Profețiile lui Nostradamus pentru Anul Dragonului, 2024. Una dintre ele s-a împlinit deja!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Profeţiile lui Nostradamus continuă să producă reacţii chiar şi după sute de ani. An după an, pare că unele predicții se împlinesc. Iată ce ne spune despre anul 2024!

Apotecarul francez și presupusul profet Nostradamus poate avea scepticii săi, dar impactul ideilor sale este indiscutabil. Prima sa carte, "Les Propheties", scrisă în 1555, continuă să fie tipărită și studiată până în ziua de azi, inclusiv în lucrări precum "Nostradamus pentru începători". Deși unii ar putea argumenta că afirmațiile lui Nostradamus sunt vagi și interpretabile, există cazuri în care previziunile sale par să se apropie îngrijorător de mult de realitate.

Una dintre profețiile legate de anul 2024, anul Dragonului de Lemn, s-a împlinit aproape instant după ce-am pășit în noul an!

Profeția care s-a împlinit la doar câteva ore după ce-am intrat în anul 2024:

Cutremur devastator - ”Atât de puternic se va zgudui pământul, marele teatru va umple ruinele.”- Această profeție poate fi considerată împlinită în primele ore ale anului 2024, odată cu producerea unui cutremur în Japonia, cu magnitudinea de 7.6. Acest eveniment tragic a cauzat pierderea vieții a zeci de persoane și a provocat pagube materiale semnificative în vestul arhipelagului nipon.

Uite semnele Apocalipsei! Ce ne zice Biblia despre SFÂRȘITUL LUMII

Alte profeții ale lui Nostradamus pentru anul 2024:

  1. Război pe apă - Nostradamus a scris că un "adversar roșu va deveni palid de frică și va aduce groaza în ocean". - Deși această profeție poate fi interpretată în alte contexte, mulți cred că se referă la tensiunile în curs între China și Taiwan.
  2. Dezastru climatic - "Pământul uscat va deveni tot mai arid, iar vor fi mari inundații când acest lucru va fi observat.", a scris Nostradamus - Acest citat poate fi interpretat în contextul dezbaterilor contemporane în legătură cu schimbările climatice, cu referire la impactul acestora asupra mediului și riscul crescut de evenimente meteorologice extreme, precum inundațiile.
  3. Neliniște regală - Dacă sperai să vezi mai multe conflicte în familia regală în 2024, ești norocos. Nostradamus a prezis că "Regele Insulelor va fi alungat cu forța și va fi înlocuit de unul care nu are însemnul unui rege." - Să fie vorba oare despre prințul Harry care îi va lua locul regelui Charles?
  4. Al treilea Război Mondial provocat de Vladimir Putin - ”Șapte luni de la marele război, oameni uciși de fapte rele”, a notat profetul. - Multe dintre profețiile acestuia marchează un eventual război care poate începe. Președintele Vladimir Putin, născut în anul Dragonului, se potrivește unui model istoric tulburător. Lumea este pe marginea prăpastiei, deoarece acțiunile lui Putin coincid cu natura imprevizibilă și puternică a dragonului.
  5. Un nou Papă - "Prin moartea unui pontif foarte bătrân, va fi ales un roman în vârstă bună. Despre el se va spune că își slăbește vederea, dar va sta mult și într-o activitate viguroasă.” este profeția. - Deja problemele de sănătate ale Papei Francis sunt cunoscute. Dacă profeția lui Nostradamus se îndeplinește, acesta va fi înlocuit de un Papă mai tânăr.
  6. Erupție devastatoare pe Muntele Etna, Italia - O erupție masivă ar putea avea loc pe Muntele Etna în viitorul apropiat, posibil la sfârșitul anului 2024 sau la începutul anului următor. Se anticipează că ar putea fi cea mai gravă erupție din 79 d.Hr. sau din 1631 d.Hr., evenimente care au avut o cronologie similară.
  7. China va deveni lider mondial - Nostradamus a indicat că China va deveni lider global, deși Baba Vanga a fost de părere că lupta se va da între China și Rusia.
  8. Trump revine la putere ca președinte - Versurile criptice ale lui Nostradamus sugerează posibilitatea unei reveniri a lui Donald J. Trump în funcția de președinte în alegerile din 2024
  9. Eliberarea unui virus periculos din ghețarii siberieni - În 2024, un virus periculos, numit și "virusul zombi", ar putea fi descoperit în ghețarii Siberiei. Această bacterie, eliberată în apa oceanului pe măsură ce ghețarii se topesc, ar putea avea consecințe devastatoare dacă ar infecta populația umană
  10. Revoluția Bitcoinului - Nostradamus prezice că 2024 va marca începutul revoluției, cu Bitcoin ca un simbol al schimbării și al libertății financiare.

ȘAPTE profeții ale Babei Vanga pentru anul 2024 - Dezastre majore și criză economică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Profeții incredibile ale lui MITAR TARABIC. Te vor uimi!

De Nostradamus am auzit cu toții. Totuși, există și...

ZECE profeții ale lui Nostradamus surprinzător de PRECISE

Profețiile lui Nostradamus nu încetează niciodată să...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Sursă foto: Pexels

Încă o săptămână cu Mercur în Berbec. La ce trebuie să fie atente toate zodiile?

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relație dezechilibrată cu banii pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Lună Nouă specială. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

pixel