Lucruri importante pe care le învățăm de la Săgetători
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 22 noiembrie, Soarele începe să tranziteaze Săgetătorul. Acești nativi aduc în viața noastră distracție, dar și înțelepciune. Iată ce putem învăța de la Săgetători, mai ales că a început sezonul acestui semn!

Sezonul Săgetătorului ne ajută să ne deschidem mintea, să ne extindem orizonturile și să îi încurajăm și pe alții să crească. Ieșirea din zona de confort nu este ușoară pentru nimeni, dar până pe 22 decembrie, acest sezon ne va permite să fim mai ambițioși. Dar când vine vorba de acest tranzit solar, nu vorbim despre plictiseală. Nimic nu este banal. Fiecare loc de muncă, fiecare relație și fiecare zi este o oportunitate de creștere. Învață să vezi viața ca pe o experiență. Dacă este o experiență bună sau nu, depinde de tine.

De ce ar trebui să le facem loc Săgetătorilor în viața noastră? Ce putem învăța de la ei?

1. Să fim flexibili și adaptabili

Săgetătorii sunt singurul semn de foc mutabil al zodiacului. Ce înseamnă asta? Săgetătorul este cunoscut nu numai pentru flexibilitatea sa, ci si pentru capacitatea sa de a se adapta la orice situație. Pentru că Guvernatorul lor este Jupiter, ei sunt și foarte expresivi, cât și norocoși.

2. Să fim optimiști

Deși îi putem vedea și pe acești nativi cum mai au parte, din când în când, de câte o zi cu ghinion, învățăm de la Săgetători că trebuie să ne continuăm drumul, indiferent de obstacole. Acești nativi nu-și pierd calea, doar pentru că s-au blocat într-un punct. Știu care este destinația și cu spiritul de aventură pe care-l au în ei, trec peste probleme.

3. Să nu lăsăm pe nimeni să ne limiteze

Independența este un principiu călăuzitor al Săgetătorului. Sunt neliniștiți, iubitori de distracție și vor sacrifica orice pentru libertate. Ar trebui să știi deja că, odată ce un Săgetător decide că este timpul să plece, nimic nu îl poate opri. Încearcă să fii puțin mai ca un Săgetător și mergi oriunde ai ocazia. Întrebați-vă, ce rost are să nu explorați toate posibilitățile?

4. Să fim mai sociabili și mai deschiși la nou

Dacă ești în căutarea unor noi prieteni, Săgetătorul este întotdeauna binevenit. Vorbim despre semne foarte sociabile. Săgetătorul știe să comunice, este rapid să mulțumească și știe să dezvolte orice subiect. In plus, vei avea ocazia sa vorbești despre orice cu Săgetătorul, căci nu va refuza nici un subiect.

5. Să avem încredere în ideile noastre

Săgetătorul este simbolizat ca un filozof și explorator, condus de căutarea înțelepciunii. Precum semnul lor polar, Gemeni, ei vor să știe totul. Diferența dintre cele două zodii este mai profundă. Săgetătorii vor urma o idee atâta timp cât este nevoie, crezând că au venit cu ea cu un motiv și de cele mai multe ori au dreptate. Ideile adesea vin și pleacă repede. Obișnuiește-te să notezi lucrurile! Ai încredere în tine și afirmă auto eficacitatea și curajul necesare pentru a realiza ceva creativ.

6. Să fim lideri

Nu poți rămâne deprimat când ești alături de un Săgetător. Acesta este unul dintre cele mai optimiste semne și are întotdeauna bune intenții. Calitățile de lider ale Săgetătorilor le permit să devină adevărați conducători sau traineri de succes. Ei te inspiră, te motivează și vor să fii la fel de entuziasmat. Nu uita! Dacă te plângi prea mult sau vezi lucrurile prea sumbru în jurul unui Săgetător, există șanse mari să te evite.

7. Să fim direcți și sinceri cu cei din jur

Săgetătorul, spre deosebire de alte semne mutabile ale zodiacului, nu va pierde timpul folosind cuvinte în care nu crede și nu va fi greu de înțeles care sunt intențiile lui. Vei ști dacă te plac sau nu. Ei nu-și pregătesc discursuri, spun ceea ce vor să spună, așa că poți avea încredere totală în sfaturile lor (fii pregătit să-ți spulbere toate iluziile, dar cu dragoste). Cu toții ar trebui să facem la fel. Data viitoare când cineva vă cere un sfat, fiți sinceri.

8. Să călătorim și să descoperim

Nu sunteți siguri dacă vă puteți înțelege cu un Săgetător? Dacă vă place să călătoriți, ați găsit partenerul ideal. Săgetătorii sunt cunoscuți pentru natura lor sportivă și atletică. Le place să călătorească, dorind mereu să viziteze locuri noi și interesante. Puteți oricând să surprindeți un Săgetător cu un cadou unic și să-l invitați într-o vacanță de vis.

Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicele Săgetătorilor, pentru care merită să îi ținem aproape.

Citește și Horoscop DECEMBRIE 2023 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Beneficiile lui Mercur în Taur pentru o zodie de apă

Horoscop internațional. Pe 15 mai, Mercur își va începe...

Mercur în Taur aduce oportunități în relații pentru o zodie

Horoscop internațional. Pe 15 mai, Mercur își va începe...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

PATRU zodii care se pregătesc de schimbări memorabile

Previziuni astrale. Pe 26 mai, Jupiter intră în Gemeni. 


Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu o nevoie de validare

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii mai 2024. Zodiile cele mai avantajate

Sursă foto: Pexels

Vești neașteptat de bune pentru Taur, Fecioară și Pești. Provocări pentru Gemeni și Săgetător

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Compromisuri pentru o zodie

pixel