Previziuni tarot 2023: "Va trebui sa facem adaptarea la o nouă realitate!" Care va fi vibrația lunii iulie?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Amos sau Paul Ionuț Simbotin, tarotolog, ne-a oferit previziunile pentru anul 2023! Să ni le amintim.

Mai avem încă jumătate de an de parcurs din 2023, așa că merită să ne aducem aminte de previziunile tarotologilor! Iată ce ne spunea Amos despre anul în curs!

Amos, pe numele său Paul Ionuț Simbotin, este unul dintre tarotologii tineri din țara noastră.

Să ne aducem aminte că, din punct de vedere numerologic, 2023 este primul an dintr-un ciclu de 7. Acest ciclu a fost profețit de sfinți, dar și de oameni de știință. De asemenea, discutăm despre un număr ocult, mistic, spiritual, încărcat de importanță biblică.

Ca să discutăm despre partea pozitivă a lui 7, avem în vedere dezvoltarea personală a fiecăruia dintre noi, precum și aprofundarea ezoterismului sau aderarea la diferite forme de spiritualitate. Totuși, pot să apară și așa zișii lideri spirituali care promovează tactici străine de credința noastră. Mai mult, o să crească agresivitatea cu care se promovează acest "Adevăr", dar și numărul cazurilor de boli psihice.

Amos spune că previziunile pentru acest an sunt destul de sumbre. Și nu discută doar despre acest an, ci despre evenimente care vor necesita o atenție sporită pe viitor. Ele vor trebui privite prin lupa spirituală.

În plus, putem fi martori la evenimente istorice și la schimbarea lumii. Se pot descoperi planete noi, iar lumea se va trezi din acel somn colectiv. 

Va fi din ce în ce mai greu să ne dăm seama ce este adevărat și ce nu.

În acest ciclu, va începe atât un război civil, cât și unul mondial, ce va aduce foamete și boli necunoscute. Apariția unui nou virus este de așteptat spre finalul de an. Aparent va fi un virus ce va afecta sistemul imunitar și intestinele.

Este începutul războiului nevăzut, iar cel văzut este doar o distragere a atenției de la planurile lor reale, chiar dacă asta presupune moartea unor oameni nevinovați.

Copiii născuți în acest an vor fi cosmici, cu înclinații spre filosofie, cultură, arte și religie. Sunt copii cu o intuiție deosebită, extrem de inteligenți.

Anul 2023 reprezintă adaptarea la o nouă realitate, înnoirea noastră și începutul stabilirii unei noi culturi mondiale.

Într-un clip de pe canalul său de YouTube, Amos a discutat și despre influența numerologică a lunii iulie. Acesta spune că vor avea loc evenimente marcante, care aduc schimbarea.

Conform spuselor sale, luna iulie este una importantă și specială, pentru că ne marchează cu numărul energetic 7, care are o conotație foarte importantă, mai ales din punct de vedere biblic.

Există 7 zile, deci Dumnezeu a creat pământul în acest interval. De asemenea, avem cele 7 taine ale bisericii, cele 7 planete. 7 este ziua odihnei, o parte din viața noastră pe care adesea o neglijăm.

Totodată, 7 vorbește în luna iulie despre abandonarea egoismului și a mândriei, cele două mari molime ale caracterului uman. Poate fi văzută ca o cifră a singurătății, a bolilor karmice. Pentru că este un număr puternic psihic, vorbește și despre starea psihică. 

Citește și: Cum se manifestă Mercur în fiecare semn zodiacal? Află ce poate spune despre cariera ta ideală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Sursă foto: Pexels

Încă o săptămână cu Mercur în Berbec. La ce trebuie să fie atente toate zodiile?

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relație dezechilibrată cu banii pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Lună Nouă specială. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

pixel