Tarot Astrosens. Etalare Săptămâna Mare pentru fiecare zodie și ascendent. Este o săptămână zbuciumată!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Află care sunt previziunile pentru Săptămâna Mare! Iată ce îți transmit cărțile din Arcana Majoră!

Ne aflăm într-o săptămână importantă. Din punct de vedere astrologic, Marte a intrat pe 30 aprilie în semnul Berbecului. Ne sprijină să facem un pas în față, dar ne vom confrunta cu multă furie.

Iată ce spun cărțile de tarot!

Berbec/Ascendent în Berbec - „Soarele” indică o săptămână foarte bună pentru tine. Poți avea parte de beneficii materiale. Totodată, ești mulțumit de ceea ce se întâmplă în viața ta, iar relația de cuplu se îmbunătățește.

Taur/Ascendent în Taur - Cartea „Lumea” sprijină călătoriile și schimbările de loc. Succesul tău este asigurat în ceea ce ți-ai propus.

Gemeni/Ascendent în Gemeni - Dacă ai așteptat să ți se facă dreptate într-o anumită situație, cartea „Justiția” este de partea ta. Poate avea legătură și cu domeniul executiv, dar vei obține echitatea dorită.

Rac/Ascendent în Rac - Așa cum spune și numele cărții „Echilibrul”, este necesar să cauți moderația și temperanța în această săptămână. Totodată, poate fi vorba despre un nou loc în care trebuie să te acomodezi.

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

Leu/Ascendent în Leu - „Nebunul” (întors) te avertizează că te poți confrunta cu multă furie. Poți fi ca într-un delir, așadar trebuie să fii cu băgare de seamă. Este necesar să fii mai atent la oamenii din jur. Nu toți îți vor binele!

Fecioară/Ascendent în Fecioară - „Roata Norocului” este de partea ta în săptămâna aceasta! Vei putea avea parte de succes și fericire.

Balanță/Ascendent în Balanță - Nu vor fi niște zile prea bune pentru tine. „Steaua” (întoarsă) arată că te poți confrunta cu neputință în anumite situații și te poți lovi de aroganța unor persoane.

Scorpion/Ascendent în Scorpion - Deși sună destul de rău, cartea „Moartea” îți poate aduce un sfârșit. Trebuie să accepți că unele situații din viața ta trebuie să se termine și să te împaci cu condiția pe care o ai.

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Săgetător/Ascendent în Săgetător - Cartea „Împărăteasa” are valențe pozitive, dar și negative. Pe deoparte, vei culege roadele pentru ceea ce-ai semănat. Pe cealaltă parte, te confrunți cu îndoială și nesiguranță în ceea ce privește drumul pe care trebuie să mergi.

Capricorn/Ascendent în Capricorn - Cu „Turnul” (întors) vei avea niște zile destul de zbuciumate. Te confrunți cu supărări și amăgiri.

Vărsător/Ascendent în Vărsător - Cartea „Împăratul” arată că o să ai putere de convinge și vei primi sprijinul pe care îl cauți. S-ar putea ca ajutorul să vină chiar din partea unei persoane mai importante. Totodată, iei decizii raționale.

Pești/Ascendent în Pești - „Puterea” (întoarsă) indică momente de slăbiciune cu care te poți confrunta în această săptămână. Intervin conflicte. Ți se va părea că unii nu merită laudele pe care le primesc.

Berbec, Leu, Săgetător: Nativii cei mai curajoși și pasionali ai zodiacului. Ce mai trebuie să știm despre aceștia?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară până în ianuarie 2025

freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești până în ianuarie 2025

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Porție extra de energie pentru o zodie!

freepik.com

Lună Plină pe 23 mai. Avertismente pentru patru zodii

pixel