Rănile pe care le aduce Chiron în fiecare semn astrologic. Ce lecții ne oferă?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Ai Chiron în Berbec în harta nașterii? Sau în Scorpion? Iată ce zone de traumă arată și cum poți ieși din ele.

Cine este Chiron? Un asteroid descoperit în anul 1977. Face parte dintr-o nouă clasă astronomică, populară sub numele de centauri, niște corpuri cerești cu trăsături de comete și asteroizi. De asemenea, a fost numită după ființa mitologică jumătate om, jumătate cal.

Nu știi unde era Chiron când te-ai născut? Vezi AICI.

Se crede că rana lui Chiron în astrograma natală este un aspect pe care îl experimentăm încă de la naștere și care poate fi înrădăcinat în primii ani de viață.

Chiron vine cu lecții importante. Totuși, el indică acele aspecte pe care trebuie să le rezolvăm pentru a progresa și a evolua. În harta natală, dezvăluie zonele de traumă și modelele negative din care trebuie să ieși.

Chiron în Berbec - Rana sinelui

Nativii care au Chiron în Berbec în harta natală resimt o senzație de neînțelegere și de neapartenență. De asemenea, acest aspect poate evidenția procesul de vindecare și de integrare a rănilor personale și a vulnerabilităților în ceea ce privește identitatea. Despre Berbec se spune că aduce inițiativă, curaj și energie de acțiune, dar prezența lui Chiron poate influența modul în care aceste calități sunt exprimate. Asta poate genera blocaje și dificultăți în manifestarea lor. Vezi aici descrierea completă a lui Chiron în Berbec.

Chiron în Taur - Rana neglijenței

Nativii cu Chiron în Taur sunt precauți, amabili și consecvenți. Cu toate acestea, se confruntă cu sentimentul de nesiguranță și cu teama de a pierde lucrurile pe care le prețuiesc. Ei caută controlul total în viața lor și se tem de vulnerabilitate. Ca rezultat, este posibil să fi experimentat răni în domenii precum lipsa stimei de sine, instabilitate financiară sau dificultăți în găsirea unui sentiment de siguranță și confort. Vezi aici descrierea completă a lui Chiron în Taur.

Chiron în Gemeni  - Rana cuvintelor

Cu acest aspect în hartă, nativii se confruntă cu dificultăți în comunicarea eficientă și pot resimți o distanțare intelectuală față de ceilalți. Deși sunt jucăuși și adaptabili, se tem că alții îi vor percepe ca fiind mai puțin inteligenți. În permanență, au o îndoială. Persoanele cu Chiron în Gemeni în harta natală au sentimentul că nu sunt la fel de strălucitori ca ceilalți. Vezi aici descrierea completă a lui Chiron în Gemeni.

Chiron în Rac - Rana abandonului

Vorbim despre rănile emoționale legate de familie. Plasarea lui Chiron aici sugerează că una dintre zonele principale de vindecare personală este strâns legată de relațiile și experiențele din sânul familiei. Acestea pot include răni emoționale adânci din copilărie, care necesită confruntare și vindecare. Poate fi vorba despre un mediu nesigur, amenințător, care te-a făcut să te simți respins sau abandonat. Vezi aici descrierea completă a lui Chiron în Rac.

Chiron în Leu - Rana exprimării creative

Cu Chiron în Leu, există riscul să fii extrem de autocritic, fie în public, fie în privat sau să ai o stimă de sine scăzută. Poți fi critic și față de propriile tale capacități. Dacă această atitudine devine permanentă, riști să te auto-sabotezi și să nu mai urmezi visele pe care le ai. Există posibilitatea să te neglijezi pe tine și obiectivele tale. Vezi aici descrierea completă a lui Chiron în Leu.

Chiron în Fecioară - Rana perfecțiunii

Chiron în Fecioară indică faptul că nativul se confruntă cu răni legate de perfecționism, autocritică excesivă și o tendință de a-și neglija propria sănătate emoțională sau fizică. De asemenea, acest aspect arată o nevoie de a lucra la îmbunătățirea abilităților practice, a organizării și a gestionării sarcinilor zilnice într-un mod mai eficient și mai echilibrat. Vezi aici descrierea completă a lui Chiron în Fecioară.

Chiron în Balanță - Rana relațiilor

Cu Chiron în Balanță, nativii resimt rănile în relații și, de asemenea, se confruntă cu sentimentul de singurătate. Această rană persistă indiferent dacă sunt sau nu într-o relație. În plus, anxietatea și vinovăția pot fi intense în cazul acestor nativi. De obicei, ei se simt nelalocul lor din punct de vedere social, mai ales în copilărie. Vezi aici descrierea completă a lui Chiron în Balanță.

Chiron în Scorpion - Rana controlului

Este posibil să fie vorba despre traume emoționale profunde sau reprimate, care necesită o conștientizare și vindecare profundă. Persoanele cu Chiron în Scorpion pot fi atrase de situații sau relații intense și pasionale, care le pot reaminti de rănile lor profunde. De asemenea, aceștia pot fi foarte buni în investigarea și explorarea aspectelor ascunse ale vieții și ale propriei lor psihologii. Vezi aici descrierea completă a lui Chiron în Scorpion.

Chiron în Săgetător - Rana înșelăciunii

Dacă ai Chiron în Săgetător, este posibil ca rănile tale să-ți afecteze capacitatea de a distinge între realitate și iluzie. Ar fi util să te conectezi mai profund cu sinele superior. Practic, s-ar putea să nu poți vedea clar nici pe tine însuți, nici viața în ansamblu. Acest lucru poate fi rezultatul adaptării la o viață sau un mediu care nu te-a validat, încă de la o vârstă fragedă. Vezi aici descrierea completă a lui Chiron în Săgetător.

Chiron în Capricorn - Rana recunoașterii

Plasarea lui Chiron în Capricorn arată o rănire legată de nevoia ta de realizare. Este posibil să te simți neobservat, neauzit și nerecunoscut, indiferent de eforturile tale. Asta înseamnă că ceea ce îți dorești cu adevărat este respectul celorlalți. Îți dorești să fii întotdeauna remarcat, dar pare că, oricât de mult te-ai strădui, niciodată nu reușești să obții acest lucru. Vezi aici descrierea completă a lui Chiron în Capricorn.

Chiron în Vărsător -Rana apartenenței

Sugerează o rănire legată de sentimentul tău de apartenență la o comunitate. Cei care au acest aspect se pot simți deconectați de lume și de grupuri și pot avea senzația că nu aparțin cu adevărat comunității. Chiar dacă Vărsătorul este asociat adesea cu ideea de a fi parte dintr-un grup sau de a viza colectivitatea, este totodată și un semn rebel, care poate fi perceput ca fiind ciudat sau diferit. Acest lucru poate contribui la sentimentul de separare. Vezi aici descrierea completă a lui Chiron în Vărsător.

Chiron în Pești - Rana credinței

Este posibil să ai o teamă profundă de a fi rănit de tot ce te înconjoară și să simți mereu că lumea este nedreaptă și lipsită de milă. Nativii cu acest aspect se simt adesea trădați și pot avea senzația că nimeni nu i-a ajutat în momentele în care aveau cea mai mare nevoie. Această experiență poate duce la o tendință de a se victimiza în exces. Vezi aici descrierea completă a lui Chiron în Pești. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu o nevoie de validare

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii mai 2024. Zodiile cele mai avantajate

Sursă foto: Pexels

Vești neașteptat de bune pentru Taur, Fecioară și Pești. Provocări pentru Gemeni și Săgetător

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Compromisuri pentru o zodie

pixel