Previziuni TAROT 8 martie - Cartea zilei: ACŢIUNE!
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Previziuni TAROT 8 martie - Cartea zilei: ACŢIUNE!

Semnificaţie: Mergi mai departe. Orizont. Redirecţionare. Acţiune.

Lee-Anne Peters, autor şi tarotolog australian, vorbeşte despre cartea zilei de 8 martie, Delfinul, care îndeamnă la acţiune.

"Soarele apune în viața ta și Delfinul te îndeamnă să mergi mai departe acum - lasă ce e vechi să plece.

S-ar putea să te simți supărat/ă emoțional sau frustrat/ă de felul în care s-au întâmplat lucrurile, dar nu este în interesul tău să stai acum în această energie.

Delfinul înțelege cum te simți, dar te asigură că la orizont este ceva mult mai înălțător și mai pozitiv.

Lasă Soarele să apună și rănile vechi să treacă în timp ce te vindeci pe timpul nopții. Apoi, pe măsură ce răsar zorii și tu vei simți un nou sentiment de scop bazat pe tot ceea ce ai trecut, vei spune: „Sunt gata să mă deschid pentru ceva mai bun”, potrivit lui Lee-Anne Peters, citată de pagina Speed of light Oracle.

Cartea citită face parte din setul Speed of light Oracle.

Lee-Anne Peters s-a născut în Tasmania, în mai 1976, ca Lee-Anne Willson. Lee-Anne este fondatorul "Temple of Balance" și lucrează cu oameni din 2005. Arta a fost o parte importantă pentru ea - în special desenul. Lee-Anne a creat patru pachete de cărți în stil tarot care prezintă opera ei de artă și creează desene pentru a-i ajuta pe alții printr-o abordare de tip art-terapie. 

sursa foto: Speed of light Oracle / Facebook

TAROT. Luna martie aduce un CADOU special pentru femei

Energia lunii martie aduce cadouri nebănuite pentru femei. Într-un interviu acordat pentru Astrosens.ro, Amos a pus cărţile pe masă şi ne-a dezvăluit secretele următoarelor săptămâni:

Doamnele și domnișoarele, în luna martie, se vor bucura de ele. Când am deschis cărțile, am văzut o energie solară, vitalitate, sănătate. Ceea ce mă face să cred că, în mare parte, femeile încep să își conștientizeze puterea și totodată, feminitatea.

Ce cărți ne rezervă luna martie?

Am extras câteva cărți. Prima este cartea “3 de cupe” care simbolizează petrecerea, uniunea, faptul că mă înâlnesc cu prietenele mele. Este foarte posibil să existe o petrecere între prieteni, dar este și o carte a victoriei, cumva. Această carte ne transmite că nu mai contează ce a fost, nu mai contează ce s-a întâmplat, eu mă ridic de acolo și merg înainte. Este o sărbătoare. O împlinire. Poate unele femei vor absolvi în luna martie un curs, vor lua o diplomă sau vor fi avansate la locul de muncă. În ceea ce privește sufletul, cartea “3 de cupe” semnifică liniștea, fericirea, împăcarea cu tot ceea ce a fost și conștientizarea a ceea ce este. Prezentul!

Următoarele cărți sunt “Regina de Spade“ și “10 de bâte“. Adică femeia rațională, cea care nu se mai lasă condusă neapărat de emoții. Deciziile pe care le ia de acum încolo vor fi foarte radicale. Aici avem și o schimbare. Doamnele și domnișoarele se debarasează efectiv de griji. Adică nu își mai iau responsabilități care nu le aparțin. 

Apoi avem cărțile “6 de cupe“, “Soarele“ și “Îngerul temperanței“. Acestea înseamnă găsirea echilibrului. Eu cred că vor fi câteva doamne care vor rămâne chiar însărcinate în luna martie. Este o lună a copilăriei, a copiilor, și multe femei își găsesc vindecarea emoțională. Cum? Prin ieșirea din zona relațiilor toxice, a dependenței. Este o energie a sănătății din toate punctele de vedere. Aceste trei cărți sunt minunate, arată protecția și puterea de a o lua de la 0. Și avem bineînțeles și credința.

Care este mesajul Îngerilor pentru luna martie? Citeşte în continuare pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

pixel