O fetiţă din Statele Unite, desemnată cea mai tânără cântăreaţă de operă din lume - VIDEO
Autor: astrosens Team
Data publicării:
O fetiţă din Statele Unite a fost desemnată cea mai tânără cântăreaţă de operă din lume.

Guinness World Records a anunţat că o fetiţă din Statele Unite a fost desemnată cea mai tânără cântăreaţă de operă din lume după ce a interpretat ca profesionist la vârsta de 7 ani, relatează Agerpres, citând UPI.

Reprezentanţii Guinness World Records au declarat că Victory Brinker a obţinut acest record la vârsta de 7 ani şi 314 zile după ce a participat la opt spectacole cu interpreţi profesionişti în cadrul show-ului Lights and Legends pe scena teatrului public din Pittsburgh, în 2019.

Artista din Latrobe, Pennsylvania, în prezent în vârstă de 10 ani, a făcut senzaţie pe 6 iulie 2021, când a devenit prima interpretă din cadrul America's Got Talent care a primit un Golden Buzzer de la toţi cei patru juraţi.

"Am vorbit foarte devreme şi am început să cânt la vârsta de 2 ani. Între 2 şi 3 ani, memoram CD-uri întregi cu melodii. Cântam mereu", a spus Brinker pentru Guinness.

Fetiţa a afirmat că a devenit interesată de operă cu puţin timp înainte de a împlini 6 ani, pasiunea pentru această formă de artă fiind cultivată de către mama ei.

"Îmi place provocarea aranjamentelor muzicale dificile, tehnica necesară pentru a cânta, diferitele limbi în care sunt scrise toate ariile", a mai spus ea.

Cea mai înaltă femeie din lume are peste 2,15 metri

O tânără din Turcia, în vârstă de 24 de ani, care are o înălţime de 2,15 metri, a fost confirmată de Guinness World Records ca fiind cea mai înaltă femeie din lume.

Înălţimea fenomenală a lui Rumeysa Gelgi este provocată de o afecţiune numită sindromul Weaver, care provoacă o creştere accelerată şi alte anomalii, a precizat Guinness World Records într-un comunicat.

Gelgi a fost măsurată din nou, în acest an, după ce a fost desemnată cea mai înaltă adolescentă în viaţă din lume în 2014, la vârsta de 18 ani, potrivit CNN.

Din cauza afecţiunii sale, se deplasează de obicei într-un scaun cu rotile, dar poate folosi şi un cadru pentru perioade scurte de timp.

Gelgi doreşte să îşi folosească platforma pentru a informa oamenii despre afecţiuni medicale rare precum Weaver: „Fiecare dezavantaj poate fi transformat într-un avantaj pentru tine însuţi, aşa că acceptă-te pentru ceea ce eşti, fii conştient de potenţialul tău şi fă tot ce poţi!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Un leu a evadat de la circ în Italia

Un leu a provocat haos în apropierea Romei, după ce a...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel