Morții cu morții și viii cu viii. Există fantome?
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Maestrul spiritual Sadghuru dă detalii despre anumite lucruri înfricoșătoare care se pot întâmpla după moartea unei persoane. El explică faptul că oamenii nu ar trebui să încerce să mai intre în contact cu persoanele defuncte sau cu energia acestora deoarece își pot face mult rău. Detalii mai jos. 

„Morții cu morții și viii cu viii” spune maestrul spritual celebru, Sadghuru, aici, încecând să ofere mai multe detalii despre activitatea paranormală receptată de oameni după pierderea cuiva drag. Sadghuru spune că imediat după ce moare cineva e bine să oprești legătura cu persoana care a murit.

Trebuie să înțelegi că orice relație ai fi avut, oricât de dragi ți-ar fi fost, în momentul în care nu mai au corpul lor, nu mai au simțul intelectului lor, nu mai au emoțiile lor, atunci ați terminat legătura. Toate lucrurile pe care le știai despre ei rămân aici, rămân în trecut.

Când cineva moare singurul lucru important pe care îl mai poți face legat de ei, este să te bucuri, să binecuvântezi momentele minunate pe care le-ai avut alături de ei. Dacă momentele nu au fost prea bune, atunci doar uită de ele, nu îți pune problemele în legătură cu morții. E mult prea complicat. Nu te uita în direcția lor, mergi mai departe. Fă tot ce poți legat de cei care încă sunt în viață, lasă-i pe cei care au murit. Pentru că și cei care sunt acum în viața ta vor muri la un moment-dat, așa că fă tot ce ține de tine pentru a le îmbogăți viața celor care sunt aici. 

Un alt sfat pe care Sadghuru l-a dat în repetate rânduri, este acela de a nu păstra hainele celor decedați, și mai ales, de a nu le purta. Găsești mai multe detalii fascinante pe această temă chiar aici

Un exemplu destul de înfricoșător oferit de Sadghuru a fost în cazul unei persoane care a murit, iar familia a observat apoi că lucrurile acesteia au început să se miște singure. Maestrul spiritual a spus că persoana respectivă nu se întoarce, ci energia care a rămas pe obiectele respective se retrage, iar în procesul de retragere, e posibil să fie o mică mișcare. Nu e ceva ce se întâmplă în mod normal, dar se poate întâmpla.

Un ultim sfat oferit de Sadghuru pe această temă este acela că nu e bine ca cei care sunt vii să se amestece cu morții, deoarece această legătură cu moartea îți poate să îți consume viața în feluri dificil de înțeles pentru cei care sunt neinițiați. 

Nu e bine ca cei care trăiesc să se amestece cu cei morți. Îți pot consuma viața.

sursă: YouTube, Sadghuru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

TREI mistere nerezolvate. Avioane care au dispărut fără urmă

Misterele aviatice sunt pur și simplu fascinante, nu-i...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 15-21 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Sursă foto: Pexels

Final de aprilie cu evenimente neașteptate pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

pixel