„Mamă, mai naște-mă o dată!” O nouă viață, noi șanse pentru fiecare Zodie și Ascendent cu Mercur retrograd și Jupiter în Berbec în mai 2022
Autor: , Elena Airini | Dată: 07 mai 2022, 11:30
Evenimentele lunii mai ne aduc în prim-plan niște oportunități fantastice de a ne schimba viața, de a o lua de la capăt, de a începe proiecte noi. Retrogradarea lui Mercur trebuie să fie văzută precum o șansă de a corecta ce nu a fost bine construit, de a verifica fundațiile, în timp ce energia și curajul lui Jupiter în Berbec ne vor „încinge motoarele” pentru a fi gata din clipă în clipă de acțiune. Ce înseamnă toate lucrurile acestea la un loc? RENAȘTERE și multă forță. 

Mercur își începe retrogradarea pe 10 mai 2022 în semnul Gemenilor, semn de aer, iar pe 23 mai se întoarce în Taur, semn de pământ. Această mutare pe care o face Mercur nu este ceva care să ne umple de spaime, ci mai degrabă este o șansă mare pentru a reface listele, pentru a vedea ce anume merge, pentru a ști unde am greșit și mai ales, pentru a avea șansa să corectăm. Retrogradarea lui Mercur se oprește pe 3 iunie, dar efectele acesteia se vor simți până pe 5 iulie. 

Mercur retrograd vine să ne ajute să reevaluăm, să ajustăm, și să îmbunătățim. Trecutul se reactualizează, multe dintre faptele noastre pot fi readuse în viața noastră, dar și mulți oameni la care nici nu ne mai gândiserăm pot să reapară din senin. Dacă nu avem răbadare, dacă nu suntem calmi, atunci desigur ne vom confrunta cu stresul. Și asta vom vedea și în jurul nostru pretutindeni: nervi, stres, supărare, haos, confuzie.

Însă tot, absolut tot ce ni se pare la prima vedere negativ se poate întoarce la 180 de grade și ne poate servi drept șansă, putem să folosim acest aspect și să îl vedem nu ca pe un necaz, nu ca pe un motiv de îngrijorare, ci ca pe oportunitate de a începe curat, frumos și sănătos ceva folosind energia celuilalt aspect major al acestei luni, dar și al întregului an: intrarea lui Jupiter în semnul Berbecului între 11 mai și 28 octombrie!

Mamă, [...] mai naşte-mă o dată! Prima viaţă nu prea mi-a ieşit. Cui nu i se poate întâmpla să nu trăiască după pofta inimii? Dar poate a doua oară... [...] Tu nu te speria numai din atâta şi naşte-mă mereune transmit cuvintele poetului și dramaturgului Marin Sorescu în capodopera „Iona”. Sunt cuvinte pline de simbolismul șanselor, de faptul că avem mereu șansa de a reconstrui, că viața e o serie de oportunități și putem să renaștem. 

găsiți aici cum influențează Jupiter în Berbec fiecare zodie și ascendent până în octombrie 2022!

Jupiter în Berbec vine și zice chiar așa, „naște-te, vino pe lume, nu mai sta”, ne transmite astrologul Daniela Simulescu. Avem un impuls extraordinar, să ne ducem, să cucerim, să obținem ceea ce ne dorim.

Când Jupiter intră în Berbec aduce încredere, inițiativă. Avem câteva luni la dispoziție să începem ceva, să ne creăm o altă existență, o altă viață. E ca primul pas al copilului, e ca primul strigăt atunci când se naște și își umple prima dată plămânii cu aer.

Să folosim cu înțelepciune aceste aspecte care, iată, vin cu daruri și cu beneficii pentru noi toți dacă ne străduim puțin, dacă muncim, dacă suntem motivați și dacă suntem gata să ne vindecăm, construind pe o bază nouă, solidă. 

Cuvinte-cheie pentru fiecare zodie și ascendent:

Berbec/ Ascendent în Berbec

cheltuieli, gestionarea banilor, dar și oportunități mari, curaj, energie, mult sport

Taur/ Ascendent în Taur

sănătate, relații toxice, dar și retragere și vindecare

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

izolare, reevaluare a planurilor, dar și prietenie și multe idei noi

Rac/ Ascendent în Rac

multă muncă, dar și posibile căsătorii, proiecte noi, neașteptate

Leu/ Ascendent în Leu

acceptare, plecări, mutări, studii, călătorii mari

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

studii, lărgirea orizonturilor, dar și moșteniri, bani, sexualitate

Balanță/ Ascendent în Balanță

taxe, impozite, dar și flirt, întâlniri, infidelitate

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

decizii importante, relații toxice, dar și multă, multă muncă

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

haos, schimbarea zonei de rutină, dar și multă bucurie, voioșie, dragoste

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

nevoia de maturizare, valorizare personală, dar și mutări, redecorări

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

reparații în casă, dar și comunicare eficientă, capacitate de învățare sau predare

Pești/ Ascendent în Pești

negocieri diferite, dar și bani, resurse, cheltuieli

click aici dacă vreți să știți mai clar ce anume să corectați atunci când vine vorba despre Mercur retrograd, ce lecții aduce acesta pentru fiecare zodie și ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Mesajele astrelor pentru PATRU zodii. Iubire de sine pentru Berbec, dinamism pentru Gemeni. Fecioarele trebuie să delege, Peștii au nevoie de disciplină

https://pixabay.com/

Mesajele astrelor pentru PATRU ZODII. Racii trebuie să aibă grijă la bani, Balanțele la excesul de zel. Săgetătorii pot avea tensiuni cu partenerul, la Capricorni apar negocieri

https://pixabay.com/

Luna Plină în Leu de pe 5 februarie. Daniela Simulescu vorbește despre aspecte copleșitoare și situații tensionate - VIDEO

Freepik.com

Cele PATRU zodii care vor fi afectate de Luna Plină în Leu de pe 5 februarie

Cross parteneri