Papa Francisc: Vaticanul este implicat într-o misiune de pace privind conflictul din Ucraina
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Pe 5 mai, avem Eclipsa de Lună/Luna Plină din Scorpion. Se vor vedea multe jocuri și lupte de putere atât pe plan personal, cât și mondial. Vom vedea lipsa mare de încredere în oameni, dar și în instituții. Secrete bine păzite până acum vor ieși la iveală.

Luna Plină în Scorpion de pe 5 mai vorbește și despre dezvăluirea secretelor, despre adevărul nevăzut. Fiindcă razele mistice ale lunii ne vor spune ceea ce este ascuns. 

Să ne amintim și că Scorpionul este semnul zodiacal care discută și despre secrete adânci și întunecate. Ar putea exista treziri uimitoare pentru cei care au refuzat să facă față unui conflict persistent. Totodată, aceste situații ar putea să atingă un punct de fierbere, într-un timp record!

Vaticanul este implicat într-o misiune de pace în încercarea de a pune capăt conflictului dintre Rusia şi Ucraina, a declarat duminică Papa Francisc, fără alte detalii, potrivit Reuters.

'Sunt dispus să fac tot ce trebuie făcut. Există o misiune în desfăşurare, dar încă nu este publică. Când va fi publică, o voi dezvălui', le-a spus papa jurnaliştilor în avionul cu care s-a întors la Vatican după o vizită de trei zile în Ungaria.

'Cred că pacea se obţine mereu prin deschiderea canalelor. Pacea nu se poate obţine niciodată prin închidere. Nu este uşor', a afirmat suveranul pontif.

Papa Francisc a adăugat că a vorbit despre situaţia din Ucraina cu premierul ungar Viktor Orban şi cu mitropolitul Hilarion, reprezentant al Bisericii Ortodoxe Ruse la Budapesta.

'La aceste întâlniri, nu am vorbit despre Scufiţa Roşie. Am vorbit despre toate aceste lucruri. Toată lumea este interesată de drumul spre pace', a declarat el.

De când Rusia a invadat Ucraina în februarie 2022, papa Francisc a pledat pentru pace în fiecare săptămână şi şi-a exprimat în mod repetat dorinţa de a acţiona ca intermediar între Kiev şi Moscova.

Oferta sa nu a dus până acum la niciun progres. Premierul ucrainean Denis Şmihal s-a întâlnit joi cu papa la Vatican şi a spus că a discutat despre o 'formulă de pace' înaintată de preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski.

El a mai declarat că l-a invitat pe suveranul pontif să viziteze Kievul. În vârstă de 86 de ani, papa Francisc a declarat anterior că vrea să efectueze o vizită la Kiev, dar şi la Moscova, în cadrul unei misiuni de pace.

Poți să citești și: Papa Francisc - un deceniu de când se află în fruntea Bisericii Romano-Catolice. Va lansa PRIMUL podcast!

Sursa: AGERPRES/(AS - editor: Ionuţ Mareş)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel