Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care primește binecuvântarea astrelor
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Previziuni astrale. Vezi mesajele astrelor pentru primele șase semne ale zodiacului.

Astăzi, Mercur intră în semnul Balanței, unde va sta până pe 13 octombrie. Este un tranzit mai scurt. În iulie, Mercur a intrat în Leu și în Fecioară, iar în august a retrogradat în aceste două semne. Până când nu iese de tot din semnele contaminate, ne dă bătăi de cap. Dar azi, părăsește aceste semne și intră în Balanță și va avea parte de aspecte armonioase. Va face trigonul cu Jupiter.

Cu alte cuvinte, până pe 13 octombrie, suntem foarte sociabili, foarte diplomați, evitanți. Comunicăm mereu cu niște cuvinte potrivite, frumos ambalate, suntem foarte corecți, foarte drepți, luptăm pentru dreptate. De asemenea, Marte se apropie de un trigon cu Saturn, iar Mercur, intrat în Balanță, se apropie de conjuncția cu Soarele din acest semn.

Avem un weekend în care partea rațională ar trebui să conteze mai mult și să nu ne grăbim deloc. 

Luna Nouă din 2 octombrie aduce schimbări radicale! Îndrumări astrale pentru fiecare zodie

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur se duce în Casa a șaptea, iar dintr-o dată, vei fi dispus să îl asculți și pe celălalt. Și ai mare nevoie de acest lucru, pentru că Marte, guvernatorul tău, se apropie de un trigon cu Saturn. Și orice exces de zel sau tendință de a demonstra cât de deștept sau de bun ești tu nu te ajută la nimic. Ba mai mult, s-ar putea să îți aducă pierderi. 

Taur/Ascendent în Taur

Mercur se duce în Casa a șasea. Asigură-te că știe fiecare din familie ce are de făcut în acest weekend. Cine face cumpărăturile, cine face curățenie, cine se ocupă de plata facturilor etc. Pentru că altfel, nimeni nu va face nimic. 

Top CINCI zodii care își ascund adevăratele intenții

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Acest tranzit îți priește! Te face să te relaxezi și să privești viața într-o notă pozitivă, mai ușoară. Nu te chinui, nu mai ai chef să te cerți cu nimeni, nu mai ai chef să depui efort pentru alții.

Rac/Ascendent în Rac

Mercur se duce în Casa a patra, unde este și Soarele. De ce nu, în acest weekend, ai putea să vorbești mai mult cu membrii familiei, să te reconectezi cu anumite persoane, să te mai uiți prin casă să vezi ce poți schimba sau îmbunătăți. Totodată, poate că sunt nativi Rac care au strâns în interiorul lor mult balast. De acum încolo, cu Mercur în Casa a patra, poate încep să scoată din ei, să comunice, să ventileze. 

Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Balanță de pe 2 octombrie. Daniela Simulescu: "Capul plecat e primul tăiat!”

Leu/Ascendent în Leu

Este un weekend minunat pentru a te plimba. Poți să mergi la evenimente, să vorbești. Nimeni nu te întrece zilele acestea la vorbit. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, iese din propriul semn și se duce în Casa a doua. Iar tu te pricepi la această casă a banilor, fiindcă ești cel mai bun contabil. Doar că atunci când Mercur este în Balanță, are și darul de a se lăsa influențat de ceilalți. Așa că ai grijă la acest aspect. 

Youtube video image

Sunt compatibili Berbecii și Gemenii? "Provocarea apare la nivel emoțional!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Lecțiile lui pentru fiecare zodie și ascendent

Sursa: pixabay.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Capricorn, Vărsător și Pești. "Abia acum vei accepta crudul adevăr!"

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare de pe 2 octombrie. „Viața nu va mai fi niciodată la fel!”

Freepik.com

Luna Nouă din 2 octombrie aduce schimbări radicale! Îndrumări astrale pentru fiecare zodie

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?