ANM avertizează: Valori termice oscilante şi intervale cu ploi în unele regiuni, în următoarele două săptămâni
"Precizam într-o emisiune din anul 2022 că, pe durata tranzitului lui Saturn în Pești(2023-2026) devin cât se poate de reale schimbările climatice, încălzirea globală sau topirea ghețarilor. Pe scurt, avertizările ultimilor ani.
Imediat după intrarea lui Saturn în semnul Peștilor, de pe 7 martie 2023, au tot apărut articole îngrijorătoare referitoare la modificarea climei.
Peștii sunt guvernați de Neptun/Poseidon, cel care deținea oceanele și restul apelor de pe planetă. Peștii sunt ultimul semn de apă al zodiacului.
Saturn îl reprezintă pe Cronos, zeul timpului și al testelor de viață. Această planetă este cea care aduce limite, restricții, austeritate, momente neplăcute, cumpene cum le zic oamenii. Dar de fapt, el vrea să ne arate că nu acordăm atenție acolo unde trebuie. Și că ne trebuie maturizare și seriozitate.
Plimbarea lui Saturn prin apele lui Poseidon va crea noi limite în ceea ce privește granițele, transportul maritim, schimbări serioase ale climei și bineînțeles, nevoia de a avea mai multă grijă de planeta care ne găzduiește.
Putem vorbi despre ultimul ceas al omenirii. Odată cu acest tranzit, planeta are nevoie de un reset.”
Și iată ce veste am primit!
După o lună septembrie cu temperaturi record, anul 2023 va fi aproape sigur cel mai cald din istoria măsurătorilor meteorologice, potrivit unui raport publicat vineri de agenţia americană de referinţă, informează AFP. 'Există o probabilitate de peste 99% ca 2023 să se claseze ca anul cel mai călduros înregistrat vreodată', a anunţat Administraţia Naţională Oceanică şi Atmosferică din Statele Unite (NOAA). Această predicţie a fost făcută cu mai puţin de două luni înainte de COP28 din Dubai, unde soarta energiilor fosile, considerate principalii vinovaţi pentru încălzirea planetei noastre, se va afla în centrul dezbaterilor.
Septembrie 2023 a fost cea mai călduroasă lună septembrie înregistrată în 174 de ani de măsurători realizate la nivel mondial, a confirmat NOAA. Observatorul european Copernicus a anunţat deja acest record la începutul lunii octombrie. 'Septembrie 2023 a fost a patra lună la rând cu temperaturi record', a declarat într-un comunicat Sarah Kapnick, cercetător principal în cadrul NOAA. 'A fost nu doar cea mai călduroasă lună septembrie înregistrată, ci şi, de departe, luna cel mai anormal de caldă' din toate măsurătorile agenţiei americane, a subliniat ea. 'Altfel spus, septembrie 2023 a fost mai caldă decât media lunii iulie din intervalul 2001-2010', a adăugat cercetătoarea americană.
Temperatura globală din luna septembrie 2023 a fost cu 1,44 grade Celsius peste valoarea medie înregistrată în secolul al XX-lea, potrivit NOAA. Specialiştii de la Observatorul Copernicus au estimat, de asemenea, la începutul lunii septembrie că 2023 va fi probabil cel mai cald an din istoria înregistrărilor meteorologice.
Sursă: AGERPRES/(AS - autor: Florin Bădescu, editor: Codruţ Bălu)
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News
Au fost date cod galben şi cod...
Sunt avertizări de caniculă şi...
ANM a transmis că ne vom...
Începe sezonul Săgetătorului....
Mercur a intrat în semnul...
Să vedem ce urmează pentru...