Top CINCI zodii care își ascund adevăratele intenții
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Când vine vorba despre jocul vieții, se pare că cei care îndrăznesc să ceară Universului și oamenilor din jur ceea ce își doresc sunt cei care câștigă.

Unii oameni recurg la intimidare atunci când nu obțin ceea ce vor. Aceasta este modalitatea lor de a-i forța pe ceilalți să cedeze în fața cerințelor lor. Unele semne zodiacale sunt, fără îndoială, mai asertive decât altele, ceea ce poate duce la un succes mai mare în anumite situații. Altele pot deveni atât de insistente încât se apropie de comportamentul de intimidare.

Astrologia poate oferi indicii despre care semne zodiacale au potențialul de a fi agresive, ajutându-te să gestionezi mai bine interacțiunile cu ele.

Berbec

Când vine vorba despre intimidare, Berbecul are abilități în acest sens. Ei jonglează între persuasiune și insistență. Strategia lor este de a nu le da celorlalți suficient timp să reflecteze asupra celor spuse. Nu le este străin să facă glume pe seama celor mai slabi sau să îi ignore.

Vărsător

Chiar și cel mai compătimitor Vărsător, care are dificultăți în a se conecta emoțional cu ceilalți, nu este cunoscut pentru compasiune. De obicei, sunt perfecționiști și nu le pasă de opiniile altora. Vărsătorul poate părea din greșeală intimidant, dar atunci când intenționează să fie aspru, devine extrem de înfricoșător.

Dacă te-ai născut între 1983 și 1995, iată ce spune poziția lui Pluto despre tine!

Pești

De obicei, Peștii nu au o direcție clară, deoarece nu sunt siguri ce vor să facă. Sunt distanți, nu sunt atenți la aparențele celorlalți și au un temperament aprins și o latură întunecată pe care rareori o arată. Sunt ușor de manipulat, deoarece nu le pasă ce gândesc ceilalți. Pot fi înfricoșători și aspri cu oricine și au puțină compasiune, intimidând pe cineva doar pentru a-l răni. Deși poate că nu le place acest lucru, le place să aibă putere asupra altora.

Leu

Când vine vorba de intimidare, atât fizică cât și psihologică, Leul este un cunoscut intimidator, unul dintre cei mai notorii din cele 12 semne zodiacale. Leul este captivant și emană o prezență zgomotoasă și impunătoare, imposibil de ignorat într-un loc public. Nu se sfiesc să țipe la cineva sau să-l ignore complet. Folosesc sarcasmul, abuzul verbal și umilirea pentru a face pe cineva să se simtă mic. 

Gemeni

Gemenii sunt intimidatori verbal, capabili să vorbească atât de repede și atât de mult despre ei înșiși încât cealaltă persoană nu are prea multe șanse să spună ceva. Aceste creaturi frumoase adoră să atragă atenția ori de câte ori au ocazia. Reușesc acest lucru prin îmbrăcăminte provocatoare, prin a fi amuzanți sau vorbind tare în adunări publice. Dacă se simt ignorați, nu se tem să facă o scenă sau să ironizeze pe cineva.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Top CINCI zodii care își ascund adevăratele intenții

Când vine vorba despre jocul vieții, se pare că cei...



Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Lecțiile lui pentru fiecare zodie și ascendent

Sursa: pixabay.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Capricorn, Vărsător și Pești. "Abia acum vei accepta crudul adevăr!"

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare de pe 2 octombrie. „Viața nu va mai fi niciodată la fel!”

Freepik.com

Luna Nouă din 2 octombrie aduce schimbări radicale! Îndrumări astrale pentru fiecare zodie

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?