TAROT: Etalare săptămânală. TREI mesaje pentru toate zodiile până pe 10 mai
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Citiți mai jos ce mesaje ne transmit cărțile de tarot zilele acestea, ce anume vom fi capabili să accesăm mai ușor. Previziuni valabile până pe 10 mai 2022.

Am avut atât de multă energie a Peștilor, nesigură, conectată la visare, energie mistică încât acum ne ridicăm puțin la suprafață și mutându-ne în Berbec, vom fi mai inspirați și mult mai curajoși. Vom fi capabili să folosim energia lui Marte. Oricine vrea să își ridice vibrația acum, va fi călăuzit pe această cale.

1. Umanitate și comunitate

Primul mesaj se referă la faptul că trebuie să avem grijă de comunitatea noastră, să ne demonstrăm umanitatea în interiorul unui grup din care să simțim că facem parte. Este extrem de multă nevoie ca noi să ne accesăm puterea la nivel individual, dar și la nivel colectiv, deoarece un lucru trebuie să înțelegem: suntem interconectați! Nu putem trăi unul fără celălalt. În lume sunt jocuri de putere, mulți încearcă să ne convingă de faptul că doar câțiva dețin această putere, iar asta nu este adevărat. Împreună putem muta munții din loc, împreunp suntem mult mai puternici! Acesta este primul mesaj care se arată a veni din partea strămoșilor noștri după cum precizează gazda canalului de YouTube Soulful Revolution pe care îl puteți accesa aici. Totodată, este posibil ca mulți dintre noi să ne găsim, în sfârșit, tribul: comunitatea din care simțim cu adevărat că facem parte, iar asta este ceva absolut fantastic. 

2. Manipularea încă își face simțită prezența. Curaj!

La nivel personal, e posibil să aveți în jurul vostru persoane cu energie negativă, trebuie să vă protejați, dacă nu faceți asta, legăturile pe care le aveți s-ar putea să fie marcate de manipulare, sunt oameni care vor dori să profite de voi. De asemenea, apare în cărți foarte multă energie a Leului, ceea ce ne vorbește din nou despre putere: Tu ești cel care are puterea, tu ești cel care ești pe calea ta spirituală, tu ești cel care deții cheia vindecării și acum tu ești cel care trebuie să facă ceva. Dar pentru asta trebuie să acționezi! Cei care au primit oferte în posturi de conducere și le-au refuzat, poate că ar fi bine să le reevalueaze, sau poate că acestea reapar în viața lor, e un moment bun să le accepte.

3. Trezire. Deschideți ochii!

Deși până acum s-ar putea să fi văzut o realitate care nu exista, să fi crezut anumite lucruri care păreau așa doar privite din anumite unghiuri, se pare că acum în sfârșit poți vedea realitatea, vei deschide ochii și vei înțelege exact ceea ce se întâmplă în jurul tău, iar această senzație a privirii clare va fi una ce va acționa apoi asupra tuturor celorlalte simțuri. Și asta ne duce din nou la primul mesaj, vom primi mult mai multă putere, energie, curaj. Ne vom trezi din confuzia în care am stat blocați în ultimele luni. 

Sursă: canalul de YouTube Soulful Revolution

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel