Învață să citești în palmă! Reguli simple de chiromanție de care poți ține cont
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Cu siguranță, știi deja despre cititul în palmă. Această practică are origini vechi și poate fi considerată chiar distractivă sau relaxantă. Din fericire, există câteva reguli de chiromanție ușor de aplicat și de înțeles, care te pot învăța să citești în palmă. Iată cum!

Ellen Goldberg, autoarea cărții "Arta și știința citirii manuale" este de părere că acest fenomen este ușor de realizat și că te ajută să știi mai multe despre propria persoană. Dacă ai o mână mai rigidă, alege-o pe cealaltă.

La ce mână ar trebui să te uiți? 

În primul rând, aceeași autoare spune că orice mână ar fi, contează ca aceasta să fie flexibilă. La fel să fie și mintea atunci când practici citirea în palmă. 

Deci, te poți uita la oricare dintre ele. De regulă, cei care practică chiromanția împart cititul în palmă în două categorii: activă și pasivă.

Pentru un dreptaci, este clar că mâna dreaptă va fi cea care contează, în timp ce stânga va fi pasivă. Pentru un stângaci, este exact invers - stânga este activă, iar mâna dreaptă este pasivă.

La o mână pasivă, putem citi potențialul pe care l-am moștenit sau caracteristicile personale. La mâna activă, trebuie să cauți modificările trăsăturilor moștenite.

Ce formă are mâna ta?

Există și patru forme ale mâinii, legate de cele patru elemente: aer, pământ, foc și apă.

Mâinile de aer au adesea o palmă pătrată, cu degete lungi. Liniile sunt clare și subțiri. Se crede că sunt persoane sociabile și intelectuale, care au nevoie de relații mentale. Adesea sunt neliniștite și au nevoie de schimbări, de stimulente.

Mâinile de pământ au o palmă pătrată, cu degete scurte. Liniile sunt adânci, drepte și clare. Se spune despre acești oameni că sunt practici și se bucură de vitalitate. Sunt parteneri simpli și fiabili.

Mâinile de foc au palme lungi și degete scurte, cu linii abundente și proeminente. Le place să își asume riscuri și sunt oameni de acțiuni. Ca parteneri, sunt pozitivi și încrezători.

Mâinile de apă au palmă lungă, cu degete la fel. Vei găsi o mulțime de linii fine, care nu sunt clare. Vorbim despre persoane emoționale și creative, care în relații sunt naive, vulnerabile și sensibile.

Cum să măsori palmele?

Sunt lucruri pe care trebuie să le iei în calcul și legate de lungimea palmei. Este o altă ramură a chiromanției care poartă numele de chirognomie. Așadar, când măsurătorile orizontale și verticale ale palmei sunt egale, avem o palmă pătrată.

Palma lungă - atunci când dimensiunea pe verticală este mai lungă decât dimensiunea pe orizontală. Nu știi când poți să spui că ai degete lungi? Atunci când lungimea degetului mijlociu este egală (sau mai mare de trei sferturi) din lungimea palmei.

Ellen Goldberg ne îndeamnă să fim atenți și la degetul mare. Cât de flexibil este? Cu cât acest deget este mai flexibil, cu atât ești o persoană mai ușor de "citit". În cazul în care degetul mare se îngustează în celelalte degete de baza, se spune că acea persoană este foarte diplomată.

Există cititori în palmă care spun că lungimea degetului mare spune ceva și despre capacitatea de a fi fidel a unei persoane. Degetele mai lungi aparțin celor care sunt parteneri credincioși.

Cum ții cont de liniile din palmă?

Palma are linii majore, secundare și minore.

Specialiștii spun că o palmă care are multe linii fine, pe lângă liniile majore, aparține unei persoane cu o personalitate complexă, dar sensibilă. Ce trebuie să reții? Cu cât o persoană este mai simplă, cu atât are mai puține linii în palmă. Trăiesc viața direct și nu se complică.

Liniile principale

Ai trei linii proeminente în palmă, cele principale. Linia orizontală, cea mai apropiată de degete, reprezintă Linia Inimii. Ea ne indică afecțiunile și dragostea. Cu cât linia este mai mare și mai înaltă, cu atât o persoană este mai pasională în relații sau chiar geloasă.

O linie a inimii care trece direct peste mână spune că un individ se poate controla din punct de vedere emoțional. Linia care se curbează către degetul arătător indică o natură afectuoasă, caldă și rezonabilă. Când apar întreruperi, cruci sau rupturi pe această linie, înseamnă că vin perioade de tristețe în amor.

Linia orizontală mai jos de Linia Inimii se plasează la mijlocul palmei și este Linia Capului. Indică inteligența unei persoane.

O linie curbată care se duce de la baza palmei, până la punctul dintre degetul mare și primul deget este Linia Vieții. O linie de viață lungă înseamnă o persoană expansivă, interesată de natură. Când Linia Vieții este mai mare sau mai aproape de degetul mare, cu atât o persoană este mai puțin darnică cu energia și timpul său.

O linie secundară este Linia de Atașament sau Linia de Căsătoriei și apare de obicei deasupra Liniei Inimii. O linie lungă și clară înseamnă o căsătorie de lungă durată.

Vezi și: Mituri Feng Shui pe care NU mai trebuie să le crezi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Chiromanție. Tot ce trebuie să știi despre LINIA BANILOR

La Astrosens.ro, laitmotivul anului 2024 este...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel