O zodie de FOC poate primi o intervenție divină. Cine sunt nativii sprijiniți de astre?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Care sunt recomandările pentru următorul semn din zodiac, în lunile care urmează?

Îi avem în vedere pe nativii Săgetător și cei cu ascendentul în acest semn!

Fiindcă acest nou an a început cu Mercur retrograd chiar în semnul tău, probabil că nu prea ai fost în apele tale, ori te-ai simțit învăluit permanent într-o stare de confuzie.

Totuși, să ne amintim ceva. Guvernatorul tău, Jupiter, este în Casa a șasea, până la data de 26 mai.

Ce este Casa a șasea? Este casa moștenirilor, a sănătății, a serviciului. Pe vremuri, aceasta era considerată casa sclaviei. În 2024, însă, nu mai putem vorbi de acest fenomen, ci de altele. Managementul stresului. Munca fizică și mentală. Relațiile pe care le avem cu colegii. Raportarea la subordonați. Hărnicia. Treburile gospodărești. Sănătatea de zi cu zi.

Lucruri importante pe care le învățăm de la Săgetători

Așadar, pentru tine, acest tranzit poate aduce și daruri de la astre, dar și vulnerabilități. Poți să muncești serios, ești capabil să te înțelegi mai bine cu cei de la serviciu și te poți ocupa mai în detaliu de sănătatea ta. În același timp, tinzi să iei asupra ta mai multe proiecte decât poți să duci la bun sfârșit. Ori, din contră, ai ocazia să exagerezi cu tot ce ține de partea de sănătate.

Vorbim și de un aspect grozav pentru nativii Săgetători. În aprilie, iți spuneam că vom beneficia de conjuncția dintre Jupiter și Uranus. Pentru tine, va fi precum o intervenție divină. Însă, nu omite faptul că Universul poate să îți ia ceva, ca să îți ofere alt lucru.

ZODIA care va SCĂPA de RELAȚII TOXICE în 2024

Așa că, nu te supăra prea tare dacă lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori la locul de muncă. Poate, de ce nu, este cazul să cauți altceva, care îți oferă mai multe satisfacții. Ori să fii în căutarea unui nou domeniu, cu totul. Astrele te sprijină, iar tu trebuie tot timpul să ajustezi pe parcursul anului. Nu te îngrijora, vei face față.

Să discutăm și despre luna mai. După data de 26 mai, Jupiter o să intre în Casa relațiilor. În consecință, nativii Săgetător care sunt singuri pot să își găsească persoana la care visau de multă vreme. În același timp, cei care stau în relații care nu merg au ocazia să se vindece ori să găsească tăria necesară de a divorța ori de a se separa.

A doua parte a anului va fi una plină de evenimente pentru tine, mai ales că poți să cunoști o mulțime de persoane interesante. Acestea fie iți devin apropiate, fie îți vin în sprijin pentru diferite situații.

Să nu îi uităm nici pe Saturn și pe Pluto. Pluto o să revină scurt, în toamnă, în Casa a doua, a banilor și a resurselor. Așa că poți să te confrunți cu o serie de schimbări pe plan financiar. Pe toată durata anului, Saturn este în Casa a patra, a familiei și a rădăcinilor tale. 

Este posibil să apară momente mai grele cu membrii familiei. Mai mult, te poți confrunta cu diferite amânări sau încurcături ce țin de zona imobiliară.

Poți să vezi și următorul articol de pe Astrosens: Zodia care va da lovitura în 2024! Atenție, sunt vizați doar cei care acceptă noutatea în viața lor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel