Saturn în Pești în harta natală: confruntarea cu fricile și blocajele de ordin emoțional
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Vezi ce reprezintă această poziționare a lui Saturn în harta nașterii.

Saturn este a șasea planetă din sistemul solar și reprezintă disciplina, responsabilitatea, autoritatea și maturitatea.

Este considerat un simbol al restricției și al lecțiilor pe care trebuie să le învățăm în viață. Mai mult, Saturn guvernează structurile și limitele și aduce cu sine o energie care ne poate face să fim conștienți de responsabilitățile noastre și de consecințele acțiunilor noastre.

În unele interpretări, Saturn se leagă de domenii precum cariera, autoritatea, timpul, învățarea prin experiență și procesul de maturizare. Pe măsură ce trece prin diverse semne zodiacale și case astrologice, influența lui Saturn poate varia, dar este întotdeauna legată de provocări și de nevoia de a ne asuma responsabilitatea pentru propria viață și evoluție.

Saturn în Vărsător în harta natală: responsabilitate socială și rigiditate în inovație

Cum interpretăm arhetipul Peștilor?

Arhetipul Peștilor este redat de simboluri precum sensibilitatea, compasiunea și intuiția. Persoanele cu acest arhetip pot fi creative, visătoare și empatizează cu ușurință cu sentimentele altora. Sunt percepute ca profunde și intuitive, pentru că au o conexiune incredibilă cu lumea lor interioară și cu aspectele mai subtile ale vieții.

În același timp, pot fi văzute ca emoționale și sensibile la schimbările din jurul lor. Aspectul lor pozitiv include generozitatea, altruismul și capacitatea de a se conecta la un nivel mai profund cu ceilalți. Totuși, acești nativi pot avea tendința de a fi evazivi sau de a evita confruntările directe.

"Ai nevoie de echilibru FINANCIAR și ENERGETIC". Influența Nodului Sud în Balanță pentru nativii Pești

Ce înseamnă să ai Saturn în Pești în harta natală?

Cum sunt cei care au Saturn în Pești în astrogramă?

În primul rând, sensibili și foarte responsabili. Nativii au capacitatea de a simți profund emoțiile și sunt extrem de conștienți de nevoile, dar și de suferințele celor din jurul lor. Totuși, Saturn în Pești aduce și o notă de responsabilitate și seriozitate în modul în care este gestionată această sensibilitate.

Totodată, când Saturn se află în Pești într-o hartă natală, aduce limitări în domeniul emoțional. Această poziție aduce cu sine o conștientizare a limitelor dar și a greutăților emoționale. Nativul trebuie să învețe să își stabilească niște limite clare și să își asume responsabilitatea pentru propriile nevoi și emoții.

Persoana cu acest aspect va fi atrasă de practici spirituale sau de explorarea profunda a conștiinței umane. Acesta poate fi un fapt care îl încurajează să își dezvolte intuiția și să exploreze lumea să interioară într-un mod disciplinat și structurat, specific lui Saturn.

Saturn în Pești aduce o confruntare cu fricile și blocajele subconștientului. Nativul va fi nevoit să își înfrunte temeri sau anxietăți legate de necunoscut dar și să lucreze la vindecarea proprie. 

Poți să citești și următorul articol: "Vei primi doar atunci când o să ceri!" Ce aduce Jupiter în mers direct pentru zodia Pești?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel