În căutarea adevărului: previziuni pentru Săgetător, cu Saturn în mers direct
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Saturn este în mers direct până în vara acestui an. Iată ce aduce acest tranzit pentru nativii zodiei Săgetător!

Vrei să afli ce impact are tranzitul lui Saturn în mers direct pentru zodia Săgetător? Următoarele recomandări vor fi valabile până în vară, pe 29 iunie.

Apoi, Lordul Karmei va fi retrograd iar, între 29 iunie și 15 noiembrie. Călătoria sa prin fiecare semn zodiacal durează aproximativ 2,5 ani.

Orice nativ poate să primească lecții din care va avea multe de învățat. De asemenea, Saturn îi încurajează pe toți să privească lucrurile cu un plus de seriozitate, să își redefinească limitele și să pună bazele unor lucruri solide.

Este o perioadă în care responsabilitatea și autodisciplina devin nu doar așteptări, ci și necesități, cerând fiecărui nativ să privească cu curaj spre provocările care se ivesc și să își asume controlul propriului drum. 

Șanse și provocări oferite de Saturn nativilor Gemeni. Care sunt recomandările?

Saturn în mers direct pentru zodia Săgetător/Ascendent în Săgetător

La nativii născuți în semnul Săgetătorului, Saturn se află în mers direct în Casa a patra. Așadar, accentul cade pe casă și familie. 

Casa a patra este condusă de Rac și se află în partea de jos a roții zodiacului. Astfel, guvernează fundamentul tuturor lucrurilor și include casa ta, securitatea de bază, intimitatea și părinții tăi - în special mama ta, dar și copiii, îngrijirea, propriile abilități de mamă sau de părinte.

Deci, această perioadă poate să aducă schimbări notabile în ceea ce privește locuința ta sau în dinamica familiei. Poate fi un moment oportun să îți rezolvi eventualele probleme legate de casă, ori să iei decizii importante în ceea ce privește locuința ta, fie că alegi să te muți sau să renovezi spațiul în care stai. Ai face bine să îți creezi un mediu mai confortabil și mai stabil.

Marte în Vărsător. O viziune asupra viitorului: Revoluție fără arme, doar cu tehnologie

Mai mult, Saturn în Casa a patra poate să îți aducă un interes sporit pentru tradițiile din familie. Poate îți vei dori să cunoști care îți sunt rădăcinile sau chiar să afli mai multe despre istoria familiei tale. Este posibil că aceasta să fie o variantă de a te conecta la un nivel mai profund cu tradițiile.

În egală măsură, acest tranzit al lui Saturn în Casa a patra te poate face să te dezvolți pe plan personal și încurajează o perioadă de auto-reflecție. Saturn vrea de la tine să îți examinezi cu mai multă grijă valorile, convingerile, dar și percepțiile pe care le ai în legătură cu familia și cu locuința.

S-ar putea să îți asumi responsabilitatea în raport cu anumiți membrii ai familiei. Să înveți să fii mai matur.

Pentru că Saturn discută despre responsabilitate și disciplină, poți să îți dezvolți aceste calități în cadrul familiei. De ce nu, poate o să te apropii mai mult de anumiți membrii.

Este un tranzit bun pentru a te ocupa de curățenia și organizarea din locuință. Scapă de obiectele inutile, aranjează totul, bucură-te de un spațiu mai bine organizat. 

Ai în vedere și: Lucruri importante pe care le învățăm de la Săgetători

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Final de FEBRUARIE memorabil pentru o zodie

Tripla conjuncție Soare-Mercur-Saturn de pe 28...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursa foto: Canal Youtube @BeyondTheVeilTarotAstrology

Previziuni astrale martie. Zodia care va avea transformări radicale în domeniul familial

Pixabay.com

DOI nativi din zodiacul chinezesc vor înfrunta provocări, UNUL este norocos

Pixabay.com

De la întuneric la lumină. Care sunt factorii declanșatori ai TREZIRII SPIRITUALE și etapele acesteia

Pixabay.com

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie are nevoie de vorbe frumoase, nu de cadouri!

pixel