Încearcă acest ritual cu lumânare roșie în timpul tranzitului lui Marte în Pești! Bucură-te de protecție și vitalitate
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 23 martie, Marte a intrat în semnul Peștilor, unde va rămâne până la sfârșitul lunii aprilie. Fiind un tranzit care vorbește despre spiritualitate, trebuie să încerci câteva ritualuri benefice!

Deoarece Marte este asociat cu Ares în mitologie, iar Peștii simbolizează spiritualitatea, îl putem vedea pe Marte în Pești precum un luptător spiritual și empatic.

În același timp, tranzitul ne aduce confuzie și dezinformare. Acest războinic dorește să lupte, dar este și ușor speriat. Vom fi toleranți, empatici, iar ascultarea intuiției este necesară. Conform astrologilor internaționali, este recomandat să avem momente de retragere spirituală. Marte în Pești este strâns legat de lumea ezoterică.

Persoanele cu semne mutabile în astrograma natală (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești) vor simți cel mai puternic efectele acestui tranzit.

Etalare Astrosens pentru Tranzitul lui Marte în Pești. Cum vor fi afectate zodiile?

Încearcă aceste două ritualuri cu lumânare roșie pentru a beneficia de energia acestui tranzit până pe 30 aprilie!

1. Ritual protecție: Roșul este o culoare puternică pentru protecție. Atunci când ai nevoie de puțin ajutor în plus, aprinde lumânarea roșie. Stai în fața ei și bucură-te de lumina pe care o emană Închide ochii și vizualizează-te înconjurat de un zid de foc. Acest foc va arde orice energie malefică sau intenții rele trimise către tine. Spune:

Foc strălucitor,
Foc călduros,
Foc, păzește-mă de orice rău.
Foc călduros,
Foc strălucitor,
Foc, păzește-mă cu toată puterea ta.

Ce aduce Marte în Pești pentru fiecare zodie/ascendent până pe 30 aprilie

Stinge lumânarea. Reaprinde-o ori de câte ori ai nevoie să repeți acest ritual.

2. Ritual pentru putere: Roșul este și culoarea forței fizice, a energiei și a vitalității. Poți folosi puterea unei lumânări roșii simple pentru a încărca talismane pentru a te întări și pentru creșterea curajului. Pentru rezultate optime, efectuează acest ritual cu lumânări într-o zi de marți, în timpul unei Luni în creștere.

Marte în Pești de pe 23 martie: Războinicul empatic care aduce confuzie și dezinformare

Ai nevoie de o lumânare roșie simplă.  Arde lumânarea și meditează la propria ta putere și vitalitate. Dacă ai o bijuterie specială sau un cristal semiprețios, plasează-le în fața lumânării pentru a le încărca.

Recită cuvinte care oferă putere. Poți vorbi din inimă pentru a atrage energii pozitive. Poți chiar să repeți cuvintele "energie, putere, vitalitate" în gând. Orice te ajută să te conectezi la o mentalitate puternică va fi suficient.

După ce te simți mai energic, stingi lumânarea și o păstrezi pentru mai târziu. Poartă bijuteria sau poartă piatra și atinge-o ori de câte ori ai nevoie de o mică încurajare. Repetă ritualul în mod regulat pentru a menține puterea talismanului înaltă.

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie? Vi s-a spus că, dacă aveți aritmie, este contraindicat să practicați activități sportive?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Pocăința sau calea prin care ne vindecăm de patimi

În tumultul vieții cotidiene, patimile ne pot prinde în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel