Leonardo, Donatello, Michelangelo şi Raphael se întorc! 'Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem' se va lansa pe 9 august
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Vă mai aduceți aminte de Leonardo, Donatello, Michelangelo şi Raphael?

La 39 de ani de la apariția primei reviste Teenage Mutant Ninja Turtles, iată că vom avea un nou produs din această serie. Dacă ar fi să ne luam după configurația astrală principală a anului 1984, vom lua în calcul în primul rând careul Pluto-Pluto. După care opoziție Jupiter-Saturn. Revenim cu mai multe detalii când se va lansa filmul. 

Filmul 'Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem', care explorează frământările adolescenţei prin intermediul celebrelor 'Ţestoase Ninja', a fost aclamat de public la Festivalul Internaţional de Animaţie de la Annecy, transmite marţi AFP. Proiectată în avanpremieră într-o versiune aflată în lucru, noua adaptare a aventurilor lui Leonardo, Donatello, Michelangelo şi Raphael urmează să fie lansată în cinematografe la 9 august.

Produs de Seth Rogen ('Superbad', 'Knocked Up') şi regizat de Jeff Rowe, filmul urmăreşte visul de a trăi o viaţă normală a patru fraţi, ţestoase mutante izolate în canalizările din New York împreună cu mentorul lor, şobolanul Splinter, care i-a învăţat pe discipolii săi ninjutsu pentru a se apăra de oameni. Nerăbdători să fie acceptaţi, cei patru fraţi decid să atace o organizaţie criminală misterioasă, ajutaţi de noua lor prietenă April O'Neil, liceană şi jurnalistă aspirantă. Filmul, distribuit de Paramount, este produs de canalul american Nickelodeon, care a cumpărat în 2009 drepturile pentru saga creată în anii 1980 de autorii de benzi desenate Kevin Eastman şi Peter Laird, şi a lansat de atunci două seriale animate. 'Cu Seth Rogen şi (colaboratorul său apropiat) Evan Goldberg, am vrut ca personajele să arate ca nişte adolescenţi adevăraţi', a declarat Jeff Rowe pentru AFP. 'Ştiam, totodată, că filmul trebuie să fie diferit pentru a funcţiona, aşa că am apelat la turnuri îndrăzneţe' în comparaţie cu universul original, a adăugat regizorul. 'Mulţi oameni sunt foarte ataşaţi' de aceste personaje, care au cunoscut epoca lor de aur în anii '80-'90 şi 'nu am vrut să stricăm totul', a continuat el.

Combinând efectele 3D cu diverse tehnici de animaţie, această prodcţie suscită invariabil comparaţii cu 'Spider-Man: Across the Spider-Verse', care în prezent se bucură de succes în cinematografe, dar şi de predecesorul său, recompensat cu Oscar, 'Spider-Man: Into the Spider-Verse'. 'Tot ceea ce este diferit (din punct de vedere stilistic) este comparat cu 'Spiderverse' ', deşi cele 'două filme sunt complet diferite', a comentat Jeff Rowe. 'Există o renaştere artistică în acest moment pe care Spider-Man, într-un fel, a început-o', a spus el, estimând că 'blockbustere americane de animaţie mult mai creative' vor fi lansate în viitor.

Echipa Astrosens așteaptă cu nerăbdare acest film!

Sursă: AGERPRES/(AS - autor: Dana Purgaru, editor: Codruţ Bălu)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

freepik.com

Horoscop internațional. Ce îi așteaptă pe Berbeci, Gemeni și Lei în luna mai?

pixel