PATRU zodii în plină agitație până pe 4 noiembrie. Oare astrele o să le întoarcă spatele?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Până pe 4 noiembrie, următoarele semne din zodiac se vor afla în cumpănă.

Să facem o mică recapitulare! Astăzi, Marte care se află în semnul Racului, face un trigon cu Saturn din Pești. Așadar, astrele ne îndeamnă să încetinim pasul, atât la propriu, cât și la figurat. Răbdarea este cea care ne va ajuta să construim orice.

Așadar, de pe 4 septembrie, Marte a intrat în Rac, un tranzit care va dura până pe 4 noiembrie. Să nu uităm nici că Marte o să și retrogradeze în același semn al Racului, între 6 ianuarie și 24 februarie 2025.

Marte simbolizează războiul, confruntarea, puterea, acțiunea, agresivitatea, energia și competiția. În contrast, Racul este asociat cu stabilitatea, armonia, liniștea și resursele. Fiind un semn de apă, Racul nu este locul în care Marte se simte cel mai confortabil.

Atunci când Marte se află în Rac, tendința noastră este de a ne proteja familia și de a menține armonia. Totuși, presiunea de a păstra pacea poate duce la acumularea frustrărilor interioare. În acest context, Marte în Rac poate scoate la iveală nemulțumiri și conflicte care par a fi cauzate de detalii minore, dar care sunt de fapt rezultatul multor tensiuni acumulate.

De asemenea, influența Nodurilor Lunare poate intensifica efectele lui Marte în Rac. Prin urmare, este important să identificăm sursele de nemulțumire și furie și să le gestionăm cu grijă, pentru a evita izbucnirile emoționale în momente nepotrivite.

Cei mai afectați de acest tranzit sunt persoanele cu planete în semne cardinale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte este guvernatorul tău, iar schimbarea semnului aduce o serie de evenimente semnificative până pe 4 noiembrie. Totuși, Marte nu se simte confortabil în Casa a patra, unde poate aduce scandaluri, certuri și neînțelegeri, în special în cadrul familiei. Așadar, în lunile următoare, este posibil să nu ai deloc liniște, nici cu părinții, nici cu ceilalți membri ai familiei și nici cu partenerul.

În plus, Marte în Casa a patra poate provoca probleme în gospodărie. Este posibil să se strice diverse lucruri prin casă, să te gândești să te muți sau să apară necesitatea de reparații. De asemenea, pot apărea conflicte cu vecinii, proprietarii sau persoanele din apropiere. Liniștea interioară va fi greu de atins, iar tu vei simți o stare constantă de agitație.

Rac/Ascendent în Rac

Marte se află în semnul tău, iar tu ești o persoană care apreciază liniștea și confortul. Îți dorești să ai relații armonioase cu toată lumea și să menții pacea în familie. Totuși, Marte are o natură diferită, deoarece are legătură cu războiul și confruntarea. Asta înseamnă că influența lui Marte îți va afecta profund viața.

Astrologul Daniela Simulescu recomandă ca, în perioada în care Marte se află în semnul tău, să te implici în activități fizice, să participi la competiții sau să te dedici unor obiective care îți solicită efortul. Dacă nu îți canalizezi energia în aceste moduri, nativii Rac pot găsi motive de dispută în cele mai nesemnificative subiecte.

Deși Marte aduce multă încredere și curaj,  el vine și cu o doză de nerăbdare și irascibilitate. Astfel, ai putea simți impulsul de a te certa cu cei din jur, chiar și din motive banale. Este important să găsești un echilibru între aceste tendințe și dorința ta naturală de armonie.

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte se află în prezent în Casa a zecea, care se ocupă de carieră și statutul profesional. Această poziție influențează nu doar ambițiile tale profesionale, ci și relațiile interumane, având în vedere că Marte guvernează și Casa a șaptea, care se referă la parteneriate. Astfel, s-ar putea să ai multe neînțelegeri cu partenerul.

Tranzitul lui Marte în Casa a zecea poate aduce conflicte în sfera profesională. Vei simți o dorință mare de a prelua mai multă autoritate, ceea ce ar putea duce la divergențe de opinie cu superiorii tăi. Această atitudine ar putea să te facă să te confrunți și cu colegii. Este foarte posibil să te cerți cu cei din jur, fără să îți dai seama de amploarea situației.

În plus, acest tranzit se va afla în careu cu Nodurile Lunare, ceea ce înseamnă că nu vei avea niciun moment de liniște. Nerăbdarea va fi o constantă, iar tu vei dori să iei decizii rapide. Este posibil ca unii dintre voi să decidă să își schimbe locul de muncă, dar ar putea realiza ulterior că s-au grăbit în această alegere. Este important să îți acorzi timp pentru a analiza deciziile importante și a evita eventualele regrete.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Marte se află acum în tranzit în Casa a șaptea, iar acest lucru, împreună cu influența lui Pluto retrograd în semnul tău, te va pune în fața unor situații importante. Dacă decizi să te desparți în următoarele două luni, este posibil să te răzgândești constant în legătură cu această alegere. Pe de altă parte, dacă intri într-o nouă relație, aceasta nu va fi lipsită de dificultăți. Vei întâlni persoane care îți contestă opiniile, te irită și îți provoacă frustrare.

Motivul pentru care Pluto retrograd îți testează limitele este acela de a te ajuta să descoperi esența ta interioară. Acest proces va implica destule provocări, așa că este bine să eviți să iei decizii rapide pe plan relațional. Cu toate acestea, Marte poate aduce și beneficii în această casă. Dacă te afli într-o relație stagnantă în care nu te simți împlinit, acest tranzit îți oferă oportunitatea de a reaprinde pasiunea și de a lua măsuri care să îmbunătățească dinamica din cuplu.

Marte aduce provocări în timpul eclipsei de Soare. Suntem obligați să ne prioritizăm emoțiile!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Cum să facem față eclipselor? Un ghid util de supraviețuire

Dacă în septembrie am avut parte de o Eclipsă de Lună,...


Top citite
Freepik.com

Uranus retrograd în Taur până pe 29 ianuarie 2025. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Freepik.com

PATRU zodii care vor avea parte de succes. „Sezonul Balanței aduce transformări benefice!”

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 30 septembrie-6 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

freepik.com

Eclipsă de Soare pe 2 octombrie. Recomandări pentru fiecare zodie/ascendent

pixel