Mesajul lui David Popovici pentru tineri: "Nu există magie, doar efort constant pentru a-ți atinge țelul!”
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
David Popovici a revenit de la Campionatul Mondial de Nataţie, de la Fukuoka, acolo unde a reuşit un loc 4 la 200 m liber şi un loc 6 la 100 m liber. Iată ce aflăm și din astrograma sportivului!

„Vă mulțumesc pentru prezență. În primul rând, aș vrea să încep prin a le mulțumi oamenilor care m-au susținut și care mă susțin, care au urmărit Campionatul Mondial și am învățat acum cât de importantă e susținerea voastră. 

Am învățat cât de importantă e și în vremuri mai puțin bune, nu doar în vremurile bune. Cred că e cea mai bună ocazie pentru mine acum să le transmit copiilor și tinerilor care mă urmăresc că nu există magie, există doar antrenament, există efort constant pentru a-ți atinge țelul. E complet uman și normal să nu-ți iasă mereu, prefer să fiu un sportiv complet care știe să gestioneze suișurile și coborâșurile unei cariere imprevizibile pe care ți-o aduce sportul, decât un robot care știe doar să câștige. Consider că aceste experiențe mă fac mai puternic. 

Cred că a fost cel mai intens an din viața mea, a fost un an haotic, bizar. Am reușit să trecem prin el cu bine și cred că acum este o oportunitate foarte bună pentru mine să înțeleg curajul și asumarea. Ține doar de mine cum reacționez când întâmpin obstacole în drumul meu. Este un proces, iar eu sunt aici să învăț. După cum văd eu lucrurile acum, am două variante.”

Prima, las ceea ce s-a întâmplat să mă demoralizeze, să mă țină în loc, respectiv a doua variantă să las ceea ce s-a întâmplat să mă motiveze și caut să mă autodepășesc. Voi alege varianta a doua, bineînțeles, iubesc ceea ce fac. Nu am cum să câștig întotdeauna, îmi pare rău dacă vă așteptați la altceva. Asta e lumea reală”, a spus David Popovici, la revenirea în țară, conform sport.ro.  

Vezi declarația completă pe DC News.

David Popovici s-a născut pe 15 septembrie 2004, la București. Soare, Mercur, Marte, Jupiter, toate în semul Fecioarei. Conform astrogramei lui David Popovici, avem de-a face cu un nativ cu un mental puternic, cu dorință permanentă de îmbunătățire și cu un rezervor nesecat de resurse. Discursul său este demn de acest stelium în Fecioară. Și să nu uităm de Nodul Sud în Scorpion, cel care îl va face pe David mai bun după fiecare criză. 

Momentan, Mercur și Marte chiar se află în tranzit prin Fecioară. Deci, o ocazie nemaipomenită să luăm ca model discursul lui David Popovici.

Citește și: Astrogramă David Popovici, minunea înotului românesc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...


Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Motiv de bucurie pentru o zodie

pixel