Tarot Astrosens. Etalare 22-28 aprilie 2024 pentru fiecare zodie/ascendent. Este o săptămână în care poți lua inițiativă, dar ai grijă la obstacole!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Află care sunt previziunile tarotului săptămânal! Iată ce îți transmit cărțile din Arcana Majoră!

Luna aprilie a fost încărcată din punct de vedere astrologic. Și încă nu s-a terminat! În această săptămână, avem o Lună Plină în semnul Scorpionului.

Află cum te ghidează cărțile de tarot!

Berbec/Ascendent în Berbec - Cartea "Împărăteasa" îți arată că vei fi indecis în privința unor aspecte, dar niște informații pe care ai nevoie să le știi vor ieși la suprafață. Poate că te îndoiești de tine însuți, dar este momentul să preiei inițiativa. Cu "Trei de Bâte" se dezvăluie puterea pe care o ai și spiritul întreprinzător.

Taur/Ascendent în Taur - "Soarele" arată că vei avea parte de fericire materială în această săptămână, dar și de momente frumoase în relația de cuplu. Te simți mulțumit. Totodată, "Regina de Cupe" întărește fericirea ta. Vei avea parte de succes și de sprijinul de care ai nevoie.

Gemeni/Ascendent în Gemeni - "Luna" te avertizează cu privire la eventuale amăgiri, dar și în legătură cu persoanele care nu îți vor binele. Pot apărea calomnii. "Nouă de Spade" arată că vei fi dezamăgit și vei întâmpina eșecuri.

Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Rac/Ascendent în Rac - În această săptămână, cartea "Lumea" îți oferă oportunități de călătorie sau să îți schimbi locul, dacă asta îți dorești. Cu "Regele de Bâte" care se arată, oportunitățile pot veni din partea cuiva sau decizi să călătorești alături de cineva.

Leu/Ascendent în Leu - "Diavolul" îți poate aduce și evenimente nefericite, dar într-un aspect plăcut, poate însemna doar că te va ajuta să ajungi la lucrurile destinate să se întâmple, fără a fi neapărat ceva rău. Cu "Nouă de Bâte" (întors) este posibil să întâmpini niște obstacole și adversitate.

Fecioară/Ascendent în Fecioară - Cartea "Faetonul" îți arată că poți primi sprijinul de care ai nevoie din partea celorlalți. Mai mult decât atât, poți obține o victorie. "Regina de Spade" te avertizează că te-ai putea confrunta cu absența cuiva sau poți trece printr-o despărțire.

Balanță/Ascendent în Balanță - "Marea Preoteasă" (inversat) îți spune că poți fi puțin cam orgolios în această săptămână. Dar îți aduce și pasiune. "Asul de Monede" îți oferă câteva momente de fericire și de extaz. Vei lua decizii într-un mod inteligent.

Calendar astrologic 22-28 aprilie: Lună Plină în Scorpion și Mercur direct

Scorpion/Ascendent în Scorpion - "Steaua" te avertizează că poți avea o pierdere sau cineva te poate abandona. Dar ai speranța către un viitor luminos. În plus, "Zece de Bâte" (inversat) îți recomandă să ai grijă la aparențele pe care le lași. Poți avea de suferit din cauza acestora. Încearcă să faci totul cu intenții bune. Dacă treci printr-un proces, nu este un moment foarte bun.

Săgetător/Ascendent în Săgetător - "Turnul" dezvăluie supările pe care le ai. Poți fi amăgit, iar unele lucruri îți vor provoca suferință. "Opt de Bâte" arată că poți fi prea grăbit. Crezi că atingi fericirea mai repede dacă faci totul pe repede-înainte.

Capricorn/Ascendent în Capricorn - Cu cartea "Nebunul" va trebui să fii atent. Ai putea să ai un exces de zel și să te simți prea frenetic. Cu "Opt de Cupe" te simți pregătit să preiei inițiativa. Îți dorești mai multă libertate.

Vărsător/Ascendent în Vărsător - "Îndrăgostiții" te fac mai atractiv. Ai parte de iubire, frumusețe și depășești obstacolele. "Cavalerul de Cupe" te ajută să ai parte de propuneri și să fii abordat de către o persoană care îți va aduce vești.

Pești/Ascendent în Pești - "Roata Norocului" este de partea ta. În această săptămână, ai ocazia să atingi succesul și fericirea. "Patru de Cupe" (inversat) aduce noutatea în viața ta, poate chiar niște persoane noi.

Îți recomandăm și Câte zile libere mai au românii în 2024 după minivacanţa de 1 Mai şi Paşte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel