Ascendentul în Săgetător: gândire sănătoasă, entuziasm și dorință de provocări. Ce mai e de admirat?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Cum sunt cei care au ascendent în Săgetător? Iată o caracterizare a acestor nativi.

Ascendentul reprezintă un element esențial în harta noastră, împreună cu pozițiile Soarelui și Lunii.

De asemenea, ascendentul este reprezentat de zodia care se afla la orizontul estic în momentul nașterii noastre și arată modul în care ne prezentăm în fața celorlalți, ceea ce văd ceilalți atunci când ne întâlnesc pentru prima dată. Este ca un fel de mască pe care o afișăm în societate. 

Pentru a determina Ascendentul în astrogramă, este important să avem data exactă, ora precisă și locul nașterii. În lipsa orei exacte, este util să cunoaștem măcar un interval de timp aproximativ.

Trebuie să subliniem că Ascendentul nu începe să influențeze doar după vârsta de 30 de ani; el este relevant încă de la nașterea noastră.

Ești curios să afli ce te definește dacă ai ascendentul în Săgetător?

O persoană cu Ascendentul în Săgetător va părea extrem de dinamică la prima vedere. Acești indivizi au un apetit mare pentru mișcare, călătorii și explorarea lumii. Ei atrag în jurul lor oameni care caută sfaturi, deoarece au acumulat multă experiență de viață prin călătorii și aventuri și le face plăcere să împărtășească aceste cunoștințe. Cei cu Ascendentul în Săgetător sunt interesați de o gamă largă de domenii, inclusiv religie și credințe și sunt mereu curioși de noi tendințe. Secretul lor este că sunt mereu în căutare de progres și aspirațiuni mai înalte.

Nativii cu Ascendent în Săgetător sunt caracterizați printr-o personalitate vibrantă și optimistă. Au o energie debordantă și sunt plini de entuziasm în ceea ce fac. Le place să fie activi și să exploreze noi oportunități.

Se simt atrași de călătorii, aventuri și explorări. Le place să descopere culturi noi și să-și extindă orizonturile. De asemenea, au un interes deosebit pentru învățare, fie că este vorba de studii formale, fie de explorarea diverselor credințe și filosofii.

Tind să fie persoane optimiste și pozitive, deoarece văd partea bună a lucrurilor chiar și în situații dificile.

Se simt confortabil în compania altora și atrag oamenii către ei. Le place să comunice și să împărtășească experiențele lor. Își prețuiesc libertatea și independența și nu le place să fie constrânși de reguli stricte sau de obligații.

Totodata, pot avea o viziune filozofică asupra vieții și sunt preocupați de întrebări existențiale și de sensul vieții. Uneori pot fi impulsivi și pot lua decizii rapid, bazându-se pe intuiție, mai degrabă decât pe o planificare detaliată.

În general, nativii cu Ascendent în Săgetător sunt persoane care trăiesc viața cu pasiune și care caută mereu să se dezvolte și să se aventureze în noi experiențe.

Ascendentul în Scorpion: misterios, magnetic, atrăgător. Ce te face să îl iubești?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel