Astrogramă natală Babasha. „O asemenea ocazie o ai o dată în viață!"
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a realizat portretul astrologic al lui Babasha.

Ce știm? Ieri, pe 12 iunie, Coldplay a susținut primul concert în România, la București. La un moment dat, a invitat pe scenă un artist, Babasha. Totuși, spectactorii au huiduit acest moment.

Astrologul Daniela Simulescu a realizat astrograma tânărului Babasha și a descoperit că se potrivește foarte mult cu cea a lui Chris Martin, solistul trupei Coldplay.

Acest articol, precum și clipul video realizat de astrolog, reprezintă o opinie.

„Peste tot în presă a apărut așa un mic scandal după ce, azi noapte, la primul concert susținut de trupa Coldplay, a fost invitat Babasha pe scenă. Și bineînțeles că s-au creat tot felul de tabere, s-a huiduit, toată lumea e supărată. Știm ipocrizia aceasta care este în fiecare dintre noi, oricât de mult am vrea noi să ne dăm mai mari și mai tari. (...)

Să înțelegem un lucru. Cei de la Coldplay, în toate turneele susținute, au ales incluziunea, toleranța, minoritățile. De aia cheamă în fiecare țară cate un anumit artist dintr-o anumită minoritate. De unde să știe cei de la Coldplay că noi avem o ură atât de pronunțată asupra unui stil muzical?

Mi-a venit ideea de a realiza astrograma lui Babasha, de aceea am rugat colegii să îi afle ziua de naștere. Să nu uităm că pentru acest artist a fost ziua vieții lui! O asemenea ocazie o ai o dată în viață.

Ce se află în astrograma lui? Babasha s-a născut pe 12 martie 2002. Nu mare mi-a fost mirarea să aflu că acesta seamănă extraordinar de mult cu Chris Martin, desigur, din punct de vedere astrologic. Sunt ferm convinsă, așadar, că solistul trupei Coldplay a avut un cuvânt de spus când a fost ales Babasha. Pentru că e familiaritate acolo, se aseamănă, amândoi au aceeași percepție, aceeași dorință pentru a folosi arta.

Babasha are Soarele în Pești, așadar, este născut în zodia Pești. După care, avem o Lună în Pești, dar și un Mercur în Pești, Venus în Berbec.

Ce aflăm până acum? Un nativ Pești, artist, visător, sensibil. Luna în Pești demonstrează ideea de a se pierde în tot ce înseamnă arta. Mercur în Pești creează, speculează, își face povești. Venus în Berbec discută despre modul său artistic, dar și despre modul său de a iubi.

Mergem la Chris Martin, așa că țineți-vă bine! Acesta este tot zodia Pești, fiindcă este născut pe 2 martie. Așadar, doi artiști cu aceeași personalitate. Ei bine, are și Mercur în Pești, la același grad la care are și Babasha. Aceștia gândesc la fel, comunică la fel, oricât i-ar contraria pe unii și pe alții. Și Chris Martin are Venus tot în Berbec

Să ne uităm un pic în astrograma României. Sau la axa Destin-Karma. România, în harta de la 1 decembrie 1918, avea Nodul Sud, deci karma, ADN-ul nostru astrologic, în Gemeni. De aia nu facem echipă, ne dăm cu toată lumea, ne schimbăm, astăzi suntem așa, mâine suntem altfel. Dar cu Nodul Sud în Gemeni, vrem să credem că îi acceptăm pe toți. Așa ne lăudăm. Iar Nodul Nord, partea de destin, este în Săgetător. Dacă energia Gemenilor acceptă tot, energia Săgetătorului este plină de prejudecăți. 

Deci, noi, românii, ba suntem foarte toleranți, ba foarte scrupuloși și avem judecăți. Babasha are Nodul Nord în Gemeni și Nodul Sud în Săgetător. Deci invers decât cele din axa României. E ca și cum unul învață de la celălalt. 

Axa Nodurilor Lunare pe Gemeni-Săgetător vorbește despre libertate în gândire, despre libertate, moralitate, corectitudine, dar și despre diversitate și dublu standard. 

Chris Martin este copia lui Babasha din punct de vedere astrologic

Totodată, în astrograma previzională a lui lui Babasha, Saturn îi trece peste Soare. Este momentul cel mai important al vieții lui. 

Și închei prin a spune ceva. Un act artistic nu este făcut pentru discriminare, ca să ne învrăjbească, ci să ne ofere o altă perspectivă. Amândoi sunt artiști, au un mesaj și amândoi doresc să transmită ceva. Dar dublul standard în România e peste tot, s-a exagerat aseară iar acest moment de la concert a scos din noi anumite frustrări, dar și răutate. Trebuie, de fapt, să învățam să ne adaptăm.”

Youtube video image

Poți să ai în vedere și următorul articol: Teste de autocunoaștere. Descoperă-ți adevărata natură în funcție de zodie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Filosofia Vieții: O Călătorie Introspectivă În Eseul Mondial

Filosofia vieții, acea încercare eternă de a da sens...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel