poartă, se deschide o uşă şi este binecuvântarea Duhului Sfânt aici. Pot fi revelaţii pentru unele doamne sau domnişoare, se pot simţi mai atrase de relaţiile spirituale sau vor pune accent pe relaţiile de genul acesta. Este ca o nouă ocazie pentru ele de a se dezvolta,de a-şi da seama cine sunt, ce sunt şi ce pot oferi pentru că într-o relaţie vorbim de un schimb win-win întotdeauna. "Ce pot eu să ofer ca să pot primi ceea ce vreau".

Apoi, din punct de vedere numerologic, luna martie stă sub numărul 26, avem un 8 care vorbeşte despre transformare şi despre love-partnership. Deci, se pot încheia parteneriate foarte frumoase. Poate vorbim pe acolo şi despre o relaţie care se va consuma la un loc de muncă sau atracţia pentru un coleg, o colegă, nu numai în zona profesională. Poate vrei să cunoşti mai mult o persoană de care te simţi atras/ă.

Multe relaţii se vor schimba în luna martie şi cred că şi modul în care ele vor percepe comunicarea cu un bărbat se va schimba (şi invers poate fi). Avem mai multă grijă ,la mesajele pe care le transmitem, atât cele verbale, cât şi cele non-verbale. Mai ales cele non-verbale vorbesc foarte mult despre intenţiile pe care le avem.

Având în vedere că este cifra 8 aici, vorbim clar despre o schimbare în bine, despre bucurie şi multe femei îşi vor găsi răspunsurile la multe întrebări care le frământau până acum. Cu cartea Soarelui acolo vorbim de un drum frumos şi sănătos.

Sfaturi pentru toate femeile

Să nu uite niciodată să fie cu adevărat femei şi să îşi înţeleagă puterea, să fie feminine, să nu îşi ia în spate mai mult decât pot face şi decât pot duce şi să se bucure de feminitatea lor. A fi femeie este un dar şi au nevoie să înţeleagă până unde pot merge, ca să nu ajungă în zona aceea de compromis şi când spun compromis, ma refer la orice poate însemna comrpomis pentru persoana respectivă.

Urmăreşte interviul acordat de Amos pentru Astrosens.ro:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel