Probleme din trecut reapar cu Mercur retrograd: Elon Musk respinge acuzaţiile de agresiuni sexuale formulate împotriva sa şi evocă un complot
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Încurcături de situații, probleme din trecut, blocaje, situații care trebuie reanalizate: pe scurt, Mercur retrograd, de data aceasta și la case mai mari. Elon Musk denunță un „complot la adresa sa”.

Mercur retrograd până pe 3 iunie vine și reactualizează anumite situații, de aceea e posibil să aducă și parteneri din trecut. S-ar putea să dai nas în nas cu aceștia la metrou, la colț de stradă, la magazin, unde nu te-ai fi așteptat. Doar că ar fi bine să ții minte că Venus este în semnul Berbecului până pe 28 mai, iar iubirea se poate reaprinde, dar se va și stinge la fel de furtunos. Jupiter în Berbec s-ar putea să ne dea unora imboldul aventurilor și al infidelității, să cântărim bine unde vrem să mergem, din anumite situații s-ar putea să nu mai fie cale de întors. Pe de altă parte, Mercur, planeta comunicării, ne aduce în prim-plan situații care au nevoie să fie reanalizate, corectate. 

Multimiliardarul Elon Musk a respins acuzaţiile potrivit cărora ar fi agresat sexual o stewardesă în urmă cu şase ani, denunţând un complot „politic”, informează AFP. Patronul Tesla şi cel mai bogat om din lume a reacţionat pe Twitter, reţeaua de socializare pe care vrea să o cumpere, în urma unui articol publicat joi.

Publicaţia independentă online The Insider a relatat că grupul aerospaţial al lui Musk, SpaceX, a plătit în 2018 250.000 de dolari unei femei pentru a renunţa la o plângere legată de un comportament necorespunzător al acestuia. Antreprenorul în vârstă de 50 de ani este acuzat că, în timp ce primea un masaj de la femeie într-un zbor privat spre Londra, i-ar fi arătat penisul în erecţie, i-ar fi atins picioarele fără consimţământul ei şi i-ar fi solicitat un act sexual. Articolul citează în special o femeie care susţine că este o prietenă cu stewardesa.

„Atacurile la adresa mea ar trebui să fie privite printr-o prismă politică - este modul lor (josnic) obişnuit de a face lucrurile”, a scris joi pe Twitter Musk, fără a preciza pe cine vizează. „O provoc pe această mincinoasă care susţine că prietena ei m-a văzut 'descoperit': spune-mi un singur lucru, orice (cicatrice, tatuaje...) care nu este cunoscut public”, a declarat el. 'Nu va putea să o facă, pentru că nu s-a întâmplat niciodată”, a adăugat Musk. Patronul născut în Africa de Sud - cu cetăţenie sud-africană, americană şi canadiană - s-a apropiat recent de republicani, după ce anterior îi susţinuse pe democraţi. ”Uitaţi-vă acum cum îşi desfăşoară campania de trucuri murdare împotriva mea”, a adăugat Musk, a cărui avere este estimată la circa 265 de miliarde de euro.

El şi-a suspendat săptămâna aceasta oferta de preluare a Twitter pentru suma de 44 de miliarde de dolari din cauza lipsei de claritate cu privire la conturile false, dar s-a declarat 'încă angajat' să finalizeze tranzacţia.

Sursa: AGERPRES/ (AS - autor: Ana Alecu, editor: Codruţ Bălu)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel