Schimbări pentru Berbec, probleme în relații pentru Leu și Fecioară, rană de nedreptate pentru Săgetător. ÎNGERII zodiei voastre vă sprijină!
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Fiecare semn zodiacal are un înger special (de exemplu, Îngerul Reînnoirii este îngerul special pentru zodia Berbec). Fiecare semn are, de asemenea, o lecție specială pe care v-ați întrupat să o învățați; acesta are și un înger special. Lecția pentru Berbec este „iubirea”, iar îngerul special al „iubirii” vine la Berbec pentru a-l ajuta să învețe despre iubirea necondiționată și altruistă. Fiecare semn zodiacal intră sub influența unei planete și există un înger al acestei planete care va aduce înțelepciune sufletului atunci când este în acord cu acel înger. Iată care sunt greutățile pe care le întâmpină zodiile în 2022 și ce îngeri au aproape!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Deci dacă vrei să lansezi un proiect, să faci o schimbare importantă ai toate șansele să o faci în perioada mai-octombrie 2022. Marte își va începe tranzitul prin casa a treia pe 20 august și va retrograda acolo în perioada 30 octombrie-12 ianuarie 2023. Ce reprezintă casa a 3-a? Studiile, schimbările, mutările, călătoriile, comunicare. Mulți dintre nativii Berbec pot alege o reconversie profesională, vor începe să își monetizeze pasiunile sau vor decide că este cazul să meargă la unele cursuri. Indiferent de vârstă sau experiență.

Îngerii Berbecului

MACHIDIEL, Îngerul Reînnoirii și Curajului. Acesta este îngerul special al Berbecului și el îți va aduce curaj atunci când te simți anxios sau înfricoșat. El va aduce, de asemenea, o reînnoire a sufletului tău pe măsură ce cauți inspirație pe calea spirituală și îți reîmprospătezi mintea când te simți confuz.

TELETIEL, Îngerul Razei Roșii. Raza roșie este raza energiei, iar Teletiel vă va aduce energie atunci când vă simțiți epuizat.

RAHMIEL, Îngerul Iubirii. Iubirea este lecția specială pe care Berbecii s-au întrupat să o învețe, iar Rahmiel vă va aduce înțelegerea iubirii altruiste și necondiționate. Iubirea este lecția supremă și va duce la iluminarea spirituală.

SAMAEL, Îngerul lui Marte. Berbecul se află sub influența lui Marte și acest înger va aduce armonie și îndrumare în viața de zi cu zi.

Leu/ Ascendent în Leu

Saturn va rămâne tot anul în casa a 7-a a relațiilor, deci vei te vei confrunta cu adevărul gol-goluț, fie că îți convine sau nu. Sau nu vei mai putea fugi de oficializarea/ruperea unei relații. Lui Saturn nu îi plac deloc jumătățile de măsură și îți va oferi destule provocări și teste până când te vei maturiza. Iubirea nu este obiectivă, însă tu poți deveni. În orice caz, și dacă iei o decizie, să știi că implementarea va dura destul de mult. Poți, de asemenea, să decizi să rămâi singur o perioadă. Vei avea nevoie de iubire, însă nu mai vrei să accepți pe oricine. Oricare ar fi situația, răbdarea îți va fi răsplătită. Persoanele cele mai dragi vor trece și ele prin momente mai neplăcute și vor avea nevoie de ajutorul tău dacă nu cumva să preiei chiar reponsabilitatea pentru bunăstarea lor.

Îngerii Leului

HANIEL, Îngerul bucuriei. Haniel este îngerul special al Leului și el va ajuta la dezvoltarea adevăratei bucurii sufletului.

HERCHIEL, Îngerul credinței. Credința este lecția specială a Leului, iar Herchiel îi va dezvolta încrederea în Puterea Divină care duce la credința adevărată.

ARIEL, Îngerul razei portocalii. Ariel va aduce optimism și forță de caracter și îl va ajuta pe Leu să rezolve situațiile de suferință.

MICHAEL, Îngerul Soarelui. Îngerul Mihail te va ajuta să întăriți Lumina Divină din sufletul tău.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Cei care sunt într-o relație funcțională de ceva timp vor decide să o oficializeze. Relațiile dureroase vor avea două posibilități: vindecarea sau ruperea. Partenerii își mai pot da o șansă sau își vor da seama că statutul de victimă nu le mai aduce multe avantaje. În orice caz, așteptările ca partenerul să se schimbe vor fi falimentare din start. Astrele vor fi favorabile celor care doresc să își deschidă o afacere, să înceapă monetizarea unei pasiuni sau celor care vor să își renegocieze unele condiții financiare, ori la serviciu, ori în cazul unui partaj. Mai ales între 11 mai - 28 octombrie.

Îngerii Fecioarei

CHEIAL, Îngerul Serenității. Cheial este îngerul special al Fecioarei și va aduce pace profundă și mulțumire din care poate curge seninătatea.

BETULIEL, Îngerul Angajamentului. Aceasta este lecția specială a Fecioarei, iar Betuliel o va ajuta pe Fecioară să accepte angajamentul față de calea spirituală și să învețe cine este cu adevărat.

HAMALIEL, Îngerul razei Albastre. Hamaliel vă va ajuta să vă realizați adevăratul sine și să aduceți o perspectivă pozitivă vieții voastre.

ZADKIEL, Îngerul lui Mercur. Zadkiel va ajuta la realizarea unității dintre sinele pământesc și sinele spiritual.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Integrarea ta într-o echipă va fi mult mai dificilă. Nu imposibilă totuși. Devii mai protectiv cu propriile emoții și nu vei mai da acces tuturor la ele. În 2022, vei dori să stai mai mult pe acasă, poate să îți vizitezi părinții și rudele mai des. Mulți vor căuta vindecarea copilăriei, relației cu familia. Nu va fi ușor, mai ales pentru că îți va fi greu să accepți și adevărul celuilalt. Încearcă să nu te mai contaminezi cu trăirile oamenilor dragi. Rana de nedreptate se va manifesta în toate domeniile: la școală, la serviciu sau în relație. Dar în 2022, îi poți da un sens acestei răni. Prin implicarea într-un proiect sau dorința de a studia ceva nou. Față de alte vremuri, în 2022, îți vei da seama când vei avea exces de zel. Trebuie să știi că excesul de orice fel îți va dăuna și va îngreuna progresul tău.

Îngerii Săgetătorului

MEDONIAL, Îngerul Îngrijirii. Medonial este îngerul special al Săgetătorului și el vă va ajuta să vă extindeți conștiința pe măsură ce aveți grijă de ceilalți.

ADNACHIEL, Îngerul Sacrificiului. Jertfa este lecția specială a Săgetătorului, iar Adnachiel vă va ajuta să înțelegeți jertfa și unirea cu sinele vostru superior.

CHESETIEL, Îngerul Razei de Aur. Chesetiel va aduce prosperitate și bogății va ajuta la înțelegerea legilor spirituale.

SACHIEL, Îngerul lui Jupiter. Săgetătorul intră sub raza lui Jupiter, iar Sachiel vă va ajuta să atingeți unitatea cu Lumina Divină din interior.

Ai citit și despre părerea astrologilor cu privire la prezicerea datei morții? Citește mai multe chiar aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

TREI mistere nerezolvate. Avioane care au dispărut fără urmă

Misterele aviatice sunt pur și simplu fascinante, nu-i...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel