TAROT, etalare iulie 2022. Afirmația potrivită pentru zodia ta în luna iulie
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Luna iulie se anunță a fi una cel puțin interesantă pentru zodii, dar în mare parte axată pe dezvoltare spirituală și emoțională, pe încredere în forțele proprii și pe nevoie de siguranță financiară. Detalii mai jos pentru fiecare Zodie/ Ascendent. 

Etalare Tarot iulie 2022

Iată că avem o etalare mai specială de data aceasta care conține și afirmația potrivită fiecărei zodii. Aceasta ar putea fi rostită oricând, însă cel mai bine ar fi să fie repetată în cadrul unei meditații în fiecare zi, dimineața și seara. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Sunt apreciat- aceasta trebuie să fie afirmația ta în iulie. Sunt sănătos, sunt pozitiv ar fi celelalte lucruri pe care ar fi bine să ți le spui. Destinul bate la ușa ta, e posibil să vină un eveniment, să faci o conexiune, să apară o situație care s-ar putea pur și simplu să îți schimbe viața. Sunt multe posibilități cu Jupiter încă de partea ta. Trebuie să crezi în puterea universului, o să fii ghidat și protejat.

Taur/ Ascendent în Taur

Sunt hotărât- aceasta este afirmația ta pentru luna iulie. Spune-ți că ai pasiunea, ai puterea, poți face asta. Chiar dacă simți că ești înconjurat de oameni care te iubesc și care te respectă, bine ar fi să te uiți și în spatele ușilor închise, e posibil ca unii oameni să ascundă lucruri de tine. Ar trebui să fii atent, să ții ochii deschiși.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Sunt calm- aceasta este afirmația ta pentru luna iulie. În mintea mea nu este haos, nu este confuzie, nu este dramă. Am succes în tot ceea ce fac, tot ceea ce ating se transformă în aur, sunt alte lucruri pe care trebuie să ți le spui. Trebuie să dai ca să primești și trebuie să primești după ce dai, precum în expresia românească „dar din dar se face rai”. Energia va circula altfel pentru tine în iulie dacă vei fi darnic.

Rac/ Ascendent în Rac

Sunt capabil- aceasta este afirmația ta, am toate abilitățile necesare de a începe ceea ce îmi doresc să încep. Merit să fiu iubit, și asta trebuie să fie valabilă oricum, în orice fel s-ar purta ceilalți cu tine. Dacă îți schimbi vibrația și ceilalți se vor îndrepta altfel pentru tine. Faptul că ești sensibil e puterea ta în iulie.

Leu/ Ascendent în Leu

Am curaj- aceasta este afirmația ta pentru luna iulie. Această lună te aduce în poziția de a avea curaj. Poate că e o lună în care ceva te sperie. Am curajul să lupt pentru ceea ce îmi doresc, pentru opiniile mele, așa trebuie să îți spui. E posibil să fie o lună în care să vezi lucruri pe care nu le vede toată lumea. Fii atent la visele tale, pot conține mesaje. Meditatează la ceea ce spune intuiția ta.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Dorințele mele devin realitate- asta este afirmația ta pentru luna iulie. Spune-ți așa: creez ceea ce îmi doresc pentru mine și viața mea. Orice emoții pe care le simți, emoții mai grele, mai apăsătoare, sau pe care le-ai simțit a fi dureroase, se vor duce și te vei simți ușurat. E ca și cum ieși la suprafață, doar că trebuie să o iei ușor, ca să nu fii copleșit.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Sunt bogat, sunt înconjurat de bogăție și prosperitate, abundență- aceasta este afirmația ta pentru luna iulie. Această prosperitate poate veni în mai multe sectoare ale vieții. Sunt pe drumul către a-mi îndeplini scopurile, rostește asta. Ai grijă și la oamenii care te manipulează, care te influențează să faci lucruri pe care altfel nu ai dori să le faci.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Mă bucur de siguranță financiară- aceasta este afirmația ta pentru luna iulie. Trebuie să îți spui: banii vin la mine în mod natural, banii sunt energie, banii circulă spre mine. Nu îmi fac griji pentru lucrurile pe care nu le pot controla. Mai bine te concentrezi doar pe tine în iulie. E posibil să simți că primești un mesaj, o chemare, poate că începi să îți dai seama care e scopul tău în viață.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Sunt energie și lumină- aceasta este afirmația ta în luna iulie. Spune-ți că ești un canal de lumină. Îți poți găsi energia pentru tine, dar îi poți motiva și inspira și pe cei din jurul tău. Trebuie să încerci să faci lucrurile pas cu pas, să înțelegi luna aceasta că nu le poți rezolva pe toate în același timp.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Am pornit în călătoria sufletului meu- aceasta este afirmația ta în luna iulie. E posibil ca această călătorie să te ajute să te cunoști mai bine pe tine, să creezi o legătură cu propriul tău suflet. Trebuie să simți că ești protejat, că primești. Ești mult mai curios cu privire la propriile tale dorințe, lucruri care te interesează, e o lună în care înveți enorm despre tine.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Sunt protejat, simt pacea din inima mea, nimic nu îmi poate lua pacea, liniștea interioară- aceasta este afirmația ta pentru luna iulie. Gândurile tale devin realitate, ai grijă la ceea ce gândești, la sentimentele și emoțiile tale. Ai grijă să gândești pozitiv, gândurile tale vor avea forță. Încearcă să atragi ceea ce este potrivit pentru tine.

Pești/ Ascendent în Pești

Am încredere în mine, cred în calitățile mele, aceasta este afirmația ta pentru luna iulie. Nu e mereu ușor să ai încredere în forțele tale. Te poți descurca cu tot ce apare în viața ta, nu trebuie să te stresezi, ești mai puternic decât crezi. În luna iulie s-ar putea să îți dorești mai multă discreție, să te retragi puțin din ochiul public.

sursă: canalul de YouTube NicLoves

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel