Nouă profeții ale lui Nostradamus pentru anul Tigrului de Apă, 2022. Evenimente devastatoare
Autor: Astrosens Team | Dată: 18 mai, 11:12
Profeţiile lui Nostradamus continuă să producă reacţii chiar şi după sute de ani. Fascinante, contestate şi chiar ridiculizate, predicţiile sale nu par să pălească în timp, ci sunt readuse în atenţia publicului de câte ori are loc „împlinirea” uneia dintre ele. Iată ce se spune despre anul 2022:

Michel de Nostradame s-a născut în Provence, în 1503. Cunoscut ca Nostradamus, celebrul francez și-a bazat predicțiile pe astrologie, dar a studiat și alte științe oculte care l-au dus la munca sa care a rezultat în câteva sute de catrene (strofe a câte patru versuri). Sunt multe metafore în lucrările sale, așa că nu întotdeauna interpretările sunt date cu acuratețe.

Iată câteva dintre interpretările lucrărilor lui Nostradamus pentru 2022, anul Tigrului:

1. Dolarul se va prăbuși. 

Nostradamus a prezis căderea dolarului. Inflația va scăpa de sub control în 2022 și va face dolarul să se prăbușească.

2. Putin va fi ucis în 2022

Cel puțin cinci tentative de omor au fost comise la adresa Președintelui Rusiei, Vladimir Putin. Predicția lui Nostradamus, așa cum spun cei de la Senseopedia aici, arată că temutul Președinte va muri în 2022, în timp ce va fi pe mare, fiind secerat de un fulger.

3. Încălzire globală. În 2022 va veni un mare uragan în Franța. Război

În 1555 el a prezis și încălzirea globală: „Peștii din Marea Neagră vor fierbe”. Totodată, în Franța va veni un mare uragan din cauza căruia se vor produce mari inundații, dar în alte zone va veni și seceta. Oamenii vor fi afectați de foamete apoi. „Mierea va costa mult mai mult decât ceara pentru lumânări, atât de mare va fi prețul grâului că oamenii vor ajunge să se mănânce între ei” . Nostradamus a ajuns la concluzia că anul 2022 va fi un an al inflației și un an în care foametea va duce la răscoale. Tot pentru 2022, Nostradamus a prezis invazia Franței sau un război în Franța, aceasta fiind atacată de puterile din est.

4. Inteligența artificială va deveni un pericol pentru oameni

„Luna în plină noapte peste muntele înalt,/ Noul înțelept cu un creier singuratic vede asta:/ De către ucenicii săi invitați să fie nemuritori,/ Ochi spre sud. Mâinile în sâni, trupurile în foc.” Computerele se vor trezi și vor privi umanitatea ca fiind inferioară lor. Oamenii vor fi distruși de roboți.

5. Clonarea va distruge rasa umană

Clonarea oamenilor va începe în 2022 cu scopul de a îmbunătăți structura genetică a oamenilor, ceea ce va duce la distrugerea acestora. Există șanse să ajungi într-o colonie cu oameni identici ție. Acești oameni clonați pot avea aceleași boli sau pot fi vulnerabili în fața acelorași tipuri de virusuri. Așadar, un singur virus va fi capabil să distrugă mai mulți oameni sau chiar o specie.

6. Următorul Papă va fi Antihristul

Acesta este privit ca fiind un dictator cu o influență devastatoare. Ceilalți doi pe care Nostradamus îi prezisese ca fiind „antrihriști” ar fi fost, conform interpretărilor, Napoleon și Hitler.

7. Încă o ciumă va veni din cauza unui război între oameni și vampiri

O familie de vampiri extrem de puternici (trei frați puternici) vor împrăștia în lume o boală care va ucide foarte mulți oameni. În felul acesta, ei vor controla mult mai ușor lumea. Sânge, conflict, foamete, acestea sunt cuvintele folosite de Nostradamus.

8. Extratereștrii ne vor schimba structura genetică

Extratereștii vor invada pământul, ne vor altera ADN-ul și ne vor face mult mai calmi, ceea ce ne va duce la un mod de viață mai fericit.

9. Umanitatea va pieri din cauza unei găuri negre care va duce la inversarea polilor magnetici.

Tot el a prezis un scenariu apocaliptic în care pământul va fi distrus de un posibil asteroid: „Văd focul care va cădea din cer” a zis Nostradamus, referindu-se la un eveniment catastrofic, fie căderea unui asteroid, fie o ploaie de meteoriți catastrofală. Însă versurile sale pot fi interpretate și altfel, poate că acest foc căzut din cer vine chiar trimis de mâna omului.

surse: canalul de YouTube Senseopedia & history.co.uk

Ai citit și despre cum te afectează Conjuncția Marte-Neptun? Mai multe detalii chiar aici!

află care este efectul radiațiilor solare asupra ta!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Morții cu morții și viii cu viii. Există fantome?

Maestrul spiritual Sadghuru dă detalii despre anumite...

Curiozități. 21 de lucruri despre care habar n-aveai!

Lumea e un loc ciudat în care multe lucruri despre care...


Cele mai noi articole

Șansele primite de toate zodiile până pe 28 octombrie

Previziuni. Fiecare dintre noi, indiferent de zodie,...

Calendar astrologic iulie 2022

Horoscop luna iulie. Principalele evenimente astrologice. 


Top citite
Sursă foto: Pexels

Horoscop a doua jumătate a anului 2022. Vești importante pentru Gemeni, Pești, Fecioară și Săgetător

sursă foto: Pexels.com

Horoscop iulie 2022. Previziuni pentru toate zodiile. „Să privim realitatea în față!”

sursă foto: Pixabay.com

Inspirația vine de la îngeri în luna iulie 2022. Vești importante și schimbări pentru fiecare Zodie/ Ascendent

sursă foto: Pixabay.com

În ce iluzie te „aruncă” Neptun retrograd? Previziuni pentru toate zodiile