Ce a prevăzut Nostradamus pentru 2025? N-ai vrea ca aceste profeții să se împlinească!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Profețiile lui Nostradamus nu încetează niciodată să uimească. Chiar și pentru anul 2025, catrenele acestuia anunță niște evenimente care te lasă fără cuvinte.

Nostradamus este creditat cu prezicerea unor evenimente istorice majore, cum ar fi moartea regelui francez Henric al II-lea și ascensiunea la putere a lui Adolf Hitler. Nostradamus a lăsat în urmă nenumărate previziuni despre trecut, prezent și viitor.

Desigur, părerile despre abilitățile sale sunt și astăzi împărțite. Un sceptic ar putea spune că versetele sale sunt intenționat vagi și obscure, astfel încât să poată fi interpretate în funcție de circumstanțe, după ce evenimentele au avut loc. Totuși, există mulți care cred cu tărie că el este cel mai mare profet din istorie.

Război și ciumă în Europa

Din păcate, Europa nu pare să aibă un viitor liniștit. Iar de această dată, Regatul Unit ar fi implicat.

Când cei din țările Europei Vor vedea Anglia ascunzându-și tronul, Vor urma războaie crude. Ciuma antică va fi mai rea decât dușmanii.

Menționarea Angliei (conceptul de „Britanie” nu exista în vremea lui Nostradamus) care se retrage în sine pare să fie o referință la referendumul pentru Brexit și consecințele sale continue. Dacă lipsa forței de muncă și întârzierile la granițe erau deja o problemă, avertismentele despre „războaie crude” și „ciuma antică” sunt mult mai îngrijorătoare.

Profeția cutremurătoare a Babei Vanga! În 2025, începe declinul final al umanității

Vulcani și inundații în Brazilia

Mulți susțin că ar fi prezis atacurile din 11 septembrie, dar versetele următoare ar putea face referire la America de Sud.

Grădina lumii aproape de noul oraș, Pe drumul munților goi: Va fi capturată și aruncată în tub, Forțată să bea ape otrăvite cu sulf.

„Grădina lumii” pare a fi Amazonul, iar „noul oraș” ar putea fi Brasilia, capitala planificată a Braziliei. Regiunile muntoase sunt numeroase în această zonă, iar „aruncată în tub” sugerează inundații, în timp ce „sulf” indică activitate vulcanică. Zgomotele misterioase de lângă un vulcan adormit i-au îngrijorat pe locuitorii din Rio de Janeiro în urmă cu câțiva ani... oare aceste temeri se vor confirma în 2025?

Sfârșitul conflictului din Ucraina?

În februarie 2022, tensiunile din estul Europei au escaladat odată cu invazia Rusiei în Ucraina. De atunci, sute de mii de victime și milioane de persoane strămutate au transformat acest conflict în cea mai mare criză europeană de la Al Doilea Război Mondial. Dar oare se apropie sfârșitul?

După un război lung, toată armata epuizată, Nu vor mai găsi bani pentru soldați; În loc de aur sau argint, vor începe să bată monede din piele, Aramă și semnul semilunii.

O armată obosită și finanțe epuizate ar putea indica sfârșitul ostilităților, deși modalitatea exactă rămâne incertă. Referirea la „aramă” ar putea sugera implicarea Franței, iar „semnul semilunii” ar putea face aluzie la Turcia. Ambele țări și-au exprimat în trecut sprijinul pentru Ucraina, așa că ar putea juca un rol important în rezolvarea conflictului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Lecțiile lui pentru fiecare zodie și ascendent

Sursa: pixabay.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Capricorn, Vărsător și Pești. "Abia acum vei accepta crudul adevăr!"

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare de pe 2 octombrie. „Viața nu va mai fi niciodată la fel!”

Freepik.com

Luna Nouă din 2 octombrie aduce schimbări radicale! Îndrumări astrale pentru fiecare zodie

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?