Tarot Astrosens. Etalare 15-21 aprilie 2024 pentru fiecare zodie/ascendent. Este o săptămână importantă!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Află care sunt previziunile tarotului săptămânal! Iată ce îți transmit cărțile din Arcana Majoră!

Urmează o săptămână importantă din punct de vedere astrologic. Marea conjuncție Jupiter-Uranus ne va da împinge la schimbări enorme! Ce spun cărțile de tarot despre ceea ce urmează?

Iată etalările pentru fiecare zodie!

Berbec/Ascendent în Berbec - Săptămâna ce urmează te vei confrunta cu unele obstacole. Cartea ”Moartea” indică sfârșitul unui capitol din viața ta. Chiar dacă lucrurile se destramă, ”Opt de bâte” îți arată că te îndrepți către o fericire foarte mare, deși s-ar putea să fii cam grăbit.

Taur/Ascendent în Taur - Cartea ”Lumea” îți transmite că poți obține succesul și totodată, ai ocazia să pornești într-o călătorie. Este o săptămână foarte bună dacă îți dorești să te muți. Dacă ai avut probleme, cu ”Trei de cupe” ai șansa să le rezolvi cu bine. Te vei simți mulțumit, împlinit și ușurat.

Gemeni/Ascendent în Gemeni - ”Marea Preoteasă” îți arată că viitorul tău încă este incert și că există niște secrete. ”Zece de bâte” arată că deși tu ai cele mai bune intenții, te vei confrunta cu opresiune. Unele locuri în care te afli îți pot aduce suferință.

Rac/Ascendent în Rac - ”Marele Preot” îți oferă bunătate și compasiune. O persoană s-ar putea să apeleze la ajutorul tău. Cu ”Șapte de Spade”, ești plin de speranță și încredere. Doar că poate apărea o ceartă.

Leu/Ascendent în Leu - Cartea ”Puterea” îți dă exact ce îi spune și numele. Acționezi, ai curaj, devii puternic. ”Valetul de Cupe” arată că vei primi niște vești, posibil de la un bărbat. Poți intra în contact cu acesta pentru că ai nevoie de un serviciu.

Fecioară/Ascendent în Fecioară - Cartea ”Justiția” semnifică un capitol din viața ta în care vei obține dreptatea pe care o căutai. Poate avea legătură și cu domeniul legal, în caz de te afli într-un proces. ”Patru de Spade” (inversat) îți pune în vedere să fii mai cumpătat cu cheltuielile. Încearcă să îți administrezi finanțele înțelept. În domeniu legal, are legătură cu testamentele.

Balanță/Ascendent în Balanță - ”Judecata” te îndeamnă să îți schimbi poziția. Ai nevoie de reînnoire pentru a obține un rezultat. ”Zece de monede” îți atrage atenția asupra familiei, pot apărea unele chestiuni în acest plan.

Scorpion/Ascendent în Scorpion - ”Spânzuratul” (întors) arată că fie tu vei fi foarte egoist sau te vei confrunta cu acest aspect din partea celor din jur. Cu ”Zece de Cupe” ai oportunitatea de a găsi mulțumirea. Fii atent la rădăcinile tale!

Săgetător/Ascendent în Săgetător- Veștile nu sunt prea bune pentru tine. ”Faetonul” indică confruntarea cu greutăți și vei avea nevoie de ajutor. ”Doi de Bâte”  arată că te vei simți trist și ai putea întâmpina câteva probleme de sănătate.

Capricorn/Ascendent în Capricorn - ”Eremitul” te avertizează că te-ai putea confrunta cu o trădare. Este necesar să fii prudent. ”Cinci de Monede” arată unele dificultăți pe plan financiar.

Vărsător/Ascendent în Vărsător - ”Steaua” îți spune că ai putea suferi o pierdere. Totuși, un viitor luminos ți se arată. ”Cinci de Cupe” sprijină mesajul ”Stelei”, dar îți transmite că nu vei pierde chiar totul. Ceva îți mai rămâne.

Pești/Ascendent în Pești - Cu cartea ”Împăratul”, poți găsi stabilitate și putere, dar ai nevoie de ajutor, cât și de rațiune. ”Zece de Spade” îți arată durerea și suferința prin care treci. Te simți dezolat.

Vezi și Profețiile lui Nostradamus pentru Anul Dragonului, 2024. Una dintre ele s-a împlinit deja! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel