Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur și Gemeni
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Ce vești primesc primii trei nativi ai zodiacului? Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, vine cu informații noi!

Luna octombrie este foarte complicată. Va avea ultimele două eclipse din 2024. Cea de Soare de pe 2 octombrie și cea de Lună de pe 17 octombrie. Ambele evenimente au parte de un aspect tensionat al lui Marte, ceea ce înseamnă că evenimentele prin care vom trece vor fi destul de tensionate. Jupiter își începe retrogradarea în Gemeni, iar Pluto și-o încheie în Capricorn. A zecea lună a anului va veni cu multe ajustări pe plan relațional. Orice sfârșit poate deveni un nou început.

Horoscop Berbec/Ascendent în Berbec OCTOMBRIE 2024

În primul rând, trebuie să știi că Marte, guvernatorul tău, rămâne în Casa a patra până pe data de 4 noiembrie. Doar că, de data aceasta, va fi foarte mult în zona din care va și retrograda în 2025. Ce înseamnă asta? Că pot apărea tot felul de situații, pe nepusă masă, în familie sau în gospodărie. Dacă nu te ocupi de ele sau nici măcar nu începi să faci demersuri în acest sens, ele vor reveni în 2025 și te vor lua pe sus. Cu alte cuvinte, fii cât mai responsabil și asumă-ți că s-ar putea ca și tu să fi avut o părticică din vină la problemele respective.

De altfel, deși pot apărea tot felul de probleme cu familia, tu nu trebuie să pui și mai mult gaz pe foc. Adică nu le exagera. Sau poți să ai tot felul de gânduri. Vrei să te muți, se strică ceva prin casă, vrei să decorezi, să redecorezi. Atenția ta va fi mutată către Casa a patra: casă, familie, gospodărie, curte, gradină și așa mai departe. 

După care, trebuie să reții că avem două eclipse în luna octombrie. Una se va petrece în Casa a șaptea, iar alta în Casa întâi. Planul relațional va fi foarte afectat. Și pentru că Marte, guvernatorul tău, este în careu cu aceste două eclipse, înseamnă că totul ți se va părea nedrept: cum se poartă partenerul cu tine, cum se poartă oamenii dragi. Vei lupta foarte mult pentru propria dreptate. Doar că trebuie să reții un lucru: nu le știi tu pe toate. Dacă te grăbești și declari una și alta, s-ar putea să greșești enorm.

Astrologul îți oferă și un sfat tare important pentru luna ce urmează: diplomația este cheia! Să nu crezi că ești mai rău privit daca lași garda jos. Mai degrabă schimbă un pic strategia și modul în care abordezi relația cu partenerul sau cu cei din zona profesională. Jupiter își va începe retrogradarea în Casa a treia, unde a fost din luna mai. Mulți dintre voi nu veți mai ști ce e bine și ce e rău. O să vă schimbați foarte mult sistemul de valori. 

Mai avem două luni cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

Horoscop Taur/Ascendent în Taur OCTOMBRIE 2024

Venus, guvernatoarea ta, va rămâne în primele două săptămâni ale lunii octombrie în Casa a șaptea. Deci atenția ta se va duce către partener și numai către el. Dar ce ar fi să întorci un pic atenția și către tine și nu către celalalt? Altfel, nu o să te simți deloc bine și nici fericit. Este bine să cauți o relație bună cu partenerul cu Venus în Casa a șaptea, dar nu să îl forțezi să se schimbe după cum vrei tu. Dă-ți seama că tu l-ai ales așa, lasă-l să existe și găsește un numitor comun cu el.

Pe urmă Venus, guvernatoarea ta, va intra în Casa a opta, ceea ce înseamnă că în ultima parte a lunii, vei fi foarte preocupat din punct de vedere financiar. Dar să nu uităm că pe data de 2 octombrie, vom avea o Lună Nouă/Eclipsă de Soare pe axa 6-12, unde vei avea și o Lună Plină. Așa că poți lua multe decizii pe plan profesional. Vrei să îți schimbi locul de muncă, apar certuri cu colegii, te gândești să îți schimbi domeniul în care activezi. Gestionarea stresului la locul de muncă va fi aproape imposibilă. Ce trebuie să ai tu grijă în aceste momente? Fii atent la ce mănânci, la cum dormi, la cât te odihnești și la cât de mult îți aglomerezi programul. Fiindcă nu vei fi Superman în luna octombrie.

S-ar putea să rezolvi foarte multe avându-l pe Marte în Casa a treia. Prin a spune direct ce ai de spus, prin a nu te ascunde. Deși Marte s-ar putea să te facă tendențios, să îți ofere un limbaj mai dur pentru oamenii din jurul tău. Dar mai bine decât să stai, să aștepți și să nu se întâmple nimic. Ai grijă mare și la drumuri și la călătorii. 

Careu de temut între Jupiter și Saturn pe 25 decembrie. La ce se poate aștepta fiecare zodie/ascendent de Crăciun?

Horoscop Gemeni/Ascendent în Gemeni OCTOMBRIE 2024

Marte va fi în continuare în Casa a doua, așa că trebuie să îți schimbi strategia financiară foarte des și să te adaptezi de la o situație la alta. Apar multe cheltuieli, trebuie să tot iei și să pui banii dintr-o parte în alta. Ești într-un freamăt pe plan financiar, cum nu ai mai fost de foarte multă vreme. 

Mercur, guvernatorul tău, nu o să îți facă prea multe faze neplăcute, mai ales că scapă de tot de semnele contaminate la finalul lunii septembrie. Va intra într-un semn care ție îți priește. 

Jupiter, guvernator de Casa a șaptea la tine, retrogradează în semnul tău. De altfel, Jupiter a intrat în semnul tău în luna mai și cel mai probabil, ți-a adus destule oportunități, dar și destul de multă încredere. Iar acum își începe retrogradarea. Multe chestiuni vor fi reluate și s-ar putea să îți dai seama că pe undeva ai exagerat și că ai avut prea multa încredere. Poate că ai avut prea multă încredere dacă ți-ai ales un partener din mai încoace. Sau dacă ai schimbat vreun domeniu profesional. Sau poate te-ai băgat în prea multe proiecte și nu mai poți să le duci. Fiindcă tranzitul lui Jupiter asta aduce: îți ia ochii, vine și te face să crezi că le poți face pe toate. Este posibil să te simți cam copleșit și să începi să te judeci. 

Retrogradarea lui Jupiter este menită să îți arate că ai limite, că nu ești perfect și că, din când în când, ar fi bine să fii mai selectiv.  

Youtube video image

Îți recomandăm să citești și: Eclipsă de Soare pe 2 octombrie. Renunțăm la ideea de răzbunare!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur și Gemeni

Ce vești primesc primii trei nativi ai zodiacului?...

Horoscop OCTOMBRIE 2024. Jupiter retrograd și două eclipse

Horoscop lunar. Cele două eclipse din octombrie vor...

Horoscop SEPTEMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Vrei să afli care sunt previziunile lunii viitoare...



Cele mai noi articole

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur și Gemeni

Ce vești primesc primii trei nativi ai zodiacului?...

2025. An cu forță, curaj și oportunități pentru Taur și Rac

Aceste două zodii vor avea multe de pătimit în 2025,...


Top citite
freepik.com

Mai avem două luni cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va avea ochelari de cal

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?