Marte aduce provocări în timpul eclipsei de Soare. Suntem obligați să ne prioritizăm emoțiile!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 2 octombrie, vom avea o eclipsă de Soare în diplomatul semn al Balanței. Acest eveniment va fi influențat și de alte tranzite! Iată ce ne spune un astrolog internațional!

Valkyrja Vörðr este astrolog internațional și autor. Pe canalul său de TikTok, unde are 278k urmăritori, ne vorbește despre influențele din timpul eclipsei de Soare!

Marte și Racul influențează parțial eclipsa de Soare din Balanță. Racul este guvernat de Lună. Așadar, orice este în Rac va fi implicat automat în acea eclipsă, doar pentru că este magia Lunii, iar Luna va amplifica acele plasamente. Venus tranzitează semnul Scorpionului. Totodată, Venus guvernează Balanța și, prin urmare, guvernează eclipsa din Balanță. Cine guvernează Scorpionul? Marte. Așa că avem două moduri diferite prin care Marte și Racul sunt implicate în această eclipsă care urmează.

Ce putem crea cu ea? Ce putem face cu ea? Marte în Rac ne cere să ne prioritizăm emoțiile și, de asemenea, să ne gândim strategic. Aceasta este și energia, mai ales cu toate lucrurile legate de dreptate ale Balanței care se întâmplă acum. Dacă cineva te-a nedreptățit emoțional, e timpul să recuperezi tot ce ai nevoie.

Poate că nu este ceva rău intenționat sau răuvoitor. Dar este o eclipsă de Lună Nouă. Așadar, dacă nu vrei să integrezi asta în următorii 18 ani, poate ar fi mai bine să nu acționezi acum. Indiferent de asta, totuși, ar putea fi doar ca și cum: „Nu-mi mai pasă de această persoană, de acest loc sau de această organizație. Fac ce vreau eu acum și asta este prioritatea mea emoțională.”

De asemenea, Marte în Rac ne cere să activăm emoția. Așa că, dacă ai o emoție cu care nu ești de acord sau în care nu vrei să fii, găsește o modalitate de a aduce mai mult din emoția pe care chiar vrei să o simți. Vrei să simți mai multă bucurie sau iubire? Gândește o strategie pentru a primi asta. Activeaz-o și apoi primește-o.

Eclipsă de Soare pe 2 octombrie. Recomandări pentru fiecare zodie/ascendent

Marte atrage dușmani. Nu neapărat că dușmanii ar fi atrași de tine în această eclipsă, dar este implicat Scorpionul, care este legat de putere. Așa că, dacă faci ceva legat de putere în munca ta, emoțiile tale îți vor spune cine, ce, când, unde și de ce cineva încearcă să te facă să plângi. Mai ales de când Pluto a intrat în Capricorn în 2008, alt plasament în Scorpion (n.r.: Pluto este guvernatorul modern al Scorpionului).

Dacă în jurul tău sunt oameni care pur și simplu nu te ajută cu ceea ce vrei în acest moment, cum ar fi să-ți revendici puterea și să spui: „Nu, aceasta este direcția în care va merge viața mea acum. Nu prea îmi pasă ce crezi în acest moment. Acest moment este despre mine.” Dacă sunt oameni care nu îți permit să fii în acel moment sau care, dintr-un motiv sau altul, întrerup acel proces, mai întâi stabilește ce limite să impui. Cum vei ridica acele bariere?

Trebuie să fie spus direct? Poți pur și simplu să te retragi pentru o clipă? Cum echilibrezi asta pentru tine? Uneori trebuie să fim mai direcți cu limitele noastre, iar alteori e pur și simplu: „Trebuie să mă concentrez pe ce am de făcut. Vorbim mai târziu.”

Deci, depinde de persoana care ești și de cine te înconjoară acum. Această eclipsă, cu Marte în Rac, ne cere să fim pregătiți să ne prioritizăm emoțiile, chiar și atunci când alții nu fac asta. Și, prin faptul că ne prioritizăm pe noi înșine și emoțiile noastre, trebuie să fim dispuși să le apărăm și să nu pretindem. Pentru că uneori, a pretinde înseamnă a apăra. Depinde de situație. Dar să fii cu adevărat sincer în legătură cu emoțiile tale și să fii capabil să le protejezi este un lucru cu adevărat puternic de făcut.", precizează astrologul.

Asta este, în mare parte, ce ni se cere acum. Acum tu ești prioritatea. Vei continua să te asiguri că rămâne așa? Pentru că, dacă da, atunci vei obține ceea ce ceri. Dacă nu, există o altă cale pe care putem merge.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Lecțiile lui pentru fiecare zodie și ascendent

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare de pe 2 octombrie. „Viața nu va mai fi niciodată la fel!”

freepik.com

Eclipsă de Soare pe 2 octombrie. Recomandări pentru fiecare zodie/ascendent

Freepik.com

Luna Nouă din 2 octombrie aduce schimbări radicale! Îndrumări astrale pentru fiecare zodie

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?