Purificarea și curățarea cristalelor. Folosește un singur ingredient, prezent în orice bucătărie
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Vrei să afli cum să cureți cristalele? Acest lucru nu presupune doar îndepărtarea prafului. Iată soluțiile la îndemâna oricui, pentru a purifica aceste obiecte!

Da, cristalele au nevoie de o curățare temeinică. Și nu facem referire doar la ștersul prafuluui de pe ele, ca de pe orice alte obiecte de decor. Ci vorbim despre curățarea energetică a cristalelor. În cazul în care nu ai auzit până acum de acest lucru, trebuie să știi că inclusiv bijuteriile cu pietre sau cristale trebuie să fie curățate de energiile mâinilor prin care au trecut până să ajungă la tine.

În trecut, astrologul Dan Ciubotaru ne-a oferit recomandări utile pentru curățarea cristalelor și îți amintim de ele!

Cum să alegi cristalul potrivit pentru tine? Cum îl activezi?

În primul rând, cristalele reprezintă obiecte care fascinează, indiferent dacă ești sau nu pasionat de cristaloterapie. Pasionații de practici ezoterice sau cei care vor să adauge un plus de frumusețe spațiului personal pot alege cele mai frumoase cristale.

Însă, atunci când aducem cristale, pietre sau bijuterii cu cristale în locuința noastră, ar fi recomandat să le curățăm și să le purificăm de energiile celor care le-au mai atins înaintea noastră.

Cum să curățăm cristalele sau pietrele?

Din fericire, acest lucru nu presupune un proces dificil. Același astrolog ne amintește de utilizarea unui ingredient foarte comun, pe care îl avem cu toții în bucătărie. Așadar, sugestia lui Dan Ciubotaru implică folosirea sării sau a sării de mare. Pur și simplu adaugă cristalele sau bijuteriile cu cristale în sare. Fiindcă indiferent de locul din care le-ai cumpărat, aceste obiecte vin încărcate de anumite energii, stări sau emoții.

De ce este bine să curățăm cristalele?

În cazul în care achiziționezi o brățară sau o pereche de cercei, aceste accesorii au fost deja impregnate de cel care le-a realizat. Energiile unei persoane se pot impregna în aceste obiecte și noi le putem prelua energiile, mai ales dacă au mai fost și purtate sau probate înainte să ajungă în posesia noastră.

Ce înseamnă încărcarea cristalelor?

Ei bine, Dan Ciubotaru ne-a explicat faptul că după ce am curățat pietrele sau cristalele din locuința noastră, dar și bijuteriile, ar fi bine să știm că toate acestea pot fi și încărcate sau programate. 

Ce înseamnă a încărca un cristal? Nu presupune că îl programezi să vorbească într-o anumită limbă. Ci că acesta rezonează foarte bine la emoții, la structuri deosebit de simple la nivel energetic. Cristalele sunt cele care pot să amplifice tristețea sau invidia, dar în egală măsură și bucuria și starea de bine.

Dar da, depinde cu ce anume sunt impregnate și cum le folosești tu. Fii foarte atent atunci când cumperi cristale, bijuterii sau pietre care necesită curățare. Fiindcă este foarte ușor să preiei din energiile altora. De aceea, purificarea cristalelor joacă un rol esențial.

Dacă nu faci asta, te poți trezi că ai anumite stări. Să spunem că alegi o pereche de cercei cu cristale sau pietre, nu o purifici și nu înțelegi de ce atunci când îi pui la urechi, ai o stare proastă.

Îți recomandăm să vezi și articolul: Cele mai bune cristale pentru îndepărtarea stresului și anxietății. Cum le poți folosi?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cum să ACTIVEZI energia cristalelor și unde să le ții

Să ai un cristal nu este suficient. Pentru a te bucura...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel