Schimbarea axei destinului. Cum interpretăm Nodurile Lunare, începând cu 12 iulie?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Pe 12 iulie, Nodurile Lunare vor trece pe axa Berbec-Balanță. Vorbim despre apariția unor situații predestinate.

Trăim vremuri interesante! Din punct de vedere astrologic, avem în acest moment pe cer un vortex!

Este un cuvânt puternic, dar nu am găsit altul pentru a descrie atmosfera acestei perioade. Pentru că se întâmplă ceva magic.

În curând, pe 12 iulie, Nodurile Lunare vor trece de pe axa Taur-Scorpion pe cea Berbec-Balanță. Genul acesta de eveniment marchează începutul apariției unor situații predestinate.

Dacă din decembrie 2021, cei cu marcaj fix (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) au avut parte de acestea, ei bine, din 12 iulie încolo, cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) vor primi ștafeta. Până la finalul lunii ianuarie din 2025.

Și vă rog să nu vă gândiți la ceva grav, ci mai degrabă la cursul vieții. Nodurile Lunare sunt întotdeauna retrograde, iar tranzitele lor sunt implacabile. Știți momentele acelea în care vă întrebați: Dacă aș fi făcut așa, oare s-ar mai fi întâmplat asta? Acelea sunt efectele Nodurilor Lunare. 

Nodul Sud în Scorpion ne-a trecut prin diverse lupte de supraviețuire, din decembrie 2021 încoace. Nu cred că mai este cazul să vă reamintim. Iar Nodul Sud în Balanță ne va obliga să găsim un echilibru în relațiile noastre, dar asta doar după ce ne construim identitatea proprie. 

O mică mențiune: discutăm despre mişcarea medie a Nodurilor, nu cea reală.

Nodul Nord ar fi precum gările în care oprim către destinație, în timp ce Nodul Sud ar fi valiza noastră, iar unele lucruri din valiză s-ar putea să ne fie utile în drumul nostru. 

Nodurile vor să ne arate că trebuie să ne acceptăm condiția umană, să acceptăm că nu avem în totalitate liberul arbitru. Nodul Sud e precum bucla aceea în care ne întoarcem de-a lungul vieții. Ne tot întoarcem într-un anumit punct și ne vom tot întoarce dacă nu rezolvăm ceea ce trebuie rezolvat și vindecat, dacă nu echilibrăm, dacă nu acceptăm că avem o moștenire în spate, până nu suntem conștienți de acesta, nu avem cum să rezolvăm.

Percepția despre Nodul Sud este de cele mai multe ori una greșită. Pentru că se vorbește despre karmă, lecție, pedeapsă, vieți trecute. 

Însă, la astrosens.ro, vedem lucrurile diferit. Fiecare dintre noi are o poveste pe care o primește la naștere. De câte ori se abate de la drum, viața va face în așa fel, să îl întoarcă. Prin metode plăcute sau nu. 

Întoarcerea Nodurilor Lunare se petrece la 18.6 ani. Prima întoarcere nu este atât de importantă, însă a doua îți arată cu adevărat care este drumul corect. Cei născuți între 7 aprilie 1986 – 2 decembrie 1987 cu siguranță vor avea ce povesti până în 2025!

Acest articol reprezintă o opinie.

Vezi și: Ce înseamnă dacă ai Nodul Sud în Scorpion?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Filosofia Vieții: O Călătorie Introspectivă În Eseul Mondial

Filosofia vieții, acea încercare eternă de a da sens...

Între Sacrul și Profanul: Filosofia Divinului

Un voiaj profund în tărâmul divinității, explorând...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Motiv de bucurie pentru o zodie

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

pixel