Cum să ACTIVEZI energia cristalelor și unde să le ții
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Să ai un cristal nu este suficient. Pentru a te bucura de beneficiile sale, trebuie să îl încarci cu energie pozitivă. Iată cum poți face acest lucru!

Încărcarea cristalelor este un proces care variază în funcție de tipul de cristal și de scopul pentru care dorești să-l încarci. Există mai multe modalități de a încărca cristalele, iar alegerea depinde adesea de preferințele personale și de practicile spirituale sau de vindecare pe care le urmezi.

Iată câteva metode comune de încărcare a cristalelor!

1. Lumina solară

Plasarea cristalelor în lumina Soarelui pentru o perioadă de timp poate să le încarce cu energie pozitivă și să le revitalizeze. Este important să fii atent la cristalele sensibile la lumina solară excesivă, deoarece unele cristale pot să-și piardă culoarea sau să se deterioreze în lumina directă a Soarelui.

2. Lumina Lunii

Plasarea cristalelor sub lumina Lunii, în special în timpul fazei de lună plină, este o altă modalitate populară de a le încărca cu energie și de a le curăța. Acest proces poate fi mai blând decât expunerea la soare și este potrivit pentru cristalele sensibile la lumină.

Cristalele care îți amplifică sănătatea și bunăstarea. Pe care să le alegi?

3. Încărcarea cu alte cristale

Unele cristale pot fi încărcate prin plasarea lor alături de cristale care au o energie puternică sau de tipul pe care dorești să-l împrumute cristalului pe care îl încarci. De exemplu, cuarțul clar este adesea folosit pentru a încărca și amplifica energia altor cristale.

4. Încărcarea cu energie mentală

Poți să-ți încarci cristalele prin concentrarea asupra lor și prin trimiterea de energie pozitivă sau intenții către ele. Multe persoane cred în puterea intenției și a concentrării pentru a încărca și activa proprietățile vindecătoare ale cristalelor.

Care sunt cele mai populare cristale pentru vindecare, în sens spiritual?

Pentru a curăța cristalele cu apă, le poți spăla sub un jet de apă curgătoare (poate fi și cea de la chiuvetă) sau le poți pune într-un vas cu apă. Este important să verifici mai întâi dacă cristalele respective sunt potrivite pentru curățarea cu apă, deoarece unele se pot deteriora sau pot absorbi umiditatea. După curățare, clătește-le bine și lasă-le să se usuce complet.

În ceea ce privește locul de păstrare a cristalelor, acesta poate varia în funcție de preferințe și de scopul pentru care sunt utilizate. Unele persoane preferă să-și țină cristalele într-un loc special sau sacru, cum ar fi un altar, o casetă sau într-un colț de meditație. Alții le păstrează în pungi sau cutii speciale pentru cristale, iar alții le folosesc în mod activ în diverse practici spirituale sau de vindecare și le păstrează în funcție de necesitate.

Important este să alegi un loc unde simți că cristalele tale vor fi în siguranță și unde le poți accesa ușor atunci când ai nevoie de ele.

Află ce cristal ți se potrivește în funcție de zodie chiar AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cum să ACTIVEZI energia cristalelor și unde să le ții

Să ai un cristal nu este suficient. Pentru a te bucura...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...


Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Motiv de bucurie pentru o zodie

pixel