„Nu credeam să-nvăț a muri vreodată”. Moarte, dar și șansa renașterii cu Eclipsa totală de Lună/ Lună Plină în Scorpion pe 16 mai 2022
Autor: Elena Airini
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop Eclipsă de Lună/Lună Plină în Scorpion. 

O eclipsă de Lună/ Lună Plină în semnul Scorpionului ajunge să ne scoată la suprafață toate fricile pe care le-am ascuns adânc în noi. Având și Nodul Nord în Scorpion, dar și un careu cu Saturn, ne simțim limitați, frustrați, de parcă am avea mâinile legate. Orice am face, oricât ne-am opune, anumite lucruri își urmează calea lor.

Deși se petrece pe 16 mai 2022, s-ar putea să simțim deja influența acestei eclipse, fie din punctul de vedere al sănătății, fie al unor evenimente sau situații neprevăzute, dar cu siguranță efectele acestui eveniment astrologic își fac loc în viața noastră. Trebuie să înțelegem că aceste eclipse nu sunt doar simple momente care vin și trec, ci mai degrabă aduc în prim-plan gradele de intensitate ale desfășurării unui proces. Atunci când vine vorba de o eclipsă a Lunii Pline în semnul Scorpionului, cu siguranță intensitatea este și mai mare și va fi resimțită și mai mult timp după încheierea evenimentului propriu-zis.
„Nu credeam să-nvăț a muri vreodată”, primul vers al capodoperei Odă (în metru antic), este considerat a fi unul dintre cele mai frumoase versuri din poezia română și ne-ar putea servi drept călăuză în desfășurarea acestui proces. Poate că niciunul dintre noi nu credeam că va fi nevoie să învățăm să murim, să ardem, să ne mistuim pentru a putea renaște apoi din propria cenușă. Cuvintele pot părea grele aici, însă e cât se poate de simplu, suntem limitați și suntem cu toții marcați de moarte și de suferință, sunt trăsături ale condiției umane.

Salvarea noastră vine din acceptarea suferinței, din acceptarea traumei, din faptul că se întâmplă de multe ori și nu putem face nimic ca să ne opunem, din faptul că suntem limitați. Dacă am accepta limitele condiției noastre umane ne-ar elibera. Și despre asta vorbește și energia Scorpionului. Deși îi este teamă de abis, deși nu ar vrea să cadă, odată ce se eliberează de negare, de furie, de distrugere, abia apoi poate porni din nou pe drumul evoluției.
Dacă dăm drumul frâielor controlului, dacă pricepem că nu le putem face pe toate, vom avea mult mai multă energie rămasă pentru a începe ceea ce contează cu adevărat pentru noi. Dacă dăm drumul oamenilor toxici și îi lăsăm să plece, facem loc unora noi, deschidem porțile pentru persoane care ar putea să ne facă cu adevărat fericiți.

Cei care au Taur, Scorpion, Leu și Vărsător în astrogramă ar trebui să fie foarte atenți și să se aștepte la tot felul de evenimente care să îi provoace: despărțiri, împăcări, apariții și dispariții ale unor oameni din viața lor.
Luna Plină din Scorpion vine cu crize, căci doar crizele ne trezesc, aceste situații vor să ne transmită ceva. Evenimentul se petrece pe Mercur retrograd, un moment bun pentru a privi în urmă, pentru a corecta, pentru a ajusta ce nu e potrivit, pentru a avea o cale mult mai lină mai departe. Încercați să vedeți ce anume nu merge în viața voastră, ce e toxic, unde sunt atașamentele bolnăvicioase, unde e prea multă victimizare, ce doare și ascundeți că doare?

„Pe mine/ mie redă-mă” sunt ultimele cuvinte ale ultimei strofe din poezia lui Eminescu de care vorbeam mai sus, redați-vă pe voi vouă înșivă. Înțelegeți că nu sunteți nici lucrurile și nici persoanele din jurul vostru, redeveniți, renașteți, nu vă opuneți schimbării, evoluați! Nu uitați că astrele sunt alături de voi și vă luminează pașii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Filosofia Vieții: O Călătorie Introspectivă În Eseul Mondial

Filosofia vieții, acea încercare eternă de a da sens...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel