Eclipsă de Soare pe 2 octombrie. Renunțăm la ideea de răzbunare!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 2 octombrie, vom avea o Eclipsă de Soare. Iată ce ne spune un astrolog internațional!

Am trecut recent prin prima Eclipsă de Lună în semnul Peștilor, iar efectele acesteia se vor resimți pentru o vreme. Luna în conjuncție cu Neptun a adus haos și confuzie, dându-ne senzația că pierdem controlul. Această eclipsă a scos la iveală cele mai adânci temeri ale noastre. Deși a fost o perioadă dificilă, plină de emoții contradictorii, a deschis o oportunitate valoroasă pentru cei cu semne mutabile în astrogramă (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești) de a face introspecție. Avem șansa să ne eliberăm de gândurile negative care ne afectează și să acceptăm realitatea așa cum este.

Pe 17 octombrie va avea loc o nouă Eclipsă de Lună, iar pe 2 octombrie o Eclipsă de Soare, care se va desfășura în preajma lui Lilith, promițând momente pline de surprize și distracție! Pregătiți-vă pentru evenimente neașteptate din partea lumii din jur.

Valkyrja Vörðr, astrolog internațional și autor, ne spune mai multe despre Eclipsa de Soare din 2 octombrie!

Sezonul Balanței începe pe 23 septembrie. În aceeași zi, Venus intră în Scorpion. Venus este guvernatoarea Balanței, așa că vom avea, cum ar veni, un sezon al Scorpionului mai devreme anul acesta prin această Eclipsă din octombrie. De ce se întâmplă asta? Cât timp Nodul Sud a fost în Scorpion, am trecut prin multe distrugeri și acum suntem în procesul de renaștere din asta.

Aceasta este ultima Eclipsă în Balanță pentru o perioadă destul de lungă. Este un moment pentru a lua ceea ce ți se cuvine. Ai echilibrat balanțele așa cum ai nevoie? Ai curățat totul? Ai renunțat? Ai adus ceea ce era necesar? Pentru fiecare dintre noi arată diferit cum ne-am mișcat în ultimul an și jumătate cu Nodul Sud în Balanță.

Este importantă recuperarea echilibrului și puterii de când Nodul Sud era în Scorpion, când au fost multe trădări și lupte pentru putere. Totuși, acum justiția a făcut o revizuire completă. Și sunt unii oameni, prin energia justiției și prin munca lor, sunt pe punctul de a primi unda verde. Probabil deja o simți. Trebuie să fii tu cel care merge să repare greșelile care au fost făcute.

Ce aduce Pluto în Vărsător pentru Gemeni și Fecioară

Acum, în funcție de planetele din astrograma ta natală care sunt legate de Saturn, Scorpion, Pluto, precum și de Marte și Capricorn, casele în care se află aceste planete, aceste informații, dacă îți studiezi harta, îți vor arăta cum treci prin acest proces de „fă altora ce ți s-a făcut, dar într-un mod care păstrează echilibrul pentru tine”. Unul dintre motivele pentru care Balanța are această energie de tip „ochi pentru ochi” este pentru că, în esență, este despre echitate și schimb echilibrat. Scorpionul, în schimb, se referă la dezechilibrarea balanței: atacuri și răzbunare.

Dacă ai fi pus într-o arenă și fiecare dintre acei oameni care te-au trădat ar fi în jurul tău, ai avea acea mare sabie în mâna ta. Dar, de asemenea, ceea ce îți dorești cu adevărat, viața pe care o vrei cu adevărat, ceea ce ai cerut, pentru care ai muncit, te-ai rugat, ai făcut ofrande, ai practicat, toate acestea se află și ele în acea arenă. Nu vei putea să te răzbuni pe acei oameni și, în același timp, să ai acel premiu, decât dacă îți dai seama că premiul este răzbunarea, iar oamenii care te-au trădat vor rămâne blocați în acel spațiu pustiu și izolat din arenă, fără premiul pe care tu îl iei pentru tine și pe care l-ai câștigat. Cu poziția actuală a lui Saturn, nu e atât de mult despre ce se cuvine, ci mai mult despre ce ai câștigat.

Este foarte bine dacă ai câștigat ceea ce toți ceilalți încearcă să-ți ia și ești pregătit să primești asta acum. Continuă, pleacă și primește-ți recunoașterea.

Apoi avem o Lună Nouă în Scorpion. Vom introduce un nou ciclu întreg al acelei dinamici de putere datorită a ceea ce facem și am făcut în ultimii câțiva ani pentru a echilibra balanțele și a ne asigura că am câștigat ceea ce inima noastră dorește în cadrul acelei energii.

Răzbunarea este un prieten dacă poți să o închei. Nu poate continua la nesfârșit, indiferent cum te simți în legătură cu asta. Așa că du-te și distrează-te. Nu ți-au făcut acei oameni care te-au trădat viața destul de mizerabilă?

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce aduce Pluto în Vărsător pentru Gemeni și Fecioară

Pentru semnele mutabile, trecerea lui Pluto din...



Cele mai noi articole

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur și Gemeni

Ce vești primesc primii trei nativi ai zodiacului?...


Top citite
freepik.com

Mai avem două luni cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va avea ochelari de cal

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?