Poziția lui Lilith în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna Neagră în Capricorn la momentul nașterii?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Iată ce înseamnă să ai Lilith în Capricorn în harta natală.

În astrologie, Lilith (sau Luna Neagră) reprezintă un punct matematic al orbitei Lunii și este asociată cu instinctele noastre cele mai primare și cu aspectele umbrite ale personalității noastre.

Lilith în Capricorn la momentul nașterii poate avea diverse interpretări, dar, în general, aceasta indică o interacțiune complexă între energia lui Lilith și caracteristicile semnului Capricorn, antepenultimul din zodiac.

Iată câteva puncte cheie!

Discutăm despre ambiție și control

Capricornul este un semn ce are legătură cu ambiția, disciplina și dorința de a atinge obiectivele. Cu Lilith în acest semn, nativul poate avea o nevoie profundă de control și de a-și demonstra valoarea prin realizări concrete. Aceasta poate duce la o ambiție intensă și uneori la tendința de a fi excesiv de critic sau perfecționist.

Apar temeri legate de eșec

Există posibilitatea ca persoana cu acest aspect să aibă o teamă profundă de eșec sau de a nu fi suficient de bună. Aceste temeri pot să-i motiveze comportamentul și să-i influențeze deciziile. De asemenea, ea poate simți o presiune constantă de a se ridica la nivelul așteptărilor (proprii sau ale altora).

Avem in vedere reprimarea emoțiilor

Capricornul este un semn de pământ, asociat cu pragmatismul și raționalitatea. Lilith în acest semn poate duce la reprimarea emoțiilor și la dificultăți în a se conecta cu latura emoțională și vulnerabilă a personalității.

Este prezentă o dorință de independență

Persoana cu acest aspect în astrogramă poate simți o nevoie puternică de a fi independentă și de a nu depinde de nimeni. Aceasta poate fi o reacție la experiențe din trecut în care a simțit că i s-a luat puterea sau controlul.

Cum se manifestă acest aspect în relații?

În relațiile personale și profesionale, persoana cu Lilith în Capricorn poate avea provocări legate de dinamica puterii. Totodată, poate să aibă dificultăți în a se supune autorității sau poate să prefere să fie în poziții de conducere.

Exista o manifestare creativă și spirituală

Lilith în Capricorn poate indica o nevoie de a găsi modalități creative și spirituale de a-și exprima ambițiile și de a găsi un echilibru între lumea materială și cea spirituală.

Poziția lui Lilith în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna Neagră în Săgetător la momentul nașterii?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Mercur retrograd, în curând! Șah mat pentru PATRU zodii

Horoscop. Mercur își va începe retrogradarea pe 5...


Top citite
Freepik.com

A doua Lună Plină în Capricorn din 2024. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Freepik

Soarele intră în Leu. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie din 22 iulie?

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va paria greșit!

Freepik.com

Horoscop Lună Plină. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

pixel