Ne dorim sclipirea lui Jupiter, dar ne zbatem între „limbile de ceas” ale lui Saturn
Autor: , Elena Airini | Dată: 22 sep 2022, 15:29
Oamenii se tem de Saturn și de poziția sa într-o hartă natală. Cu toții l-ar prefera pe Jupiter, însă până la urmă, lumea în care trăim nu este o lume a perfecțiunii, ci una guvernată de trecerea timpului. Mai multe detalii despre cei doi giganți ai astrologiei, cunoscuți și sub numele de Marele Benefic și Marele Malefic, găsiți mai jos. 

Jupiter, cunoscut și ca Marele Benefic, este cel după a cărui abundență tânjim, în timp ce Saturn, Marele Malefic, este profesorul dur, cel care ne îngrădește deciziile și ne lasă să ne zbatem între restricții și trecerea uneori dureroasă a timpului. 

Ni se vinde această idee cum că în viață putem fi orice, oricând, oricum, însă de multe ori nu se poate, sau cel puțin nu imediat. Sigur că tranzitele lui Jupiter pot aduce ocazii, oportunități, planuri noi și dorințe cât cuprinde, însă profesorul Saturn ar vrea să le abordăm pe toate cele mai sus numite cu un grad mai mare de seriozitate. 

Dacă Jupiter este cel care apasă accelerația până la podea, Saturn este cel care apasă frâna și te dă cu capul de volan, fiind capabil să îți schimbe direcția în câteva clipe. Lăsându-te să vezi ce înseamnă să o iei cu totul de la capăt. 

Jupiter este acel „ce ar fi dacă”, Jupiter este condiționalul, este dorința, Saturn este prezentul, este realitatea mijloacelor de care dispui acum, iar realitatea nu prea vinde. Cu toții preferăm absolutul, idealul, fantezia. 

Într-o hartă, într-o astrogramă, Saturn ți se va părea dur numai dacă nu te simți suficient de confortabil în cadrul propriei tale realități și desigur, dacă nu dai dovadă de răbdare. 

Saturn este dur pentru că ai nevoie de cineva dur în lumea asta, cineva care să facă ordine, cineva care să nu lase haosul să domnească. Altfel, totul ar fi complet razna, greu de înțeles și probabil că mult mai greu de acceptat. Așa că ar trebui să învățăm să îl apreciem pe Saturn. În restricțiile lui Saturn, vom învăța dulceața gustului libertății lui Jupiter, așa cum în întuneric vom înțelege mult mai bine care este valoarea luminii. 

Citește și: Fanii Astrosens confirmă! Pentru Saturnieni viața începe la 40 de ani

Așadar, Saturn, Marele Malefic, vine cu lecții pentru tine, fiind considerat a fi planeta restricțiilor, a limitării a testelor. Dacă în viață trecem printr-un moment mai neplăcut și ne plângem, s-ar putea să ne aflăm fix în mijlocul unui tranzit al lui Saturn. Astrologul Daniela Simulescu spune că Saturn nu te lasă să ieși la liman până nu înveți lecția. Ca să poți trece peste testele sale, ai nevoie de simplitate și de disciplină proprie. Mai multe detalii despre Saturn și metafora timpului găsești aici! 

sursă: Why is Saturn considered hard in any zodiac house?, quora.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Relațiile karmice

Află dacă și tu ești într-o relație karmică 


Cele mai noi articole

Top citite
sursă foto: Pixabay.com

„Va fi doar VINA TA dacă până pe 28 octombrie nu se întâmplă și ceva bun în viața ta”. Ultima șansă a lui Jupiter în Berbec

sursă foto: Pixabay.com

Venus în Balanță, previziuni și daruri pentru toate Zodiile. Unde să cauți frumusețea din viața ta

sursă foto: Pixabay.com

Află care este citatul Zodiei tale. Motivație, bucurie și gânduri care ne pot face ziua mai bună

sursă foto: Freepik.com

Ceres în Fecioară până pe 19 decembrie 2022. Vremea lui „AOLEU” și din ce temeri să mai tai. Sfaturi practice de la astrologul Daniela Simulescu. VIDEO

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?