Previziuni 2023. Amos, tarotolog: “Începutul erei spirituale și ridicării voalului de pe ochi”
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Amos a oferit o declarație pentru Astrosens.ro și ne-a vorbit despre previziunile anului 2023.

Începem un an nou, așa că, pe lângă planuri mărețe sau rezoluții de tot felul, avem nevoie și de certitudini, dar și de păreri avizate. Dacă ești curios ce te așteaptă în acest an, îți punem la dispoziție recomandările și sfaturile specialiștilor din domeniile spirituale.

Astăzi, merită să amintim părerea lui Amos, pe numele său Paul Ionuț Simbotin. Este unul dintre tarotologii tineri din România și extrem de capabili, care te poate face să-ți schimbi părerea despre modul în care vezi tarotul și, de ce nu, să renunți la prejudecăți.

Amos spune despre el că este un umanist visător, fiind interesat, deopotrivă, și de studiul Hermetismului, al Astrologiei și al Kabbalei. Cu o poveste de viață impresionată, Amos ne împărtășește opiniile sale despre anul care vine cu pași repezi, 2023.

Previziunile lui Amos pentru 2023

“Analizând din punct de vedere numerologic anul 2023, constat că este primul an dintr-un ciclu de 7, acel ciclu profețit de oamenii de știință, dar și de sfinți. Fiind primul an de acest gen, deține energia propriului ciclu și anume 7. Trebuie menționat că acest număr este profund ocult, spiritual , mistic și cu o importanță biblică deosebită.

Partea bună a lui 7 este dezvoltarea personală dar individuală a fiecăruia dintre noi, construcția, dar și aprofundarea științelor ezoterice sau chiar aderarea la diferite forme de spiritualitate. Partea mai puțin bună, ca să nu zic negativă,este rătăcirea în aceste forme datorită multitudinii de practici dar și de lideri “spirituali” ce vor promova tactici total străine de credința și de istoria poporului nostru; agresivitatea cu care se va promova așa-zisul adevăr, cât și creșterea cazurilor de boli psihice este iminentă.

Previziunile anului 2023 pe care le-am putut citi în cărțile de tarot sunt oarecum sumbre și nu privesc neapărat doar anul următor, ci o serie de evenimente care necesită atenție sporită și trebuiesc privite efectiv prin lupa spirituală, cât și prin datoria karmică a lumii întregi.

Începând acest ciclu de 7 ani, pot spune că suntem martori la evenimente istorice și la schimbarea lumii întregi, la trezirea din somnul colectiv , la descoperirea unor noi planete, dar și la ceea ce va aduce criza economică, iar o asemenea schimbare de direcție va începe brusc cu luna Martie 2023.

Este începutul profeților mincinoși, a haosului spiritual și fanatismului pe de altă parte. Va fi din ce în ce mai greu să ne dăm seama ce este adevărat și ce nu. De ce trebuie să trecem prin acest haos? Deoarece este necesar ca mai întâi să se facă dezordine pentru a restaura ordinea.

În acest ciclu suntem pregătiți pentru o singură religie universală și pentru venirea Marelui Monarh. În acest ciclu va începe atât un război civil, cât și unul mondial ce va aduce foamete și boli necunoscute încă, iar marile puteri guvernamentale nu vor înceta să ne hrănească cu iluzia salvării. Apariția unui nou virus este de așteptat spre finalul anului 2023, un virus ce va afecta sistemul imunitar și intestinele, cauza fiind alimentația.

Este începutul războiului nevăzut, iar cel văzut este doar o distragere a atenției de la planurile lor reale, chiar dacă asta presupune moartea unor oameni nevinovați.

Trebuie să specific un important aspect la copiii născuți în acest an și anume că vor fi copii cosmici, cu înclinații spre filosofie, cultură, arte și religie sau spiritualitate. Sunt copii cu o intuiție deosebită, extrem de inteligenți, cu particularități total ieșite din comun și cu mari abilități de conducători.

Îți recomandăm și HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru ANUL VIITOR!

Anul 2023 este începutul erei spirituale și ridicării voalului de pe ochi, reprezintă adaptarea la o nouă realitate, reprezintă înnoirea noastră și începutul stabilirii unei noi culturi mondiale ce este necesară în creșterea vibrațională a Pământului, în accesarea următorului nivel, cât și în așteptarea Erei Vărsătorului (ce va dura 2200 ani) care va naște alte răsturnări fulgerătoare."

Pe Amos îl puteți găsi pe www.amostarot.ro, pe pagina lui de Facebook, pe contul de Instagram (@amos_the wizard), sau pe contul de Youtube

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care își glorifică prea mult trecutul

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să-și ceară iertare de la partener

pixel